Eltimin çocukları bana bırakması

Sizinde yarın işiniz çıkar sizde bırakırsınız. Sürekli olan bişey değilki. Biraz eltiyi kıskandığınızı sezdim nedense

Uygun bir dil yok böyle durumlarda. Madem süslenmiş geliyor. Birde utanmadan bak çocuğa diyor. Bekle bende bebeği hazırlayayım beraber gidelim de. Bak bakalım ne diyor. Yok sen gelme derse. E bende gezmeye cikicam çocuğunu da yanında götür de. Öyle saca boyle tarak misali. Hiiiicccc çekemem oyle insanları ya ne kadar sınır bozucu tipler..

Kocan laf ederse de, o kocasına şikayet ediyor sen benim üstüme geliyorsun da sen niye benim arkamda durmuyorsun çocuğuna bakmadığı için onu suclamiyorsunda bana kızıyorsun de. O da anne bende anneyim bende o zaman bebeğimi bırakıp sürekli oraya buraya gidebilirim yani sorun olmaz mi diyorsun de.

Merhaba herkese. Eltim dün ehliyet kursuna gittiği için çocuğunu bana burakti çocukta 7 yaşında falan. Dün dedim tamam kalsın. Bugünde kapıyı tam bebeğimi uyuttum uyutcam kapı çaldı tabi bebeğim uyandı neyse açtım kapıyı çocuğunu okuldan alıp bana bırakacak süslenmiş bi yere gidiyor ama sormadım nereye diye yine tamam dedim. Eşime diyorum ki ben her gün çocuk bakamam o da o benim kanım bak abimin çocuğu o bak. Bende diyorum ki çocuğu büyüsün o zaman hangi kursa gidiyorsa gitsin ben her gün çocuk bakmak zorunda mıyım? Sizce?
Acil birşeyde bakılır o sorun değilde keyfi olmaz bakmayın hayır diyin

Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
Ne münasebet eşini arayıp şikayet etmiş.
Bakmayacaksa yapmasın, bakarsanız da bu tamamen sizin iyi niyetiniz.
Herkes yaptığı çocuğa baksın bir zahmet.
Tabi ki tavrınızı koyun ve bakmayın, eşinizin kanıysa gitsin kendi baksın!
Eşinize de tavrınızı koyun.

Kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değilsiniz kendinizinkine bakın yeter..

Ben anneme bile 1 kere dahi habersiz aramadan çocuk bırakmış değilim, kaldı ki eltiye😳 O nasıl rahat eltiymiş öyle çat kapı gelip çocuğuma bakar mısın? Aile üyelerine direk hayır ben bunu yapmak istemiyorum, bundan rahatsızım demek kolay olmuyor, ilişkiler geriliyor, o yüzden Açık açık diyemiyosanız şimdi evden çıkacaktım vs diye geri çevirin bi süre sonra anlar

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Mesele çocuğu bırakma değil ki zordaki insana herkes yardım eder. elti burada kendi keyfi için çocuğu bırakıyor hem de emrivaki ile. Yoksa kimse çocuğa bakmasın demedi

Mesele çocuğu bırakma değil ki zordaki insana herkes yardım eder. elti burada kendi keyfi için çocuğu bırakıyor hem de emrivaki ile. Yoksa kimse çocuğa bakmasın demedi
Sorup bıraksa sıkıntı yok ama karşıdakine seçim şansı vermiyor hasta mı işi mi var vs vs

Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. İki gün çocuğu bıraktı diye neler diyorsunuz. Başka şeyler olsa kim bilir neler dersiniz. Yok arkadaş eltin de olsa çocuğunu kimseye teslim etmeyeceksin. Söyle eltine bunları zaten bir daha bırakmaz, ama ilerde senin de çok zaruri işin olur o da sana ‘çocuğunu büyüt öyle yap işlerini, öyle git kurslara vs’ der
Mevzu iki gün çocuk bırakmak değil ki?
Müsait misin diye sormadan ve çok zorda kalmadan bebekli bir bayana çocuk bırakılmaz.
Bir olur rica eder, acil olur, hastalık olur eyvalllah ama onun dışında bir kursa yazılacaksa ve periyodik şekilde derslere girecekse çat kapı çocuğu bırakıp gidemez bir zahmet konu sahibine de danışsın müsait misin bakabilir misin diye.

