Eltimin davranışları..

eltiniz tepsinin hepsini bitirmeniz için silah zoruyla mı tehdit ediyor?
yapmayın Allahaşkına, iradeniz olduktan sonra hatırın için bir dilim alıyorum der bırakırsınız.

HAYIR da 'Hayir' vardir.
Bunu demeyi ogrenin.Ayrica kendi bogazinizi tutamiyorsunuz ve eltiye suc atiyorsunuz.Tadina bakacaksiniz madem alin bir çatal yeter.

Madem olmuyor, birlikte diyet yapın.
De ki “ ayyy sen de iyice kilo aldın” Her gördüğünde “inceden iyice kilo mu aldın sen “de.
Onu da çek tarafına, sonra da birlikte diyete başlayın madem.

Yemeyin sizde o zaman burda eltinin ne suçu var anladığım kadarıyla siz iradesizsiniz. O istediği kadar tatlı yapsın getirsin siz kararlı olup yemedikten sonra kimzne diyibilir kendinizi kandırmayın eltinizi suçlayıp

O zaman her geldiğinde dışarı çıkın a ben de tam çıkıyordum deyin bi iş uydurun sonra gelince yerim deyip çöpe atin yürüyüş yapın gelin.
Akşam da öyle bi bahane uydurun kabul etmeyin akşamları.
Bir de spor salonuna yazilin bence daha çabuk verirsiniz.

Cok komiksin

Degil elti cumle alem gelse yemiyeceksem.yemem

Senin canin yemek istiyor da eltiye bahane bulma
Bogazina bicak mi dayiyor ye.diye

Yemiycem canim ister darıl ister küs yemiycem..de

Diyet yapmaya niyetin yok senin

İlk zamanlar iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için kırmak istemiyordum şimdi niyetinin kötü olduğunu düşünüyorum ama eşimin işi için net tavır sergileyemiyorum.
Ay senin diyet yapman esinin isini etkileyecekse etkilesin

Valla okudukca komik geliyor yasantilariniz

Kocamin kardesiyle olan is hayati benim diyetime mi bagli?
Hhrhehe

İlk zamanlar iyi niyetli olduğunu düşündüğüm için kırmak istemiyordum şimdi niyetinin kötü olduğunu düşünüyorum ama eşimin işi için net tavır sergileyemiyorum.

Senin sağliğin herşeyden önemli. Abisi sirf bu küçük olaydan tavir yapacaksa yapsin. Eşin gidip farkli iş bulsun.

Bir daha öyle gelince, hayir yemiyorum, geri götür de. Asil ben kiriliyorum böyle yaptikca de, bana destek olman gerekirken, yaptiğina bak!

Bak uyariyorum, bir daha böyle birşey getirirsen çöpe atarim artik. Yazik değilmi nimete?

Eltisini seven varmı
ben varimkucuk eltimi çok severim, büyüğü bana uzak olsun... (ama bizim aramızda mesafe var,farkli şehirlerdeyiz.Yakin otursaydik problem yaşayabilirdik.)

Burnuma pek iyi niyet kokusu gelmedi eltinin tavrindan... Diyeti vs karistirmadan az once yemek yedim yerim yok sen ver sonra yerim canim diyin ve yemeyin. Herkes her seyi uzatabilir ikramlik ama tavriniz net olur ve yemezseniz bir yerden sonra uzatamazlar. Diyeti karistirmamaniz tepkinizi degistirmeniz onemli. Tokum diyin az once dondurma yedim baklava yedim vs. diyin. Hep bir seyler yemis olun bakalim napacak :)))

Diyette oldugunu soylemek zorundamisin, soyleme, oda tatli getirmez. Getirirsede kucuk parca ye tamam veya ben aksama yemeyi dusunuyorum de dolaba koy sonrada esine ver

durup durup diyete başlıyorsunuz tamam da bunu neden eltiye söylüyorsunuz ki?
hayır neden tatlı yapıp size yedirmekle uğraşsın, hayatı yok mu bu kadının. boşuna anlam yüklemişsiniz bence.
yemeyecekseniz yemeyin yani bi insan ne kadar ısrar ediyor olabilir ki?

Yada söyle uydurabilirsin seker yemem yasak seker hastaligim var onu tedavi olmaya basliyorum falan derdin önce dogru arastir seker yememek icin bahaneleri sonra söyle ki alinmasini istemiyosan önünde seker falan yiyemeyceksin o da varrr cani istedikcee :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…