eltımın benımle problemı ne....

nurcan123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2007
17
3
86
55
Adana
Bu eltımn benımle problemo ne anlamıyorm bı aksam konusuyrz ben onlısans mezunym kendısı lıse konusmandan bellı oluo sen nasıl dıploma aldn deyınce sasırdım bende dıplomayla konusmanın alaksı yok dedım sızce ben napmalıyımm......

tek sorun bu mu??
eğer buysa bişey yapmanıza gerek yok.konuşmanı beğenmiyor madem konuşmayın.
belli ki kıskançlığı var.

Çok muhatap olmayın. Çok muhatap olunca millet kendini birşey sanıyo

Bu eltımn benımle problemo ne anlamıyorm bı aksam konusuyrz ben onlısans mezunym kendısı lıse konusmandan bellı oluo sen nasıl dıploma aldn deyınce sasırdım bende dıplomayla konusmanın alaksı yok dedım sızce ben napmalıyımm......
işte ben bu konuşmayla dahi almışım, sen onuda yapamamışsın deseydin.
Neyse geçmiş artık, tavır takın çok muhattap olma bundan sonra,belli ki seni kıskanıyor

Bence mecbur kalamdıkça muhatap olmayın
Muhabbetin içeriğinde meymenet yok :KK48:

Şakayla demiş olabilir olur öyle çekişmeler niye takıyorsunuz ki boşverin bu kadarlıksa yani. Ne var ki konuşmamda dersiniz olur biter yani insan yeri geliyor kendi ailesiyle bile sorun yaşıyor.

Komplex yapmis seni de yanina cekmek istemis o kadar. Sen de karsiliginda himm sen de lise mezunusun ama proflara tas cikartiyor diksiyonun deseydin:)

Mesafe iyidir ,ne haddini aşan olur nede canını sıkan:KK59:

Kendisi lüzümsuzluk etmiş konuşmam önemli değil en azından saygılı bir insanım deseydin keşke.. :KK14:

İKİNİZİN DE DİPLOMASINDA BİR YÜKSEKLİK GÖREMEDİM. BENCE BU ÇOK BÜYÜK BİR SORUN DEĞİL. ARTIK BİR SÖZE BİLE TAHAMMÜLÜMÜZ KALMADI NE YAZIKKİ. KAFANIZI TAKTIĞINIZA BİLE DEĞMEZ.BAZI ŞEYLERE TABİ DEYİP GEÇMEK EN İYİSİ.

aman az muhattap olun zira kendileri kıskanç fesat gibi geldi bana :KK20:

adamına gore konusuyorum de...
mesafe koy gıtsın bosver

Back
X