Eltimin davranışları..

Anliyorum
Ama eltinize baglamayin bi tatli yeyin kesildim deyin s elti yuzunden kilo veremediginizi dusunuyorsunuz ama yaniliyorsunuz onemli olan nokta irade
Bir ara 40'dan 60 a sonra 50 ye dusup 70 e yukseldim bu kilolar hamileligimde oldu. Dogumdan sonrada hemen verdim ekmek hayatimda yok diyemem ama az dikkat ettim biraz kolayca verdim tabi buyuk etkende hareketliligim oldu arabayla gidilecek cogu yere bile yuruyerek gittim

Beraber iş yapıyorlar diye, kendi bedeninizle ilgili kilo verme kararınızı alamayacak kadar onlara hayatınıza müdahale izni vermeniz çok yanlış. Madem öyle eşiniz başka iş baksın,nereye kadar idare edeceksiniz ki onları?

Bende de görümce böyle diyet yaptığımı söylemeyim diyorum sırf kola içmediğim görünce anlıyor diyette olduğumu normalde bağımlı gibi bişeyim bu kolaya sonra da hadi bakalım bu sefer olacak mı sanmıyorum ama gibisinden laf soktuğu yetmiyormuş gibi Bi de zorla yedirmeye çalışıyor eşime dedim kimseye yemeğe çaya falan gitmeyelim yine gör yeğenini kardeşini ama görüyorsun olmuyor dedim ama ne kadar bir araya gelmiycem sorun aslında zorlaması değil hayır derim ama şu üstten üstten bakıpta sen yapamazsın demesi yok mu tüm enerjimi alıyor

hayatınızı sakın başkalarının ellerine bırakmayın. kimse size destek olmak zorıçunda değil. kocaman kadınsınız başkaları size dur diyemez. Teşekkürler yemeyeceğim, yada bir çatal bitti gitti. Kilo almayı ve vermeyi önce siz isteyin. ..

Eltiniz size nasıl ısrar ediyorsa siz de aynı şekilde ona karşı ısrarcı olun. Anladığım kadarıyla sizin yumuşak bölgenizi bulmuş. Hayır diyin ona bundan sonra,nereye kadar küsebilir ? Hem ben sizin yerinizde olsam,bana bile bile kötülük yapan bir eltinin duygularını da pek önemsemezdim.

Her gün onbin adım atın,tabii yürüyüşe çıkıp, diyete falan gerek kalmadan kilo verirsiniz. Telefon uygulamaları var, indirin ve çıkın yürüyüşünüze. Gerekirse eltiniz de gelsin. Bitap düşer tatlı yapacak hali falan kalmaz, siz de diyet yapmadan kilo vermiş olursunuz

Elti bahane, tatlı şahane. Az biraz iradeli olursanız ısrarlar boşa gider. Tatlının tadına bakmadın diye darılacaksa da darılsın.

Demekki sizi kararlı görmüyor yani bir daha getirirse alın ama yemeyin mutfağa gorutun yine ısrar ederse küçük bi parça alırsınız ama sadece küçük parça ısrar ederse siz de ısrar edin sürat yaparsa da yapsın bi daha getirmez sonra eğer uzatirsa gidip gönlünü alırsınız ama bi yandan da sağlıklı beslenmek ve istediğinizi ve bunu sağlığınız için yapmak zorunda olduğunuzu iletin seninde beni anlaman da gerekirdi diye belirtin ama eğer oralı olmazsa sizde kurtulmuş olursunuz

Bence kesinlikle iyi niyetli değil diyette olduğunuzu söylemeyin . Verirse yiyecek çöpe atın mecburen .

Eltine artık kusağım geliyor şerbetli tatlıları görünce hamur işi de yemek gelmiyor sen benim hatırım için hepsini yeyiver yoksa yemezsen ya bırıne ver yada çöpe atıver de

Şimdi benim anlamadığım eltin sana bir tabak tatlı getir miyor mu?Yani koca tepsi yapıp mı getiriyo yoksa bir tabak mı yapıp getiriyor?Hepsini yemek zorunda mısın bir dilim al tamam.Kendi iradesizliğinin suçunu eltine atma.

Yahu bogaz sizin bogazınız tutamadıktan sonra ha elti bişey getirmiş ha iki gün sonra dolaptaki nutellaya saldırmıssınız
Belki gercekten pisliğine yapıyor ama geri cevirmek hepsini yememek tadına bakıp bırakmak sizin elinizde millete kusur bulmayın bu konuda

Benimki de aynı. Böyle güzelsin deyip duruyor ve en az 10 kg fazlam var kendisi de diyetten başını kaldırmıyor. Zayıflarsanız kıskançlıktan ölür

sizin iş yüzünden arayı bozmamayı düşündüğünüz kadar karşı tarafta düşünse keşke.

konuyu ayrıca saçma buldum. yemeyecekseniz yemeyin oldu bitti.

bence en güzel yol hem sizin iradenizi de mecburiyette bırakacak, şeker hastası oluyorum, yalanı.
bunu söylerseniz siz yalan açığa çıkmasın diye yiyemezsiniz. eltizde bile bile size zarar vermek istediği ortaya çıkmasın diye getiremez.
ki kilonuz fazla ise çok da uzak ihtimalli bir yalan degil, hele ki şerbetli tatlı yemeye devam ederseniz

gözüm kararıyordu, elim ayağın boşalıyordu doktora gittim diyin.
gerçekten de gidin bu arada. hormon ve kan tahlillerinizi yaptırın. eğer kilo vermezsem insülin başlamak zorunda kalacağım diye ağlayın.
bu arada sizde hazır gitmişken diyetisyene de gidin.
sanırım insülin başlayacağınızı bile bile tatlı getirmez. getirse kötü niyeti ortaçta çıkar i. buna rağmen getirirse ortalığı ayağa kaldırırsınız.
mesele kilo vermek değil sağlık olunca işler değişir

Kadının işi gücü yok size her gun şerbetli tatlı getirecek halı yok. Duyunca diyete girdiginizi bir getirir hadi bilemedin iki, taş çatlasın 3 olsun hadi. O gün de tatlı yediyseniz akşamına ertesi güne vs daha dikkat edin. Bence bahane bulacak yer ariyorsunuz. Noluyor yani ayy tatlı yedim diyeti bozdum artık bırakmalıyim hatta verdiğim iki kiloyu da almalıyım mi diyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…