- 8 Nisan 2017
- 57.169
- 303.113
- 698
- Konu Sahibi Lotuslu cheesecake
Görüsmeyin 
bir arar iki arar acmazsan aramaz daha
merhaba merhaba

bir arar iki arar acmazsan aramaz daha

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Görüsmeyin
bir arar iki arar acmazsan aramaz dahamerhaba merhaba
Salak dediğiniz eltinizin sizi çağırıp çağırmamasını da dert etmeyin. Mesele çağırmaması değil demeyin baş gibi de öyle. Aynı ortamda bulunmaktan hoşlanmadığınız insanlarla gün yapmayın birde.
A ha ha bizde gün yapıyoruz eltilerimle daha yeni yeniAma bu samimiyet ve gunler devam etmezse kim kime sinir olacak? Kim kimin dedikodusunu yapacak? Yazik gunah degil mi bu insanlara :)
ya ben hep eltiler anlaşır sanırdım görümce sorun çıkarır sanırdım. meğer eltilerde anlaşamıyormuş. halbuki bence eltiler ortak kaderi paylaşır kayınvalide tarafından.Adı “elti” olduğu için size her dediği batıyor olmasın?
A ha ha bizde gün yapıyoruz eltilerimle daha yeni yeniönceden hiç istemezdim zamanla sınırlarımızı öğrendikçe keyifli hale gelmeye başladı
![]()
Dedikodu olmaz mı ya bol bol kayınvalide görümce çekiştirme varAma siz sinirlarinizi biliyormussunuz, demek ki karsilikli bir saygi var ve bundan keyif aliyormussunuz cok sikici yawentrika yok, dedikodu yok, sinir yok ne anliyorsunuz bundan
![]()
Arkasından bu lafları ettiğiniz insanla aynı ortama girip s*dik yarışı yapacak kadar boş hayatlar. Görüşmeyin ağzınızı bozacak haldeysenizkızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Mesela onunla güne katılmayı bırakarak başlayabilirsinkızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
sizi sevmiyor, size uyuz oluyorkızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Galiba arkadaşı çağırmamış da nispet yapar gibi söylemiş. Ben öyle anladımBen bu elti konularını hiç anlamıyorum nedense. Sorun ne tam olarak? Kızları çağırınca sizi de çağırması mı? E çağırmasa da bu sefer beni çağırmadı derdiniz.
Yaşınız kaç? Salak sinir uyuz kelimelerini biraz ergence kullanıyorsunuzda. Hayır gitmezsiniz olur biter sinirlenecek bir durum yok tripten tribe girmişsiniz.kızlar eltim geçen aradı beni havadan sudan konuştuk sonra kızları (kızlar dediği diğer gelinler)bana çağırdım muhabbet ettik falan dedi (evlerimiz çok yakın eltimle bu arada) sonra kv ve kb çocuğumu sevince surat asıyor masum gibi yapıp kenara çekiliyor, bebek arabası aldık bunun fiyatını araştırmış kesin dolap uygulamasından aldınız diyor ,diyor da diyor..kızları madem çağırdın çağır bahane niye beni arayıp söylüyorsun s-lak.. sorum şu ben bu kadına nasıl davranayım. günümüz var haftaya gene sinir edecek beni uyuz
Ay ileride benimde eltim olacakKuma gemisi yürürmüş de elti gemisi yürümezmiş![]()
Onu bilememAy ileride benimde eltim olacak
Korktum![]()