sanırım laf sokmayı sevmiyosun o zaman direk eltine rahatsız olduğun konuları söyle bir daha böyle şeylerle bana gelme de bu konuları konuşmak istemiyorum de. eltin nasıl biri bilmiyorum ama bazı insanlar karşısındakini eleştirmeyi çok sever farkında olmadan yapar belki eltinde farkında olmadan yapıyodur direk konuş eğer kötü niyetli dediyse sen daha iyi anlarsın bunu dediklerine gülerek cevap ver önemsemediğini düşünerek cvp vermez mesela maaşını az bulduysa Sakıp sabancının yanında iş bulamadım ancak bu kadar kazanabiliyorum diye espirili cevaplar ver gülerek
eltin maaşına laf söylediğinde,allaha şükür aç gözlü değilim,bize yetiyor,diyebilirisn.
kilona laf söylediğinde kocam bu halime bayılıyor,diyebilirsin
Aynen benimde kompleksli arkadaşım çok. Anlarım da birşey demem diye konuşurlar herhalde:) Bir arkadaş var, lise mezunu ama TRnin küçük bi şehrinde büyüyüp evlenip gelmiş yaşadığımız şehre. Küçümsemek için söylemiyorum ama kompleks sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Bense bu büyük şehirde doğmuş, büyümüş, üniv.i burada okumuş biriyim. Şu anda da yüksek lisans yapıyorum. Arkadaşsa açıköğretmden 2yıllık bölüm okuyor. Geçen konuşurken "Bu hafta finallerim var çalışıyorum" dedim de "Aa sizde de mi final var. Siz de mi sınav oluyorsunuz" dedi"Sen şu an yüksek lisans yapmış mı oluyorsun yani? Nolcan bunu yapınca?" dedi. Çok komik. Açıkladım terslemeden. Ne kadar sürdüğünü sordu. Tezsiz yaptığım için 1 yıl dedim. "Aa iyiymiş, azmış ben de yapayım o zaman" dedi Ben saf "senin yapman için önce lisans bitirmen, lisans da güzel bir ort. yapman ve sonra alese girmen güzel bir puan alman gerek" demedim. Eğlensin kendi! Bir de evi iç tarafta, müstakil ve eski. Benim ev ise site içi, parkı-bahçesi düzgün ve gece yalnızda kalsan sorun olmayacak güvenlikli bir site. Kalkmış bana "ayy sizin kiranız ne kadar çok, valla benim evim şöyle güzel böyle iyi ama kirası az. Biz akıllılık ettik orayı tuttuk" diyor:) Halbuki kışın ödediği doğalgaz faturalarıyla bizim kirayı geçiyordur bile. Bir başka arkadaşım ise defalarca sevgilisi oldu ayrıldı, başkasıyla tanıştı ciddi döneminde ayrıldı, böyle böyle bir sürü kişiyle çıkıp her defasında ayrılmıştır. Bense 3yıllık evliyim. En son bize geldiğinde "ayy ne kadar kilo almışsın, İşte insanlar evlenince böyle kilo alıyorlar" demeye başladı Ben de bu arkadaşımdan 5 yaş küçük ama şuan hamile olan başka bir arkadaşımı anlatmaya başladım, kudurdu Bu tip insanlara yapılacak bişey yok, yaralı oldukları konuda cevaplarını vermek dışında...
Benim yazdıklarımıda okudunuz mu bilmem ama bu arkadaşlar ne çok benziyomuş böyle
Bundan sonra öyle bi yol izlemeyi düşünüyorum, demekki bu tip insanlar her yerde varBenimde bi arkadaşım var oda ev hanımı ben çalışıyorum.
Evimiz onların evinin 2 katı büyüklükte ver merkezde. Kira olduğu içinde yüklüce kira ödüyoruz.
Kızın evi müstakil yani küçümsemek gibi olmasında küçücük tee kıyıda köşede bi yerde.
Bana dediki ay senin bu evde banyo falan ne eski öyle taşlar falan çok kötü benim evin taşları çok güzel işte bebeğime çok güzel oda yapmıştım onlar aynı odada yatıyolar hepsi.
Sen çok hata yaptın oda yapmakla diyo bebeğin ses alışmıcak hiç diyo.tv sesinde, insan sesinde uyucakmış.
O mamayla büyüttü bebeğini ben anne sütüyle emzik falanda vermedim.
