Ayyy allah korusun böyle eltiden yok ben içim acır ya ne demek ses vermedi hayalini bile kurma :S
Nasıl insan o öyle insan az merhamet eder , bebeğini sakınır az , sen en güzelini yapmışsın arkadaşım allaha havale etmekle.
rahmetli babamın bri lafı var kızım herşeyin yeri zamanı var zamanı gelince konuş yaradana sıgındım ben benim kıskanma huyum yoktur allah için 2 çocugu oldu daha kucagıma laıp sevmedim öpmedim bana yaptıkları yüzünden bebeklerinide sevemedim kardeşim oglumuz öldügünde 2 bebegim umudum bu geldi kaynanama allahım ne laftalr tansiyonum 19 +12 çıktı eşime deidm canım beni burdan götür katil oluycam yoksa eşimde gidicez tamam deid amam ekledi eltin senin imtaanın canım dedi rabbim yolluyor onu buraya dedi deidm imtaansa boynum kıldan ince deidm ben 33 kilo verdim bu gebeligimde hanımda diyete girdi ben evime bulaşık makinası aldım oda aldı halı aldım allahım renkleri aynı mutfak masam aynı brişey lasam ay yenfe ne ka gzüel diyor gidiyorum bakıyorum aynısı evinde

ben yatıyorum ayaklarımda 2 yastık devamlı kimsem yok bakamaya gelen ogün hafif dogruldum eşim çayı koydu önelrine hizmetlerini etti onlar ne yaptı hiç bir eltimde demedi abi ben yapayım hadi yeni eltim evime ilk defa geldi onu anlarım amam eskisi oturdu eşiem hizmet ettriid kendine yuh deidm içimden onunla kalsa iyi 2 çocugu var fena yaramaz evin altını üstüne getiridler çok titiz bri bayanım onlar gitti canım deidm eşime agladım sinirimden canım evim ne hale geldi tamam canım ben temzilicem dedi allah razı olsun eşim dip köşe temizledi elti degilmi demez yemegi varmı aşı varmı gdiiyim dolanıyım yok kardeşim diyorum dünyaları ban abagışlasalar affet deseler etmem çok agladım onun yüzünden ben panik atak hastasıyım 2005 beri kranik geçen kaldırmış suratıma yenge sen hastasında belkim allah sana ondan bebek vermiyor laıyor bakamazsınki bu halinle dedi suratıma

strese giresim yok vallahi ne yaparlars akendilerine yaparlar bundan sonra ne eşimin ailesi ne benim ailem umrumda degil bri bebegim eşim saglıklı olsunlar gerisi boş çünkü kullanılmaktan bıktım ben