Eltimin davranışları..

cokblmz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2015
88
92
88
Merhaba arkadaşlar sizden fikir ve destek almak istediğim bir sorunum var.
88 kiloyum kilo vermek istiyorum. Tam gerçekten motive olup kilo vermeye basladigim anda elti faktörü araya giriyor ve maalesef ki başarısız oluyorum. Diyette olduğumu sağlıklı beslenecegimi her söylediğimde mutlaka elinde bir şerbetli tatlıyla kapımda bitiyor ve onu bana yedirene kadar da ısrar ediyor. Normalde hiç böyle art niyetli dusunmezdim ama artık gerçekten samimiyetine inanmiyorum. Ye canım bir kereden bir şey olmaz , senin yüzün güzel , gençsin daha verirsin , beni kıracak mısın , bak bir daha konuşmam , kendi ellerimle yaptım tadına bak bari... ısrarları asla bitmiyor ve kahretsin ki hayır diyemiyorum. Bir kere yedim mi de mutlaka devamı geliyor. Eşlerimiz ortak iş yapıyorlar ayriyeten altlı üstlü oturduğumuz için mecbur her gün görüşüyoruz. Eşim bazen kızıyor ısrar etme yemek istemiyor işte diye, surat yapıyor bize ,bazen umursamiyorum ama bazen de zoruma gidiyor bu kadın benden ne istiyor! Senin bana destek olman gerekiyor yapma böyle diyorum ne yapıyorum ki abartma diyor

Oturup koca tepsiyi yemeyiverin sizde. Tatlinin tadina bakmaktan hicbirsey olmaz.
Sorun şu ki iştahımı kontrol etmekte zorlaniyorum gözümün önüne gelmese aklımdan bile geçmiyor ama önümde durupta tadına bakınca kendimi kaybediyorum onlardan istediğim tek şeyde destek bu kadar zor mu gerçekten.

Çöpe atin ...
Kediye köpeğe verin dicem de tatlı yemezler
O getirince basın çöpe yapacak bir şey yok

Hayatinizin her anını söylemeyin .
Her gün görüştüğünuzde ay nasıl yedim şimdi patlıycam diyin
ama diyette olun ..
Nerden bilecek sizin ne yaptığınızı
Ketum olun
Her konuda ...
Yediklerime benden daha çok dikkat ediyor inanin. Niye bunu az yedin diyette misin ? Diyete girdiyse bana da söyle birlikte yapalim. Ya kalbini kiriyorum ya da kendime kızıyorum. Eşimde özellikle uyarıyor ortak iş yapıyoruz sizin araniz kötü olursa bizim de olur diye iki arada bir deredeyim.

ay var böyle terbiyesiz insanlar.

irade falan demişler de yani böyle bir rejim yöntemi yok gözünün önünde tatlılarla.

bir daha teklif ederse tersleyin yeni yemek yedim hiç yiyesim yok sağol diyip kapatıverin kapıyı. 3 kez yaparsanız salak değildir anlar heralde. kırılmayacak insanlar diye kendimizden ne kadar ödün veriyoruz yani inanılmaz.

eşiniz bile terslediğine göre erkekler böyle şeyleri fark etmez çünkü eltiniz sınırı aşmış artık

Israr ederse etsin, niye geri çeviremiyorsunuz ki, ister suratı asılsın ister küssün, iradeli olmaya kendi kararlarınızın arkasında durarak başlayabilirsiniz..

Görüşme rutininiz ne ?
Her gün görüşüyorsanız
Ben çoktan sanane demiştim..
Ama kadın sizi manipüle ediyor :)))
Koskoca kadınsınız
Ben yemiyorum ısrar edersen hicbir şeyi düşünmeyip kalbini kiricam
Laftan anlamıyor musun diye sorarsınız
Laftan anlamıyorsa da getirdiği şeyi gözünün önünde çöpe atin
Ne yapicak kavga mi edecek etsin ne farkeder
120 kilo olursunuz böyle iradesiz
Ve tepsi tepsi tatlılarla..
Bir kere kopsun ip

Eşime ben soyledim. Kilo vermemi istiyorsun ama destek olmuyorsun dedim. Fark ettin mi ne zaman bize gelseler mutlaka bana böyle yapıyor dedim anlattim ona da haklısın ama aramız açılmasın birlikte iş yapıyoruz diyor.

Aramızda 13 yaş var saygısızlık yapmakta istemiyorum ama bu gidişle dediğiniz gibi olacak teşekkür ederim

Israr ederse etsin, niye geri çeviremiyorsunuz ki, ister suratı asılsın ister küssün, iradeli olmaya kendi kararlarınızın arkasında durarak başlayabilirsiniz..
İlk zamanlar iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için kırmak istemiyordum şimdi niyetinin kötü olduğunu düşünüyorum ama eşimin işi için net tavır sergileyemiyorum.

Ben de aynı durumdan supheleniyorum. Biraz kilo vereyim eltim hemen benim çok sevdigimi bildiği bir hamur işi ile geliyor. Zaafim var o hamurisine de. Sırf bildiğinden beni sabote ediyor bence. Pis elti diyerek yiyorum hepsini. :)) Eşimin ailesinde sevmediğim tek kişi olur kendileri

Vallahi şu ortaklık meselesi olmasa bir dakika bile sabretmeyecegim ama eşimi zorda bırakmak istemiyorum.

Kv’min bana yaptığı gibi yanına gittiğimizde bana kilo aldırmak için elinden geleni yapar sürekli de dile getirir, vücudum hakkında söz sahibi olduğunu zannediyor malesef, ben de kalp kırmadan ne şekilde bu konuyu kapatabiliriz bilmiyorum

Vallahi şu ortaklık meselesi olmasa bir dakika bile sabretmeyecegim ama eşimi zorda bırakmak istemiyorum.
Ben artık midem rahatsız mayali yiyemiyorum getirme canım dedim. Onlara gidince de çok az yerim. Hep aynı diyorum rahatsız oluyorum midem çok ağrıyor falan filan. İşe yarıyor ama :) öneririm.

Biraz daha ayrıntı vereyim. Eşlerimiz ortak iş yapıyorlar ama sermayenin büyük kismini kaynim veriyor en çokta bu yüzden eşim aramızda sıkıntı olsun istemiyor. Eltim de bu durumu fırsat bilip sadece yemek değil her konuda aynı şeyi uyguluyor üzerimde "baskı yap, uygulat" . Aynı taktigi kaynimda eşime yapıyor farkettigim kadarıyla e hergun de öyle ya da böyle bir aradayız mecbur ilerisi için sabrediyoruz ama kilo da vermek yaşımın hakkını vermek istiyorum çok mu büyütüyorum bilemedim ki

Beraber iş yapiyorlar diye yediginize kadar baski kuruluyorsa eşiniz baska iş bakmaya başlasaymis keske. Nereye kadar boyle bagimli yasayacaksiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…