eltimin davranışları

Eltinin sana bakış açısıyla senin ona bakış açın davranış biçimin aynı, ya ekme biçme meslesi ya tencere kapak ama birbirinizden farkınız yok net. Birbirinizin dilinden gayet iyi anlıyorsunuz danışılacak bi durum yok bence böyle devam 👏

Mümkün mertebe uzak durun. Böyle durumlarda beklentiyi düşük tutmak ve uzak durmak lazım çünkü böyle sorunlar çözülmez.

kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Eş ailesinde illa birileri sinir edecek işte ama şunu merak ettim görümceniz var mı acaba görümce mi daha tehlikeli elti mi benim eltim yok görümcem var tam bi yılan

Bende gün yapmak istiyorum ya ama hiç böyle bir ortamım olmadı
Ne eltim görümcem gelin arkadaşlar hepsi cool modda
Ama cidden biri beni güne alsın ben çok seviyorum pasta börek de olur hem

ya ben hep eltiler anlaşır sanırdım görümce sorun çıkarır sanırdım. meğer eltilerde anlaşamıyormuş. halbuki bence eltiler ortak kaderi paylaşır kayınvalide tarafından.
Kayinvalide her eltiye aynı davrandığı sürece tabiki. Ama davranmaz birçoğu ve kaderler ayrılır ;)

Kayinvalide her eltiye aynı davrandığı sürece tabiki. Ama davranmaz birçoğu ve kaderler ayrılır :KK66:

Neden farklı davranıyor kv ler oğullarını mı ayırıyor
Oğullarını ayırmazlar. Her oğlanin meşrebini neyi tolere edip edemeyeceğini gayet tabii bilirler. ;) siz ne güzel bunları pek bilmiyorsunuz gibi. Benim yakınlarımin yaşadıkları ve malesef kendi deneyimim sonucu kafalarının nasıl çalıştığıni idrak ediyorum bu kayınvalide kişilerinin. ( yani bir kısmının ) ;)

İhtiyacınız olan tek şey mesafe.
Çağırmasın daha iyi,görüşmeyin daha iyi.
Gerçi yazı dilinize bakılırsa aslında eltinizle çok iyi anlaşmanız gerekiyor ama,şaşırdım yani neden anlaşamadığınıza.

Oğullarını ayırmazlar. Her oğlanin meşrebini neyi tolere edip edemeyeceğini gayet tabii bilirler. :KK66: siz ne güzel bunları pek bilmiyorsunuz gibi. Benim yakınlarımin yaşadıkları ve malesef kendi deneyimim sonucu kafalarının nasıl çalıştığıni idrak ediyorum bu kayınvalide kişilerinin. ( yani bir kısmının ) :KK66:
Malesef ben pek bilmiyorum bu tarz şeyleri ama bu yüzden kolay kandırılıyorum
Oğullarını ayırmazlar. Her oğlanin meşrebini neyi tolere edip edemeyeceğini gayet tabii bilirler. :KK66: siz ne güzel bunları pek bilmiyorsunuz gibi. Benim yakınlarımin yaşadıkları ve malesef kendi deneyimim sonucu kafalarının nasıl çalıştığıni idrak ediyorum bu kayınvalide kişilerinin. ( yani bir kısmının ) :KK66:
Ben malesef pek bilmiyorum kafaları nasıl çalışıyor ama bu yüzden kolay kandırılıyorjm

Ya aile içinde çok saçma bir olay oldu eltimin biri eşimin halasının geliniyle kavga etti sonra eltim herkesin halasina cephe almasını istedi biz de bunu sacma bulduk ve almadık cunku bizim sorunumuz yoktu sonra dört elti foto çekilelim dediler çekildik hepsi durumuna koydu ben koymadım çünkü benim tip kayikti hastaydim🤣 ve ben o şekilde görünmek istemedim ogretmenim okuldan arkadaşlarım ogrencilerim falan var oyle fotomu koymadım duruma onlar da 3 kisi ortak tek beyin kullandığı için benim halasının gelinine ayıp olmasın diye koymadığını sandı sanırım sonra benim bu 3 eltim birbirini doldurup doldurup en son bana cephe alıp her yerden engellediler
Engellemeden önce de nispet olsun diye yapmış 🤣🤣🤣
Ay yazarken bir defa daha fark ettim saçmalığı 🤣🤣🤣🤣
Anaaaaa ne eltiler varmış ya Allah yardımcınız olsun hocam işiniz zor :KK70: Amannn iyi ki engellemişler 3 kişilik ortak beyinli eltiler herkes onlara meraklı sanki :olamaz::olamaz::olamaz:

Anaaaaa ne eltiler varmış ya Allah yardımcınız olsun hocam işiniz zor :KK70: Amannn iyi ki engellemişler 3 kişilik ortak beyinli eltiler herkes onlara meraklı sanki :olamaz::olamaz::olamaz:
Tesekkurler sorma senede bir oraya gidip mecburen muhatap olmak zorunda kalıyorum insallah sevap kazaniyorumdur🤣
Onlara göre herkes onlara merakli en çok ben 🤣

kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Seni kıskanıyor ben olsam bu davranışlarına mutlu bile olurum 😁doğru yolda olduğunu gösteriyor bu
Mesafeni koy çekemiyorlar seni çatlasınnn

Tesekkurler sorma senede bir oraya gidip mecburen muhatap olmak zorunda kalıyorum insallah sevap kazaniyorumdur🤣
Onlara göre herkes onlara merakli en çok ben 🤣
Senede bir çok iyi en azından bir kere sinir oluyorsunuz sene de :KK33: :KK70: İnşallah görümceleriniz daha iyidir ya da yoktur :KK69:

Eş ailesinde illa birileri sinir edecek işte ama şunu merak ettim görümceniz var mı acaba görümce mi daha tehlikeli elti mi benim eltim yok görümcem var tam bi yılan
Bence yarışır, ama görümce daha kötü gibi. Ne de olsa eşinin ailesi. Benim görümcem yok, bir tane eltim var sadece 1 kez FaceTime yaptık ailecek. Suratsızın teki 😆

Ben bu elti konularını hiç anlamıyorum nedense. Sorun ne tam olarak? Kızları çağırınca sizi de çağırması mı? E çağırmasa da bu sefer beni çağırmadı derdiniz.
sorun sidik yarıştırmaları, sorun işsizlik kalitesizlik başka bir şey olamaz.
konu sahibinin yazı dilinden de anlaşıldığı gibi...

Back
X