- 4 Şubat 2015
- 6.275
- 12.639
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Böyle insanlara karşı arsız olacaksın, çok isim var hastayım bakamam diyeceksiniz..Mecburum gibi davranıyor direk kapıya geliyor kendisi süslenmiş gidiyor bana da çocuk bak diyor
Acil birşeyde bakılır o sorun değilde keyfi olmaz bakmayın hayır diyinMerhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Ne münasebet eşini arayıp şikayet etmiş.Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Mesele çocuğu bırakma değil ki zordaki insana herkes yardım eder. elti burada kendi keyfi için çocuğu bırakıyor hem de emrivaki ile. Yoksa kimse çocuğa bakmasın demediAllah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Sorup bıraksa sıkıntı yok ama karşıdakine seçim şansı vermiyor hasta mı işi mi var vs vsMesele çocuğu bırakma değil ki zordaki insana herkes yardım eder. elti burada kendi keyfi için çocuğu bırakıyor hem de emrivaki ile. Yoksa kimse çocuğa bakmasın demedi
Mevzu iki gün çocuk bırakmak değil ki?Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Aynen öyle. Mecbursun bakacaksın yoksa sana zorla baktırırım tavrında. Kaldı ki ben birine çocuğumu zorla bıraksam hırsını çocuktan çıkartır mı diye düşünürüm.Sorup bıraksa sıkıntı yok ama karşıdakine seçim şansı vermiyor hasta mı işi mi var vs vs
eş hemde ortam gerilmesin aramız kötü olmasın derdindeyimDaha önce aranızda bu muhabbet geçmiş, istemiyorum demişsiniz, elti kocasına şikayet etmiş sizi.
Şimdi birşey olmamış gibi yine getirdiğine göre sizi hiç sallamiyor kadın
Sırf bu tavrı için bile hastalık dışında hiçbir sebeple kabul etmemeniz lazım.
Ama kocanızdan korkuyorsunuz anladığım kadarıyla. Çoğu olayda olduğu gibi sorun yine eş.
Kadin bunu dusunecek biri olsa bu kadar rahat davranip gidip kocasina soylemezAynen öyle. Mecbursun bakacaksın yoksa sana zorla baktırırım tavrında. Kaldı ki ben birine çocuğumu zorla bıraksam hırsını çocuktan çıkartır mı diye düşünürüm.
O zaman haklısınız. Tamam insanın acil işi çıkar yakınlar birbirine çocuğunu bırakabilir ama bu sürekli oluyorsa sıkıntı. Eşine değil eltine söyle, bakamam işim var diye.Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
İyide karşınızda sizi eşine şikayet etmiş biri var. Sizce onun kötü olmamak gibi bir derdi var mı?Hem
eş hemde ortam gerilmesin aramız kötü olmasın derdindeyim