- 29 Aralık 2013
- 2.652
- 3.479
- 133
- Konu Sahibi pokuhantes
Ayy sinsii Allah yardımcın olsunArkadaşlar merhaba ben böyle bir konu açacağımı hayatta tahmin etmezdim fakat artık gerçekten katlanamıyorum. Problem eltim, burada yaptıklarını tek tek anlatmak istemiyorum sadece özetle kayınvalidem ve eltim altlı üstlü oturuyor, ben ve eşim çalıştığımız için haftada bir yada iki haftada bir kayınvalideme gideriz haliyle eltimlerde iniyor ve onlarla da görüşmek zorunda kalıyoruz. Eltim sürekli laf sokan saçma sapan hareketleri olan bir insan bizim bebeğimiz olmuyor bunu biliyor ve her gittiğimde bebek muhabbeti açıyor gitmezsek mesaj atıyor canım rüyamda gördüm hamileydin diye artık takmamaya başladım ama en son whatsap durumundan sadece beni seçip sürekli çocuk fotoları paylaşmaya başladı eşimin wp durumunda olmayınca fark ettik durumu, eşimde bende durumdan rahatsızız ben zaten mesafeliyim ama tam ve kesin bi şekilde tavrımı koymak istiyorum yalnız şöyle bi sıkıntım var ki bana sürekli "canım nasılsın sen hep iyi ol seni çok seviyorum sen benim kardeşimsin" gibi mesajlar atıyor ve bunu gittiğimiz zaman kayınvalidemle kayınbabam yanında da yapıyor ben de karşılık vermiyorum ama sinsi davranıyor ve ben nasıl ne yapmam gerektiğini bilmiyorum mesafe koydum ama yetmiyor![]()