Ayy senin bebeğinde hep memede duruyo benimki hiiç böyle yapmazdı emzik vermemekle çok hata yaptın gibi.
Sen maaş almıyosuun ya artık izindesin yetmiyodur demi size kira falan çok diyo acır gibi yoo ben maaş alıyorum daha dedim aa alıyomusun dedi bi bozuldu çok ilginç ya..
Ve ben saf gibi hiç bişey demedim bunlara ya çok iyi anlıyorum seni resmen kompleksli böyle insanlar.
Kendisinin eğitim seviyeside çok düşük ilkokul . benim imkanımın hiç birine sahip değil ama bazı insanlar kendilerini üste çıkarmayı çok iyi biliyo ben kırılmasın diye bişey demedikçe sinir bozucu gerçekten..
en güzeli aklına geleni söylemek kırılırsa kırılsın...
Ooo sen baya kapak etmişsin, nerde bende o kabiliyet süpersin vallaAynen benimde kompleksli arkadaşım çok. Anlarım da birşey demem diye konuşurlar herhalde:) Bir arkadaş var, lise mezunu ama TRnin küçük bi şehrinde büyüyüp evlenip gelmiş yaşadığımız şehre. Küçümsemek için söylemiyorum ama kompleks sebebinin bu olduğunu düşünüyorum. Bense bu büyük şehirde doğmuş, büyümüş, üniv.i burada okumuş biriyim. Şu anda da yüksek lisans yapıyorum. Arkadaşsa açıköğretmden 2yıllık bölüm okuyor. Geçen konuşurken "Bu hafta finallerim var çalışıyorum" dedim de "Aa sizde de mi final var. Siz de mi sınav oluyorsunuz" dedi"Sen şu an yüksek lisans yapmış mı oluyorsun yani? Nolcan bunu yapınca?" dedi. Çok komik. Açıkladım terslemeden. Ne kadar sürdüğünü sordu. Tezsiz yaptığım için 1 yıl dedim. "Aa iyiymiş, azmış ben de yapayım o zaman" dedi Ben saf "senin yapman için önce lisans bitirmen, lisans da güzel bir ort. yapman ve sonra alese girmen güzel bir puan alman gerek" demedim. Eğlensin kendi! Bir de evi iç tarafta, müstakil ve eski. Benim ev ise site içi, parkı-bahçesi düzgün ve gece yalnızda kalsan sorun olmayacak güvenlikli bir site. Kalkmış bana "ayy sizin kiranız ne kadar çok, valla benim evim şöyle güzel böyle iyi ama kirası az. Biz akıllılık ettik orayı tuttuk" diyor:) Halbuki kışın ödediği doğalgaz faturalarıyla bizim kirayı geçiyordur bile. Bir başka arkadaşım ise defalarca sevgilisi oldu ayrıldı, başkasıyla tanıştı ciddi döneminde ayrıldı, böyle böyle bir sürü kişiyle çıkıp her defasında ayrılmıştır. Bense 3yıllık evliyim. En son bize geldiğinde "ayy ne kadar kilo almışsın, İşte insanlar evlenince böyle kilo alıyorlar" demeye başladı Ben de bu arkadaşımdan 5 yaş küçük ama şuan hamile olan başka bir arkadaşımı anlatmaya başladım, kudurdu Bu tip insanlara yapılacak bişey yok, yaralı oldukları konuda cevaplarını vermek dışında...
Korkma hakkından gelmeyi bil hepsinin yeterYa kızlar korkutmayın benim 3 eltim olacak..:26:
Ya kızlar korkutmayın benim 3 eltim olacak..:26:
araya mesafe koy çok nadir görüş senden iyisi olmuyor bayramdan bayrama kandilden kandile mesafeli ol az konuş daha iyi oluyor emin ol ne kadar sık görüşürsen samimi olursan konuşmalar cıvıklaşıyor tecrübeyle sabit
Korkma hakkından gelmeyi bil hepsinin yeter
Ohoooo bu ne ki?
Daha kv var,kp var,görümce var,kayın var var var oğlu var arkadaşım.
Gardını şimdiden al.
Ya kızlar korkutmayın benim 3 eltim olacak..:26:
Şanslısın canım o zaman.Öyle valla doğru diyorsun..
Aynen saydıkların her kişi ailesin de eksiksiz mevcut.
