Eltimin bidi bidilari bitmiyor

Kayra19

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2012
2.003
1.006
333
Merhaba, 7 yillik evliyiz.. 3 yil beraber oturduk, 4 senedir kendi evimizdeyiz. Eltim olacak ergenus da benden once kaynanamlarla bir oturdu. Zaten hersey orada başlıyor. Biz esyalarimizi evimizi kendimiz gece gunduz calisarak aldik, onlar direkt hic esya almasan kiraya ciktilar. (kv ile kp yardimi ile).

( esimin ailesindan maddi hicbir destek almadik su ana kadar dugun vs de dahil. Ornegin oglum oldu mevlut yapilacak kayinvalidem yardima gelmez, tasinacagiz oyle temizligime yerlestirmeme gelmezler.Sadece virvirlari bitmiyor ama.)

Suan evimizi satmak uzereyiz daha onceki konularda bahsettim. Esimin ailesi bildigi halde birakin maddi yardimi napabiliriz diye dusunmekten cok hadi satalim kalaniyla geri odemesini kapatiriz diye soyledi kayinpeder. Delirdim tabi. Esimle aralari acildi.

Neyse kayinpederler bu sirada tasindilar evleri imara gitti. Bize selam verip borclu cikmak istemiyorlar. Eltimin dirdirlari bitmiyor neden yardima gitmemisim. Ama karsilasinca yuzsuz yuzsuz konusur benimle. 16 aylik oglum var. Zaten oglum olmasaydida gitmezdim. Eltim zamaninda kaynanama salak aptal gerizekali demis esimle tartismislar. Kayinvalidem kotu olmamak icin obur ogluna ve kayinpederine soylememis buyumesin sorun diye. Ama yapan degerli olur derler ya. 7 yil icinde 1 kere tartismadim bile onlarla ama dirdirlarindan biktim eltimin.

Bunu sorgulamak kimseye düşmez. Yardıma git yada gitme bunu diyecek-ki bu yüzden kavga edilmez asla- kişi kv dir. Bebekle zaten napabilirsinki en fazla?

Merhaba, 7 yillik evliyiz.. 3 yil beraber oturduk, 4 senedir kendi evimizdeyiz. Eltim olacak ergenus da benden once kaynanamlarla bir oturdu. Zaten hersey orada başlıyor. Biz esyalarimizi evimizi kendimiz gece gunduz calisarak aldik, onlar direkt hic esya almasan kiraya ciktilar. (kv ile kp yardimi ile).

( esimin ailesindan maddi hicbir destek almadik su ana kadar dugun vs de dahil. Ornegin oglum oldu mevlut yapilacak kayinvalidem yardima gelmez, tasinacagiz oyle temizligime yerlestirmeme gelmezler.Sadece virvirlari bitmiyor ama.)

Suan evimizi satmak uzereyiz daha onceki konularda bahsettim. Esimin ailesi bildigi halde birakin maddi yardimi napabiliriz diye dusunmekten cok hadi satalim kalaniyla geri odemesini kapatiriz diye soyledi kayinpeder. Delirdim tabi. Esimle aralari acildi.

Neyse kayinpederler bu sirada tasindilar evleri imara gitti. Bize selam verip borclu cikmak istemiyorlar. Eltimin dirdirlari bitmiyor neden yardima gitmemisim. Ama karsilasinca yuzsuz yuzsuz konusur benimle. 16 aylik oglum var. Zaten oglum olmasaydida gitmezdim. Eltim zamaninda kaynanama salak aptal gerizekali demis esimle tartismislar. Kayinvalidem kotu olmamak icin obur ogluna ve kayinpederine soylememis buyumesin sorun diye. Ama yapan degerli olur derler ya. 7 yil icinde 1 kere tartismadim bile onlarla ama dirdirlarindan biktim eltimin.
Çok mu karışık olmuş, ben mi anlayamadım.
Eltin şuan kv ile birlikte mi yaşıyor da yardıma gitmedin diye söyleniyor?
Zaten aranız çok iyi değilmiş.
gelmedim, yine olsa yine gelmem.
Siz de bana gelmediğiniz için zaten bir sorumluluk da hissetmiyorum bu konuda de kapat.

kaynananız neden tum gelinleriyle ilk önce bir aynı evde oturuyor ?
hepsinin evliliğinin ilk zamanlarına ilk önce bi içine etmek için mi ?

ben de belli sebeplerden dolayı başta bir sene beraber oturdum
şimdi 5 senedir kendi evimdeyim
ilk zamanlar ben de yok eltıme her seyını aldılar bana bir çöp almadılar falan dıye hem konusurdum hem dertlenırdım falan
amaaan şimdi kurtulduguma şükür ediyoum Allaha şükür evim var ayrıyım
ne hallerı varsa görsün

kafana takma hiç..sonuçta yapsanda konuşacak yapmasanda...

Onları takacağına git kulağına küpe al onu tak.
Onlar kendi seviyelerinde birbirini yesin dursun.
Sen eşinle çocuğunla mutlu ol gerisi boş.
Onlar ötsün dursun.

Tam anlayamadim siz kendi maddi sikintiniz icin evinizi satiyirsunuz degil mi kp in de sizin borcunuz icin mi konustu kalaniyla kapatirsiniz diye sanirim.o zaman onda sorun yok gibi.zaten sizin borcunuza onlar yardim etmeyebilir gibi geliyor bana.yardim edilcek olan da kvlerin evi sanirim.eltin sanirim oraya yardima gitti siz gitmeyince bozuldu heralde.bozulacak olan kv n, bu eltini ilgilendirmez.sizin tasinmanizda onlar ilgisiz davrandiysa siz de onlarin tasinmasinda gitmek istememissinizdir.kv n gelip is yapmayabilir ama illaki yapilacak birseyler bulunurdu.gelip ilgilenmediyse haklisiniz.eltinizi takmayin kafaya bence.

