- 12 Haziran 2017
- 3.456
- 11.589
- 158
Merhaba arkadaşlar sizden fikir ve destek almak istediğim bir sorunum var.
88 kiloyum kilo vermek istiyorum. Tam gerçekten motive olup kilo vermeye basladigim anda elti faktörü araya giriyor ve maalesef ki başarısız oluyorum. Diyette olduğumu sağlıklı beslenecegimi her söylediğimde mutlaka elinde bir şerbetli tatlıyla kapımda bitiyor ve onu bana yedirene kadar da ısrar ediyor. Normalde hiç böyle art niyetli dusunmezdim ama artık gerçekten samimiyetine inanmiyorum. Ye canım bir kereden bir şey olmaz , senin yüzün güzel , gençsin daha verirsin , beni kıracak mısın , bak bir daha konuşmam , kendi ellerimle yaptım tadına bak bari... ısrarları asla bitmiyor ve kahretsin ki hayır diyemiyorum. Bir kere yedim mi de mutlaka devamı geliyor. Eşlerimiz ortak iş yapıyorlar ayriyeten altlı üstlü oturduğumuz için mecbur her gün görüşüyoruz. Eşim bazen kızıyor ısrar etme yemek istemiyor işte diye, surat yapıyor bize ,bazen umursamiyorum ama bazen de zoruma gidiyor bu kadın benden ne istiyor! Senin bana destek olman gerekiyor yapma böyle diyorum ne yapıyorum ki abartma diyor
Yediklerime benden daha çok dikkat ediyor inanin. Niye bunu az yedin diyette misin ? Diyete girdiyse bana da söyle birlikte yapalim. Ya kalbini kiriyorum ya da kendime kızıyorum. Eşimde özellikle uyarıyor ortak iş yapıyoruz sizin araniz kötü olursa bizim de olur diye iki arada bir deredeyim.
Ay senin diyet yapman esinin isini etkileyecekse etkilesinİlk zamanlar iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için kırmak istemiyordum şimdi niyetinin kötü olduğunu düşünüyorum ama eşimin işi için net tavır sergileyemiyorum.
İlk zamanlar iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için kırmak istemiyordum şimdi niyetinin kötü olduğunu düşünüyorum ama eşimin işi için net tavır sergileyemiyorum.
ben varimEltisini seven varmı
BenEltisini seven varmı
Burnuma pek iyi niyet kokusu gelmedi eltinin tavrindan... Diyeti vs karistirmadan az once yemek yedim yerim yok sen ver sonra yerim canim diyin ve yemeyin. Herkes her seyi uzatabilir ikramlik ama tavriniz net olur ve yemezseniz bir yerden sonra uzatamazlar. Diyeti karistirmamaniz tepkinizi degistirmeniz onemli. Tokum diyin az once dondurma yedim baklava yedim vs. diyin. Hep bir seyler yemis olun bakalim napacak :)))Merhaba arkadaşlar sizden fikir ve destek almak istediğim bir sorunum var.
88 kiloyum kilo vermek istiyorum. Tam gerçekten motive olup kilo vermeye basladigim anda elti faktörü araya giriyor ve maalesef ki başarısız oluyorum. Diyette olduğumu sağlıklı beslenecegimi her söylediğimde mutlaka elinde bir şerbetli tatlıyla kapımda bitiyor ve onu bana yedirene kadar da ısrar ediyor. Normalde hiç böyle art niyetli dusunmezdim ama artık gerçekten samimiyetine inanmiyorum. Ye canım bir kereden bir şey olmaz , senin yüzün güzel , gençsin daha verirsin , beni kıracak mısın , bak bir daha konuşmam , kendi ellerimle yaptım tadına bak bari... ısrarları asla bitmiyor ve kahretsin ki hayır diyemiyorum. Bir kere yedim mi de mutlaka devamı geliyor. Eşlerimiz ortak iş yapıyorlar ayriyeten altlı üstlü oturduğumuz için mecbur her gün görüşüyoruz. Eşim bazen kızıyor ısrar etme yemek istemiyor işte diye, surat yapıyor bize ,bazen umursamiyorum ama bazen de zoruma gidiyor bu kadın benden ne istiyor! Senin bana destek olman gerekiyor yapma böyle diyorum ne yapıyorum ki abartma diyor
Var.Eltisini seven varmı
Var. Ben :)Eltisini seven varmı
Yada söyle uydurabilirsin seker yemem yasak seker hastaligim var onu tedavi olmaya basliyorum falan derdin önce dogru arastir seker yememek icin bahaneleri sonra söyle ki alinmasini istemiyosan önünde seker falan yiyemeyceksin o da varrr cani istedikcee :))Merhaba arkadaşlar sizden fikir ve destek almak istediğim bir sorunum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?