Eltiniz vicdansız biri.İnsanlıktan nasibini almamış .Çok kızdım.Burada eşinizin atlatmış olduğu ciddi bir hastalık nedeni ile çocuğunuz olmuyor.Bunu bilerek (hastalık olmasa da değişmez tabi ama hastalık söz konusu iken hiç affedilemez )... size ısrarla bebek resmi gönderiyor.Bence onun ciddi tedaviye ihtiyacı var. İnanın bir büyüğünüz olarak çok düşündüm bu hadsize ne yapmak lazım diye.Bir kere bu kendini bilmezlere, asla kabul etmiyorum takmayın görmeyin vb denmesini.Bunlara yaptığının yanlış olduğunu iyice göstereceksiniz.Sustukça doğru yaptığını sanacak.
Ailece oturduğunuz kv kp mutlaka olduğu bir gün (eşiniz adına üzüleceğim o ortam için ama) ...bana çok güzel bebek resimleri gönderiyorsun nereden buluyorsun onları diye soracaksınız.Hatta o anda açık olsun resimler evdekilere de gösterin resimleri.Bakalım onun ve herkesin tepkisi ne olacak. Sanmam ki o ana baba buna duyarsız kalsın.Normal hiç bir insan, evladı rahatsızlık geçirmiş çocuğu olmuyor ve bu yapılanı normal karşılasın.
Size seni seviyorum onun için gönderiyorum vb diye savunursa da, bu şekilde sevmeyi yani bebek resmi göndererek sevmeyi bırakın artık lütfen diyeceksiniz.
Ayrıca bu kadınla sosyal medya üzerinden tüm iletişimi bundan sonra keseceksiniz.Çünkü anladığım tehlikeli olabilecek biri yarın sizi hep üzer...
Siz bu kendini bilmezler için asla eşinizi ve kendinizi üzmeyin.Önünüze evinize mutluluğunuza bakın.O kadar çok insanın çevremde çocuğu olmadı ki. Hayat öyle böyle devam ediyor.Çalışan bir insansınız aklı başında bir gençsiniz,tedavinizi olun elbette ama şunu bilin ki hayatta herşeyin başı önce sağlığınız ve sizin eşinizin mutluluğu ...