Eltimin düğünü

bazı arkadaşlar ciddi anlamda çok güzel yorumlar yapıyorlar,benimde bu ailevi ilşkilerde sıkıntılarım vardı,fikirlerinizden yararlanarak çözmeye çalıştım,kendi tecrübelerimle sabitlediğim şey şu ki,mümkün olduğu kadar mesafeli ve uzak duracaksın,o zaman daha seviyeli bir iletişim oluyor.Ben elimden geldiği kadar görüşmemeye çalışıyorum,kimseye düşman değilim,dost da değilim,yani bir şey hissetmiyorum, pozitif veya negatif anlamda.Böyle olunca çok iyi oluyor,tabii taciz atışlarında bulunuyorlar yer yer:))onda da hakettiklerini görüyorlar:)))Sizde bence mümkün olduğu kadar soyutlayın kendinizi.

yorumun icin tsk ederim..
bende artik öyle yapacam.. ayda bir görüsüyoruz zaten.. oda yetiyor.. fazla bile..

Sık görüsünce aradaki mesafe kalkıyor..
Yanınızda rahatlasıyorlar ne bileyim ben evine gittigim bir insanın ben gelince, yaptıgı yemege, evine, kendine özenmesini, benimle ilgilenmesini isterim. Ama bazıları alıskanlıktan sasırıp, evde misafir oldugu halde uyuyor, temizlik yapıyor bence hic hos seyler degil.. Bazı aileler var, sşmdi kulaklarını cınlatıcam, eltisi kötü biri degil, sık sık arıyor, gel caya, kahveye, yemege vs. ama yakınım sıkılmıs durumda. Haftada 3-4 kez görüsüyorlar neredeyse bugün o gitse, yarın onlar orda:)

Müdahaleler, karısmalar oluyormus. Onlar hep ic ice olmak istiyorlar, ( Genis Aile ) =))))
Yani böyle iyi olmus, olmamıs farketmez ki.. :34:
O yüzden iyi olmaya da calısmayacaksın seviyeli, saygılı.. Olması gerektigi gibi en güzeli..

Son düzenleme:
benımde eşimin kuzeni düğünümde uzun beyaz üserinde tül olan bi abiye, altına beyaz topuklu ayakkabı ve saçına da beyaz kocaman bi çiçek takmıştı ,
ben düğünümden bi hafta önce görümcemden öğrendim bu şekilde giyineceğini ama satın almış bir kere, hiç birşey sölemedim,:47:
herkes ayıpladı
ortada ben yokken onu görüp gelin zannedenler olmuş :1:

en güzel lafı da benım kız kardeşim yüzüne karşı söledi
"glinden başkası beyaz giyemez bu bi kural diil görgüdür" bilmiyomusun dedi :1:
şaşkınlıktan verdiği cevap : bende gelin sayılırım olmuş :53:

benımde eşimin kuzeni düğünümde uzun beyaz üserinde tül olan bi abiye, altına beyaz topuklu ayakkabı ve saçına da beyaz kocaman bi çiçek takmıştı ,
ben düğünümden bi hafta önce görümcemden öğrendim bu şekilde giyineceğini ama satın almış bir kere, hiç birşey sölemedim,:47:
herkes ayıpladı
ortada ben yokken onu görüp gelin zannedenler olmuş :1:

en güzel lafı da benım kız kardeşim yüzüne karşı söledi
"glinden başkası beyaz giyemez bu bi kural diil görgüdür" bilmiyomusun dedi :1:
şaşkınlıktan verdiği cevap : bende gelin sayılırım olmuş :53:

Nasıl bir cevap o yaa? ,
:53::53:

aynısı benimde başıma geldi eşimin iki kuzenide beyaz giymişti biri elbise diğeride kabarık aynı geliliğe benzer bir kıyafet giymişti kız aynı gelin gibiydi tabi ben çok bozuldum ama lafımıda esirgemedim yanıma gelince üç tane gelin bir düğünde ne garip değil mi kızlar sizin düğünlere aynısını yapalım da geleneği bozmayalım dedim morardılar ne cahil ne görgüsüz insanlar var yarabbim yaaaa birde genç kız olacaklar öküzler
ama bu eltinin seni kıskandığı apaçık ortada ben senin yerinde olsam çok hoş olurum onun düğününde herkes sana bakmalı bence ağır nazik güler yüzlü ol bir kuğu gibi salonda süzülüver canım o da çatlasın sende kaynınla foto çekin onu alma resme bu kısasa kısas olabilir bundan zarar gelmez bence

çok sinir bozucu durumlar ya ben olsam bi şekilde laf sokardım hayrola siz de mi düğün tarihini bizimle aynı güne aldınız falan derdim belki benim de 3 ay önce düğünüm oldu kuzenlerim beyaz, krem falan elbiseler beğendiler ama geline saygısızlıktır diye almamışlardı
bence eltinizle mesafeli olun birazcık kıskanç biri demek ki düğünde ilgiyi kendi üzerine toplamaya çalışmış evet herkes ilgilenmiştir ama olumsuz anlamda

eşimin kuzeninin sevgilisi ailesiyle birlikte bizim düğünümüze katıldılar ,
prova yapmak istemiş sanırım ,
bi görseniz kafasında kocaman çiçeğiyle beni sollamıştı

İnsanın morali bozulur bir kere..
Amacı, maksadı ne diye düsünür?
Düsüncesilzik, kıskanclık!!
Böyle insanlara anladıgı dilden konusmak gerekir aslında.
Kardesiniz, lafını esirgememekle cok iyi etmis..