Bir abisi ve yengesi var, onlar biraz tuhaflar beklentiler yönünde, herkesten bir beklentileri varmış.
Mesela daha okuyoruz abisi evlenmeye karar verdi evde konusu geçiyo xxxx' te okul bitince çalışır, yalnız 1 sene var daha okulun bitmesine, bize yardım eder her ay düzenli para verir, sevgilim de ben ne olacağım? Beni kim düşünecek diye karşı çıkmış.
Ablası sevgilimin annesi birinde görmüş beğenmiş diye kaç maaşını biriktirip kolye almış abisi görmüş iyi iyi sıkışırsam bozarım ben onu demiş herkes şok vaziyette kalmış. Bebek arabası istemişler ille de craft marka, aşağısı kurtarmıyormuş. Elti adayım da benden kızına çizme istemişti şakayla karışık, çok yüzsüzüm ya diye gülmüştü :)
Ben gardımı alırım tabii de ama sanırım en büyük avantajım sevgilimin de bu davranışlarını yadırgaması, çok fazla görmüşmüyo hatta herkes giderken sen niye gitmedin diyorum ne yapıcam orda yine bişey söyleyip moralimi bozacak diyor. Para biriktiriyor gizli, takı yapıyor gizli kimsenin haberi yok o abisinin kulağına gitmesin diye, çünkü direkt ister ben sana yapacağım diyip, sonrada ben isteyince kötü olacağım durumum yok diyecek geçicek, 4 senedir durumu olduğunu görmedim ki, mutfaklarına alacakları masanın parasını bile babamı arayıp istemişler diyor.
Kızlar merhaba, son zamanlarda canımı gerçekten çok sıkan bir konuyu sizinle paylaşmak istiyorum.
Bende elti bol maşallah, ama bir tanesi canımı çok sıkmaya başladı. Şöyle ki ; sürekli ben kimseyi statü farkından, eğitim farkından aşağılamam, Allah korusun öyle bi düşünceden içimden düşünsem bile kendim utanırım, lakin bazı insanlar bunu zorlaaaa düşündürtmeye uğraşınca, insan ne yapacağını bilemiyor. İlk başta iyi gibi görünüyodu, aramızda 2 yaş var. Bir rahatsızlık geçirdi 1 aydır su bile alacak olsa ben ordayken koşar ben verirdim, kendisi ev hanımı ve benim maaşımı küçük buluyor. Bi gün maaşımı sordu söyledim "aa ne kadar az" dedi ben böylekaldım çünkü maaşım az değil çok şükür, az bile olsa sen bi kurumda müdürsün milyarlar alıyosun da ben mi az alıyorum diyesi geliyo insanın tövbe tövbeee
Sonrasında, fiziki olarak eleştirmeleri başladı, şuran çok küçük, buran çok küçük, şu da zayıf ama fiziği güzel, sen zayıfsın ama şuran çıkıyor, buran çıkıyor demeleri beni sinir etmeye başladı
Eşime anlatmıyorum, sevmiyorum bu tip laf taşımaları, ama içimden de çıkmıyor. Bir diğer tavrı da bana bişeyleri empoze etmeye çalışması, yani kendi yaşadığı hayatı benim de yaşamamı istiyor bu biraz dini konularda ağırlıklı. o Yüzden açıklamıyorum ama anlamışsınızdır canlar
İnanın sevemiyorum ki ben her insanı başta çok sever çok cana yakın davranırım, ama bu kadın da beni iten bir şeyler var ve eşime söyleyemiyorum sürekli görmek zorunda kalıyorum bu eleştirel tavrı da canımı çok sıkıyor, sessiz kalıyorum çünkü o an çok şaşırıyorum o söylediği lafa bir şey diyemiyorum, görümcemle de bi iki böyle atışmaları oldu yanımda, ona da laf sokuyor öyle bi tavrı var ki sanki bir tek o biliyor herşeyi. Sizce ne yapmalıyım bu tavrına karşılık ortamı germeden ama kendimi de ezdirmiceğimi nasıl belirtmeliyim ? Şimdiden okuyan yorum yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum .
Şanslısın canım o zaman.
Erkek arkadaşın aklı başında biri yazığından anladığım kadarıyla.
Zaten en önemlisi erkeğin tavrı.
Takdir ettim.
benim deee 3ama ben baştan tavrımı koymayı düşünüyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?