Eltimin aşağılayıcı konuşmaları (!)

seni çok iyi anlıyorum bende 5 tane var bir tanesi hiç çekilecek gibi değil konuşmuyorum zaten sende uzak kal muhatap olmak zorunda değilsin içinden hiiççççççççç polemiğe girme uzak kal bence o zaman bu fırsatı bulamaz sana konuşma fırsatını unutma muhatap olmak zorunda değilsin bazı insanlar hakediyor ben de eltilik nedir bilmem çok saçma gelir hepsi benim için abla yengeydi ama o kendi istedi bunu ben o yokmuş gibi davranıyorum sonunda eşim bile anladı konuşmuyor ben hiç yorum bile yapmıyorum o hala laf sokmalar uğraşmalar devam ediyor ben o varmı yok mu hiç düşünmüyorum bile zaten ben kimseden nefret etmem ya severim ya nötrüm dür sende öyle ol nötr hiç bir şey hissetme o zaman polemik olur takma bile onun ki ona yetiyor zaten kıskandığı belli

ayrıca herkes çok güzel yazmış dedikleri gibi bırak onu bunu sen evliliğine bak zaten seni kıskanan biri baya bi azap çekiyordur yazık ben öyle insanlara acırım Allah hidayet versin fesatlıklarının farkında bile değiller ne kötü

ben ara ara da olsa mecburen görüşüyorum ama artık koyacağım tavrı biliyorum, sağolun burdaki herkes çok güzel fikirler verdi.

Evettt hiçbir şey yapmıyomuş gibi doğal bi şekilde laf sokan insanlara ayrı sinir oluyorum zaten, amin canım aminn

lafa bak ... iğrenç karı diyorum eltine ...

seni feci kıskanıyor ilk olarak bunu söyleyeyim .. kendi içinde çok ezik , özgüvensiz , mutsuz bir kadın .. o yüzden seni sürekli aşağı çekmeye çalışıyor.. senin mutsuzluğundan mutlu olacak bir karakterde.. ben aynı şeyleri büyük kız kardeşimle yaşadım yıllarca alttan aldım her türlü olumsuz lafına , küçümsemesine , aşağılamasına katlandım .. onu ve ezik kocasını sürekli ailece övdük ... tatmin olmadılar canım .. en sonunda buna müsade ettiğim için canımı o kadar yaktı ki .. resmen hayatımdan defettim .. sürekli görmen gerekiyorsa görüşmeni , onunla konuşmanı minimumda tut kimseye birşeyini anlatma (aileden) onun hakkında da konuşma , o nu yok say .. narsistik en çok buna bozulur ve seviyesine oturur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…