- 9 Ocak 2014
- 1.723
- 4.020
- 358
Evet diyetteyim kocam İstemiyor yememi de kestir at kocanın üstüne canım..birlikte yapalım derse de ki ben hiçbise yemiyorum sen böyle tatlılar yapmaktan vazgeç tatlım sende verirsin sende yeme özel bişe yapmıyorum de..kocana da deki küsmemi istemiyosan senin üstüne attımYediklerime benden daha çok dikkat ediyor inanin. Niye bunu az yedin diyette misin ? Diyete girdiyse bana da söyle birlikte yapalim. Ya kalbini kiriyorum ya da kendime kızıyorum. Eşimde özellikle uyarıyor ortak iş yapıyoruz sizin araniz kötü olursa bizim de olur diye iki arada bir deredeyim.
Var. Ben severim.Eltisini seven varmı
Diyette olduğunuzu söylemeyeceksiniz,bu kadar basit.Ben eşime bile söylememiştim,motivem bozulurdu çünki.Sorun şu ki iştahımı kontrol etmekte zorlaniyorum gözümün önüne gelmese aklımdan bile geçmiyor ama önümde durupta tadına bakınca kendimi kaybediyorum onlardan istediğim tek şeyde destek bu kadar zor mu gerçekten.
Diyette başarının altın anahtarı kimseye diyette olduğunu söylememektirMerhaba arkadaşlar sizden fikir ve destek almak istediğim bir sorunum var.
88 kiloyum kilo vermek istiyorum. Tam gerçekten motive olup kilo vermeye basladigim anda elti faktörü araya giriyor ve maalesef ki başarısız oluyorum. Diyette olduğumu sağlıklı beslenecegimi her söylediğimde mutlaka elinde bir şerbetli tatlıyla kapımda bitiyor ve onu bana yedirene kadar da ısrar ediyor. Normalde hiç böyle art niyetli dusunmezdim ama artık gerçekten samimiyetine inanmiyorum. Ye canım bir kereden bir şey olmaz , senin yüzün güzel , gençsin daha verirsin , beni kıracak mısın , bak bir daha konuşmam , kendi ellerimle yaptım tadına bak bari... ısrarları asla bitmiyor ve kahretsin ki hayır diyemiyorum. Bir kere yedim mi de mutlaka devamı geliyor. Eşlerimiz ortak iş yapıyorlar ayriyeten altlı üstlü oturduğumuz için mecbur her gün görüşüyoruz. Eşim bazen kızıyor ısrar etme yemek istemiyor işte diye, surat yapıyor bize ,bazen umursamiyorum ama bazen de zoruma gidiyor bu kadın benden ne istiyor! Senin bana destek olman gerekiyor yapma böyle diyorum ne yapıyorum ki abartma diyor
sizin iş yüzünden arayı bozmamayı düşündüğünüz kadar karşı tarafta düşünse keşke.
konuyu ayrıca saçma buldum. yemeyecekseniz yemeyin oldu bitti.
bence en güzel yol hem sizin iradenizi de mecburiyette bırakacak, şeker hastası oluyorum, yalanı.
bunu söylerseniz siz yalan açığa çıkmasın diye yiyemezsiniz. eltizde bile bile size zarar vermek istediği ortaya çıkmasın diye getiremez.
ki kilonuz fazla ise çok da uzak ihtimalli bir yalan degil, hele ki şerbetli tatlı yemeye devam ederseniz
gözüm kararıyordu, elim ayağın boşalıyordu doktora gittim diyin.
gerçekten de gidin bu arada. hormon ve kan tahlillerinizi yaptırın. eğer kilo vermezsem insülin başlamak zorunda kalacağım diye ağlayın.
bu arada sizde hazır gitmişken diyetisyene de gidin.
sanırım insülin başlayacağınızı bile bile tatlı getirmez. getirse kötü niyeti ortaçta çıkar i. buna rağmen getirirse ortalığı ayağa kaldırırsınız.
mesele kilo vermek değil sağlık olunca işler değişir
Valla biz varız çokda severim eltimi Allah'ta bozmasın ben 8 yıllık evliyim eltim 6 ay oldu evleneli ilk zamanlar daha evlenmeden çok zıttık birbirimize ama iyyiz şimdi Allah'a şükür çokda severim eltimi de kaynımıda hatta evlendiklerinin 5.günü mecbur onlaırn oturduğu yere gitmiştik akraba ziyaretine kaynımda bize gelin demişti saat geç olduğu için onlarda kaldık altlarında araba olmasına rağmen kalın dediler ama diorm ya biz iyyz ya :)Eltisini seven varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?