Şahsen ben bu gibi durumlarda böyle laf söyleyen insanlara güler geçerim, arada şakayla karışık laf sokarım ama asla somurtmam dediğinden rahatsızlık duyduğumu belli etmem zaten rahatsız olmam da çünkü bu gibi insanlar kompleksleri yüzünden bu haldedirler. Bana oran zayıf buran zayıf dese napalım Allah da beni böyle yaratmış der gülümserim.
Her şeyin farkındasınız, sıkıntılı bi tip olduğunu biliyosunuz canınızı sıkmaya değer mi?
Karşı politika uygulayacaksın. ''Evde oturan kadınları anlayamıyorum, nasıl koca eline bakıyorlar'' falan gibi.. Bazı yerlerine kusur bulucaksın.. ''Dudakların küçük sanki, silikon enjekte etmeyi hiç düşündün mü'' gibi..
Yapamam bana yakışmaz diyorsan direkt olarak cevabını vericeksin.. Başka yolu yok arkadaşım.. Çünkü böyle insanlar, sen sustukça üzerine gelmeye devam eder..
daha cok yeni evlisiniz bir ispatlama cabasi vardir. Cok ràhatsie oluyorsaniz ki oluyorsunuzdur gorusmenizi azaltin .ben olsam bu srkilde konusan biriyle basbasa kalmamayà ozen gosteririm. Her zaman ucuncu kisiler olsun ki soyledigi laflarin altindà kàlsin. Ayrica size ignelemelerde bulununca da inceden inceye karsilik verin sonradan bir daha yapamasin. Bazilarina dà hic cevap vermeyin ama bozulfugunuzu da hissettirmeyin. Siei coj iyi anliyorikm bana da vakti zamànindà biri fiziksel bakimdan kucumser konusmustu. O an esim cevabini verdi ben sustum àma evde hungur hungur aglamistim. Hala aklima geldikce sinir olurum ama bazi seylerin cevabi dà cozumu de yok. Uuzak durmàk ve basbasa kalmamak cozum olabilir.
bendede var öle bi elti canım sürekli laf sokar her karşılaşmamızda Allahtan sık görüşmüyoruz hiçççç takmıyorum dediklerni çünkü herkese aynı benimki o yüzden diğer görümcelerim ve eltilerimde sevmez onu sende takmasize bir örnek vereyim ben evlendiğiiz yıllarda çalışıyorsum eltimde çalışmıyordu maddi durumlerıda çok kötüydü bende dedimki seende çalış destek oleşine ne dedi biliyormusunuz eşi demişiki ( çelışan kadını parmaklıyorlar bende dedimki ben yıllardır çalışıyorum kimse parmaklamadı şimdi o çalışıyor ben emekli oldum evdeyim bazen o lafını hatırlatak istiyorum ama onun seviyesine inmek istemiyorum böyle lafının nereye gittiğini düşünmeyen insanlardan hoşlanmıyorum...
bendede var öle bi elti canım sürekli laf sokar her karşılaşmamızda Allahtan sık görüşmüyoruz hiçççç takmıyorum dediklerni çünkü herkese aynı benimki o yüzden diğer görümcelerim ve eltilerimde sevmez onu sende takmasize bir örnek vereyim ben evlendiğiiz yıllarda çalışıyorsum eltimde çalışmıyordu maddi durumlerıda çok kötüydü bende dedimki seende çalış destek oleşine ne dedi biliyormusunuz eşi demişiki ( çelışan kadını parmaklıyorlar bende dedimki ben yıllardır çalışıyorum kimse parmaklamadı şimdi o çalışıyor ben emekli oldum evdeyim bazen o lafını hatırlatak istiyorum ama onun seviyesine inmek istemiyorum böyle lafının nereye gittiğini düşünmeyen insanlardan hoşlanmıyorum...
Böylesine "Aman dikkat et eşinin çalıştığı yerde bayan olması, parmaklar mazallah!" demek lazım...
Durum cok acik ve net.
Kendisinde olamayan ama sizde olani cekemiyor.
Size karsi bu tavirla kendi egosunu tatmin etmeye calisiyor.
Merhaba-Merhaba otesine gecmesin sohbetiniz.
ben olsam hem ağzının payını verir hemde eşime anlatırdım hatta belki kafama takmış numarası bile yapardım (ki ben bu tarz şeyleri pek kafama takmam) ve eşimde araya mesafe koyardı ben üzülüyorum die eskisi kadar sık görüşmezdik...
çünkü sevmediğim beni sevmeyen insanlar ile zorunlu olarak 10 dk lık görüşme bile bende haftalarca baş ağrısı yapabiliyor..
ee baş ağrısıda evdeki ve işimdeki verimi düşürüyor ne yapayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?