Bu eltımn benımle problemo ne anlamıyorm bı aksam konusuyrz ben onlısans mezunym kendısı lıse konusmandan bellı oluo sen nasıl dıploma aldn deyınce sasırdım bende dıplomayla konusmanın alaksı yok dedım sızce ben napmalıyımm......
Bu eltımn benımle problemo ne anlamıyorm bı aksam konusuyrz ben onlısans mezunym kendısı lıse konusmandan bellı oluo sen nasıl dıploma aldn deyınce sasırdım bende dıplomayla konusmanın alaksı yok dedım sızce ben napmalıyımm......
işte ben bu konuşmayla dahi almışım, sen onuda yapamamışsın deseydin.
Neyse geçmiş artık, tavır takın çok muhattap olma bundan sonra,belli ki seni kıskanıyor
Şakayla demiş olabilir olur öyle çekişmeler niye takıyorsunuz ki boşverin bu kadarlıksa yani. Ne var ki konuşmamda dersiniz olur biter yani insan yeri geliyor kendi ailesiyle bile sorun yaşıyor.
İKİNİZİN DE DİPLOMASINDA BİR YÜKSEKLİK GÖREMEDİM. BENCE BU ÇOK BÜYÜK BİR SORUN DEĞİL. ARTIK BİR SÖZE BİLE TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI NE YAZIKKİ. KAFANIZI TAKTIĞINIZA BİLE DEĞMEZ.BAZI ŞEYLERE TABİ DEYİP GEÇMEK EN İYİSİ.