Kaldı ki daha önce bakamam dedi diye millete şikayet etmiş yüzsüz bir insandan bahsediliyor.

Daha önce aranızda bu muhabbet geçmiş, istemiyorum demişsiniz, elti kocasına şikayet etmiş sizi.
Şimdi birşey olmamış gibi yine getirdiğine göre sizi hiç sallamiyor kadın 🤷
Sırf bu tavrı için bile hastalık dışında hiçbir sebeple kabul etmemeniz lazım.
Ama kocanızdan korkuyorsunuz anladığım kadarıyla. Çoğu olayda olduğu gibi sorun yine eş.

Sorup bıraksa sıkıntı yok ama karşıdakine seçim şansı vermiyor hasta mı işi mi var vs vs
Aynen öyle. Mecbursun bakacaksın yoksa sana zorla baktırırım tavrında. Kaldı ki ben birine çocuğumu zorla bıraksam hırsını çocuktan çıkartır mı diye düşünürüm.

Hem
Daha önce aranızda bu muhabbet geçmiş, istemiyorum demişsiniz, elti kocasına şikayet etmiş sizi.
Şimdi birşey olmamış gibi yine getirdiğine göre sizi hiç sallamiyor kadın 🤷
Sırf bu tavrı için bile hastalık dışında hiçbir sebeple kabul etmemeniz lazım.
Ama kocanızdan korkuyorsunuz anladığım kadarıyla. Çoğu olayda olduğu gibi sorun yine eş.
eş hemde ortam gerilmesin aramız kötü olmasın derdindeyim

Aynen öyle. Mecbursun bakacaksın yoksa sana zorla baktırırım tavrında. Kaldı ki ben birine çocuğumu zorla bıraksam hırsını çocuktan çıkartır mı diye düşünürüm.
Kadin bunu dusunecek biri olsa bu kadar rahat davranip gidip kocasina soylemez 😐

Iki gün değil onun evinin olduğu yerden uzağa taşınmıştım o zaman birakamiyordu fakat onceki evim yine ona yakındı yine getirip bırakıyordu yeni evliydim o zaman çocuğum yoktu o zaman da bakıyordum. Hatta daha yeni evliydim ablam bana misafirliğe gelmiş düğünden sonra memlekete gidecek yank bi daha gelmesi zor hala daha gelmedi evime neyse o zamanda kapiya gelmişti cocuklara bak diye bende yok demiştim. Hemen kocasını aramış beni şikayet etmişti eşimle aram açılmıştı.
O zaman haklısınız. Tamam insanın acil işi çıkar yakınlar birbirine çocuğunu bırakabilir ama bu sürekli oluyorsa sıkıntı. Eşine değil eltine söyle, bakamam işim var diye.

Yani keyfine gezerken de cocugunu saga sola birakmazsin ya. Bu rahatlik seviyesine ben niye erisemiyorum

Hem

eş hemde ortam gerilmesin aramız kötü olmasın derdindeyim
İyide karşınızda sizi eşine şikayet etmiş biri var. Sizce onun kötü olmamak gibi bir derdi var mı?
Laftan anlasa önceden anlardı zaten.

Kötü olmak istemiyorsanız, oturup paşa paşa ilgilenin eltinizin çocuklarıyla.

İnsanlar ne kadar rahat. Diyelimki bu çocuğun evde başına bir iş geldi düşüp kafasını çarptı orasını burasını kırdı ya da ben sapığım olamaz mı yani her gün neler neler okuyoruz. Nasıl güvenip bırakıyorlar aklım almıyor.Bir iki kişi de yorum yapmış bıraksın ne olacak diye. İşte bunlarda buradaki eltinin kafasından.

Back
X