eltimin davranışları

Görüsmeyin 🤷🏻‍♀️

bir arar iki arar acmazsan aramaz daha 🤷🏻‍♀️ merhaba merhaba

Israrla arayanda var 🤣 Açmayan ve dönmeyen kişiyi niye ısrarla ararlar bunu çözemedim.

Konuya gelirsek ortada elle tutulur bişey yok. Siz biraz kıskanıyosunuz gibi geldi eltiniz değilde 🤦🏼

Salak dediğiniz eltinizin sizi çağırıp çağırmamasını da dert etmeyin. Mesele çağırmaması değil demeyin baş gibi de öyle. Aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmadığınız insanlarla gün yapmayın birde.

Ama bu samimiyet ve gunler devam etmezse kim kime sinir olacak? Kim kimin dedikodusunu yapacak? Yazik gunah degil mi bu insanlara :)

Ama bu samimiyet ve gunler devam etmezse kim kime sinir olacak? Kim kimin dedikodusunu yapacak? Yazik gunah degil mi bu insanlara :)
A ha ha bizde gün yapıyoruz eltilerimle daha yeni yeni🤣 önceden hiç istemezdim zamanla sınırlarımızı öğrendikçe keyifli hale gelmeye başladı 😁

A ha ha bizde gün yapıyoruz eltilerimle daha yeni yeni🤣 önceden hiç istemezdim zamanla sınırlarımızı öğrendikçe keyifli hale gelmeye başladı 😁

Ama siz sinirlarinizi biliyormussunuz, demek ki karsilikli bir saygi var ve bundan keyif aliyormussunuz cok sikici yaw 🤣 entrika yok, dedikodu yok, sinir yok ne anliyorsunuz bundan 🙃

Ama siz sinirlarinizi biliyormussunuz, demek ki karsilikli bir saygi var ve bundan keyif aliyormussunuz cok sikici yaw 🤣 entrika yok, dedikodu yok, sinir yok ne anliyorsunuz bundan 🙃
Dedikodu olmaz mı ya bol bol kayınvalide görümce çekiştirme var🤣🤣 tabii biz bir araya onlarsız geldiğimiz için bir takım kıskançlıklar da var 🤣🤣

kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Arkasından bu lafları ettiğiniz insanla aynı ortama girip s*dik yarışı yapacak kadar boş hayatlar. Görüşmeyin ağzınızı bozacak haldeyseniz

kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Mesela onunla güne katılmayı bırakarak başlayabilirsin 🙃

sizi sevmiyor, size uyuz oluyor
haksızda bulmadım kendisini

Yaşınız kaç? Salak sinir uyuz kelimelerini biraz ergence kullanıyorsunuzda. Hayır gitmezsiniz olur biter sinirlenecek bir durum yok tripten tribe girmişsiniz.

İmmmmm elti konusu en sevdiklerimizden.
Mesafeli konuşun her insanla gün yapacak kadar samimi olmak zorunda değilsiniz. Ayrıca bırakın günleri falan hiç iyi değil bu gün işleri boşverin

Back
X