- 17 Mayıs 2020
- 39
- 8
- 1
- 44
- Konu Sahibi 1umutsuzvaka
-
Elinizde ispat yoksa savcı ne yapsın? Konunuzu bilmiyorum ama darp falan mı etti, raporunuz var mı?Arkadaşlar bir önceki konumda bahsettiğim eltim hakkında şikayette bulundum savcılığa bayramdan sonra geleceklerini söylediler. Elimde kaydım yok söylediği hakaretleri vs yalanlayacağından eminim bu durumda ne yapacağım veya ne işlem yapıyorlar bilgilendirir misiniz
Komşulardan felan gören şahit olabilecek kimse yok mu ?eşiniz de geldiklerinde konuşsun ,birdaha birşey yaptığında fotoğraf çekin ses kaydı alın.Arkadaşlar bir önceki konumda bahsettiğim eltim hakkında şikayette bulundum savcılığa bayramdan sonra geleceklerini söylediler. Elimde kaydım yok söylediği hakaretleri vs yalanlayacağından eminim bu durumda ne yapacağım veya ne işlem yapıyorlar bilgilendirir misiniz
Delilim yok ama şahitlerim var komşularım da gördülerElinizde delil yoksa, yanınızda şahit yoksa ne yapabilirler ki?
Darp değil ağır hakaretler küfürler etti maalesef delilim yokElinizde ispat yoksa savcı ne yapsın? Konunuzu bilmiyorum ama darp falan mı etti, raporunuz var mı?
Şahit olacaklar mı, konuştunuz mu?Delilim yok ama şahitlerim var komşularım da gördüler
1 komşumla konuştum o kadına da zamanında demediğini bırakmamıştı kadının eşi yok tek başina olduğu için çekiniyor ama şahitlik yapacağım dedi umarım vazgecmez..Şahit olacaklar mı, konuştunuz mu?
İş ciddiye binince şahit olmazlar genelde.
Zaten hakaret davası muhtemelen uzlaştırmaya gider, ciddi bir dava açılmaz. Şahitlere de gerek kalmayabilir ama uzlaştırmadan da çok ciddi bir sonuç çıkmaz.1 komşumla konuştum o kadına da zamanında demediğini bırakmamıştı kadının eşi yok tek başina olduğu için çekiniyor ama şahitlik yapacağım dedi umarım vazgecmez..
Uzlaştırma ne peki bu konulara çok uzağım ilk defa işin içinde buluyorum kendimiZaten hakaret davası muhtemelen uzlaştırmaya gider, ciddi bir dava açılmaz. Şahitlere de gerek kalmayabilir ama uzlaştırmadan da çok ciddi bir sonuç çıkmaz.
Dava açılmadan bir uzlaştırmacı eşliğinde bir araya gelip anlaşıyorsunuz böylece kapanıyor konu. Maddi ya da manevi bir edim talep edebilirsiniz uzlaşmak için. Ya da uzlaştırmayı hiç kabul etmeyip dava sürecine girebilirsiniz. Ama hakaret davaları uzlaştırma kapsamında, ilk olarak uzlaştırma seçeneği koyarlar önünüze.Uzlaştırma ne peki bu konulara çok uzağım ilk defa işin içinde buluyorum kendimi
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz içinDava açılmadan bir uzlaştırmacı eşliğinde bir araya gelip anlaşıyorsunuz böylece kapanıyor konu. Maddi ya da manevi bir edim talep edebilirsiniz uzlaşmak için. Ya da uzlaştırmayı hiç kabul etmeyip dava sürecine girebilirsiniz. Ama hakaret davaları uzlaştırma kapsamında, ilk olarak uzlaştırma seçeneği koyarlar önünüze.
Çocuklarım eşim şahitler zaten 20 yaşında kızım 16 yaşında oğlum ikisi de şahitler ben evde yokken kapıma dayanmış geçen kandil günü çocuklara iftira atmış bunu duyunca gidip şikayette bulundumEn iyi şahit kocanız olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?