Çok mu karışık olmuş, ben mi anlayamadım.
Eltin şuan kv ile birlikte mi yaşıyor da yardıma gitmedin diye söyleniyor?
Zaten aranız çok iyi değilmiş.
gelmedim, yine olsa yine gelmem.
Siz de bana gelmediğiniz için zaten bir sorumluluk da hissetmiyorum bu konuda de kapat.

Aslinda evet cok detaylara girmedim karisik oldu biraz ama onlarinda kiraya ciktigini yazdim.

kaynananız neden tum gelinleriyle ilk önce bir aynı evde oturuyor ?
hepsinin evliliğinin ilk zamanlarına ilk önce bi içine etmek için mi ?

ben de belli sebeplerden dolayı başta bir sene beraber oturdum
şimdi 5 senedir kendi evimdeyim
ilk zamanlar ben de yok eltıme her seyını aldılar bana bir çöp almadılar falan dıye hem konusurdum hem dertlenırdım falan
amaaan şimdi kurtulduguma şükür ediyoum Allaha şükür evim var ayrıyım
ne hallerı varsa görsün

Bende oyleydim dertlenirdim ama aynen suan bende amaaannn ne halleri varsa gorsunler benden uzak olsunlarsa diyorum.

Tam anlayamadim siz kendi maddi sikintiniz icin evinizi satiyirsunuz degil mi kp in de sizin borcunuz icin mi konustu kalaniyla kapatirsiniz diye sanirim.o zaman onda sorun yok gibi.zaten sizin borcunuza onlar yardim etmeyebilir gibi geliyor bana.yardim edilcek olan da kvlerin evi sanirim.eltin sanirim oraya yardima gitti siz gitmeyince bozuldu heralde.bozulacak olan kv n, bu eltini ilgilendirmez.sizin tasinmanizda onlar ilgisiz davrandiysa siz de onlarin tasinmasinda gitmek istememissinizdir.kv n gelip is yapmayabilir ama illaki yapilacak birseyler bulunurdu.gelip ilgilenmediyse haklisiniz.eltinizi takmayin kafaya bence.

Evet ama soyle dusunun; maddi acidan hicbir destek almadan esinizle disinizi tirnaginiza takip evinizi aldiniz dayadiniz dosediniz. Esim suan tek maas oldugu icin de borcumuz oldu. Ailesine bahsetti sirtlarini cevirdiler aramayi sormayi gidip gelmeyi kestiler. En son bahsi gecti geldiklerinde ben bahsettim evimizi satmak zorundayiz diye. Kp dediki 250 satarız geri kalaniyla banka borcunu kapatiriz dedi hemen. Oderken sahiplenme yok ama satinca yapariz ederiz dedi. Ee saticaz diyoruz zaten illa bunlari demesi gerekmiyorki satinca banka geri odemesini kapatacagimiz belli birsey zaten. Neyse ogun esim isteydi zaten. Daha sonra ogullarini arayip sormalari kesildi. Bayramda görüştük hic bahsi gecmedi konunun. Tamam destek olamıyorsunuz ama bi sorabilirsinde.

Evet kayinvalidem dogumdan sonra evimde bir corba yapmış insan degil. Mevlut yapacagimiz zaman kendi teyze kizlari dediki kayraya yardima gidelim bebegiyle yapamaz diye kv de onun anasi gelmistir demis ki annem calisan insan.

bence siz eltinizle çok içli dışlısınız aranızdasn su sızmıyordur ama arkanızı dönünce birbirinizin dedikodusunu yapmaktan geri kalmazsınız.o yuzden sizin gibilere söyleyecek laf bulamıyorum

bence siz eltinizle çok içli dışlısınız aranızdasn su sızmıyordur ama arkanızı dönünce birbirinizin dedikodusunu yapmaktan geri kalmazsınız.o yuzden sizin gibilere söyleyecek laf bulamıyorum

Senin kafan guzel herhalde? Sen benim eltim gibi bi insan oldugun icin alinmissin. Ben eltimi zorunlu olmadıkça goren biriyim. O yuzden dedikodumu yaptigi icin rahatsizim zaten. Sana ne oluyor onu anlamadim?

16 aylık bebekle yardıma gitmek mantıksız olurdu zaten. hatta yardımdan çok zararın dokunurdu. yani ben de öyle oluyor. oğlum 2,5 yaşında bir yere gidince ardında geziyorum. yapma çocuğum etme çocuğum diye.
siz kulağınızı tıkayın. hehe deyip geçiverin.

Senin kafan guzel herhalde? Sen benim eltim gibi bi insan oldugun icin alinmissin. Ben eltimi zorunlu olmadıkça goren biriyim. O yuzden dedikodumu yaptigi icin rahatsizim zaten. Sana ne oluyor onu anlamadim?
pek öyle gelmedin gelemyeceksin kimse boyle bir eltiden yardım beklemez

16 aylık bebekle yardıma gitmek mantıksız olurdu zaten. hatta yardımdan çok zararın dokunurdu. yani ben de öyle oluyor. oğlum 2,5 yaşında bir yere gidince ardında geziyorum. yapma çocuğum etme çocuğum diye.
siz kulağınızı tıkayın. hehe deyip geçiverin.

Zaten mantik olsa kadin da boyle dusunebilirmi. Kv ona yapmadigi kalmadi ben kendim rahatim gercekten bi zahmet yapsin herseyini.

Back
X