Eltimin davranışları..

Olmaz , diyet yapmanın altın kuralları vardır.Eşleriniz ortak iş yapıyorsa birde altlı üstlü oturuyorsanız tutmaz bu diyet.

Evet diyetteyim kocam İstemiyor yememi de kestir at kocanın üstüne canım..birlikte yapalım derse de ki ben hiçbise yemiyorum sen böyle tatlılar yapmaktan vazgeç tatlım sende verirsin sende yeme özel bişe yapmıyorum de..kocana da deki küsmemi istemiyosan senin üstüne attım

Tillahi gelse yemeyecegim dedigim şeyi yemem eğer sende diyette olduğun icin ve eltinin getirdiklerini yemedigin icin sana darilacaksa alla sen bırak darilsin yeme anacim

Diyette olduğunuzu söylemeyeceksiniz,bu kadar basit.Ben eşime bile söylememiştim,motivem bozulurdu çünki.

canim o art niyetli kotuyse sen koruycaksin iradeni yeme ister alin ister küs canim ben diyetteyim bu kilolar gidicek diyceksin ve limonlu suyunu alip icceksin oturcaksin.Kimse yuzunden bozmuyosun diyetini kendi sucun bu nefsini durdumayi bilmelisin.

Diyette başarının altın anahtarı kimseye diyette olduğunu söylememektir
Canım midem çok bulanıyor şekerim yükseldi sanırım deyip bırakacaksınız

Bizim eslerde ortakti ve altli ustlu oturuyoruz ve kendilerinden nefret ediyorum. Bana gelen komşu ya bile yüz yapardı. Uzak durabilirsen küsmeden iyi olabilir

Hedefe ulaşmanın ilk maddesi irade zaten. İradenize sahip çıkamayacaksanız asla istediğiniz kiloya ulaşamazsınız. Ulaştınız, o kiloda kalamazsınız. Önce bi iradeli davranın.

E bide hayır deme mevzusu var. Evet kadar doğal bir cevap hayır da. Küsecekse küssün. Mideniz de size küsüyor. Hele birde şerbetli tatlılar yani. Vücudunuzun yağlarının hesabını elticiğiniz vermeyeceğine göre, hatır matır dinlemeyin.

Ay birde hergün görüşmeyin yahu. İnsanlar anne babasıyla bile hergün görüşmüyor.

Amannn... Demişlerki, kuma gemisi yürür elti gemisi yürümez. Söyleyen ne doğru söylemiş. Kıskançlıktır bu bence sen kilo vermek için uğraşıyorsun o ise vermemen için Hayır demeyi öğrenmek lazım o kırılmasın bu alınmasın geçmiyor hayat malesefki. Hayır de küserse küssün eşin kardeşi ile iş yapıyor detayını es geç anlaşmak zorunda değilsin mesafe her insanla şarttır

Art niyetli mi acaba kendisi ? En iyisini siz bilirsiniz. Neden ona demiyorsunuz hadi birlikte diyet yapalım. Saglıklı ve lezzetli beslenelim. Sekersiz kek yapalım mesela gbi önerilerle gidin =) Art niyetli de olsa keske bana biri böle tatlılar yapıp getirse =) =) tadına bakar gerisini baskalarına verirdim, o da ayrı Bi konu...

Şeker hastası olmuşum dr yasakladı deyiver çünkü bu gidişle gerçekten diyabet olacaksın maalesef.
Kendine özen göster, sağlığına dikkat et ve iradeli ol

Sert bir şekilde istemediğinizi söyleyin.Suç burada eltinizde değil hayır demeyi bilmeyen sizde maalesef.Ben olsam hatta yolda gelirken arardım eğer tatlı yapıp getireceksen lütfen getirme diye.Birkaç defa getirdiğini yemezseniz birdaha teklif etmez zaten

Kadın size tüm tatlıyı mı getiriyor

Yani getirsin getirsin bir tabak

Alın yiyin bir lokma sonra da eşinizin adını söyleyip o çok sever kalanını da o yesin deyin koyun dolaba

Bu diyet dediğiniz Nasıl bir şey tek lokma ile bozuluyor

Diyet yaptığım dönemde evde kendim tatlı yaptım ev ahalisi de yedi ben de yedim onlar birer tabak ben bir lokma

Son düzenleme:

+++++
Cok iyi fikir bu. Hayir demek zor geliyorsa doktor yasakladi diyin.

Bu arada OP, irade gosteremiyorsaniz da kendinizi suclamayin. Irade cok zor bir sey. Saglikli beslenmeyi sadece ve sadece evi abur cuburdan tamamen arindirarak basaran bir suru insan var. Gozunuzun onunde duruyorsa ve israr ediliyorsa irade gosterememeniz cok normal. Bunun icin kendinizi suclamayin. Sucluluk ve nasi olsa beceremiyorum hisleriyle daha cok yersiniz. Kendinizi suna buna zorlamaya calismayin, yememeyi nasil basarabiliyorsaniz o sartlari saglayin.

Eltisini seven varmı
Valla biz varız çokda severim eltimi Allah'ta bozmasın ben 8 yıllık evliyim eltim 6 ay oldu evleneli ilk zamanlar daha evlenmeden çok zıttık birbirimize ama iyyiz şimdi Allah'a şükür çokda severim eltimi de kaynımıda hatta evlendiklerinin 5.günü mecbur onlaırn oturduğu yere gitmiştik akraba ziyaretine kaynımda bize gelin demişti saat geç olduğu için onlarda kaldık altlarında araba olmasına rağmen kalın dediler ama diorm ya biz iyyz ya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…