İnsanın morali bozulur bir kere..
Amacı, maksadı ne diye düsünür?
Düsüncesilzik, kıskanclık!!
Böyle insanlara anladıgı dilden konusmak gerekir aslında.
Kardesiniz, lafını esirgememekle cok iyi etmis..

kardeşim sağolsun düğünüm ve nişanım sırasında kimseye lafını esirgemedi
kaynanam falan da nasibini aldı ondan :46::46::46:
hak edene hakettiğini sölemek gerek bence de:34:

ne kadar çok benzer olay varmış. bu insanlar hiç mi tv falan izlemiyorlar ya da dergi falan okumuyorlar. düğünde gelinden başkası bembeyaz giyinemez. bu görgüsüzlükütür.
kuzenimin de düğününde kayınvalidesi giymişti. kadını kuaför de beyazlar içinde görünce şaşırdım kaldım. koskoca kadın bunu düşünememiş.

Boş beleş insanların kendini resmen ve kasten küçük duruma sokmalarına bayılıyorum ben ya gülün geçin. :9:Kimse ona sonuçta aaa ne güel gelin gibi beyaz giymişsin aferim demeyeceğine göre sorun olarak görmeye canınızı da bu tip insanlarlara sıkmaıza hiç gerek yok.

madem gelinliği içine sinmemiş senin düğününde giydigi kıyafeti giysin bari gelinlik gibiymiş ya;üstüne bir de duvak takar olur biter...Ben olsam duyunca punduna getirip böyle yorum yapardım sanırım.

mrb canım. bugün anladığım kadarı ile düğün var zaten inş SENin için güzel bi gün olur. Benim düğünümde beyaz giyinen birden fazla kişi vardı ve inan hiç takılmadım. Ayrıca kendimde abimin düğünün de beyaz sade , hiç özelliği olmayan bi elbise giymiştim. Kimseden gelin gibi olmuşun yada beyaz giyinilir mi diye tepki almadım, gelinimiz dışında :69: bende o elbiseyi alırken görümcem ve eşimin ısrarı ile almıştım, gelin başka sen başka demişlerdi. ama buradaki yorumları okudukça çooook kötü hissettim kendimi. Yaz başına eltimin düğünü var ve ben yeni elbise almayı düşünmüyordum. Ama bu yorumları okudukça asla o elbiseyi giyesim gelmiyo

Benim düğünümde de eşimin kızkardeşi beyaz elbise giymişti. Böyle uzun parlak falan çok moralim bozulmuştu. Çok yanlış bence kızlar eğer sevdiğiniz birisiyse evlenen sakın beyaz giymeyin derim. Başka renk mi yok ayol.

Facebook fotoğraflarna gelince eğer hala duruyorsa o fotoğrafları silmesini isteyin olmadı eşinize ve abisine o fotoğraflardan rahatsız olduğunuzu söyleyin.Çok ayıp yaaa.

canım inan ben de aynılarını yaşadım
ben eşimle nişanlandıktan 2hafta sonra eltim ortaya çıktı zorla kendini istetti apar topar 4 5 ay içinde evlendiler. biz daha nişanlılığımızı yaşayamadn. neyse bu kınasında benim nişan elbisemin aynısını almış giydi. daha doğrusu kayınvalidem almış. tabi baya bi olay oldu o zamanlar. neyse biz bunla konuşmadık bana ağza alınmayacak şeyler söyledi beddualar etti. biz 1sene sonra evlendik. kınama resmen bir kına elbisesi şalvar falan kıpkırmızı bi kıyafetle geldi. kayınvalideme söyledim abartıyosun dedi. herkesin dikkatini çekti. biz konusmuyorken knamda şıkıdık şıkıdık inadına oynadı. düğünüme de bembeyaz bi elbseyle geldi beni tebrik bile etmedi. ben hiç sinirlenmedim günümün tadını çıkardım o beni sinir etmek istedi ama başaramadı. sonra bi akrabamızın düğününde bi kıyafet giydim.daha doğrusu nikahında. bu nikaha spor ayakkabıyla falan gelmişti. sonra eşiyle eve gitti gece yemeğe o elbisenin beyazını giyip geldi. yani o gece de aynı elbiseyi giymi olduk. canım sen hiç takma seviyesine düşme allaha havale et. biz hala konuşmayız sadece ailenin hatırına merhaba merhaba o kadar. yani uzak dur derim ben

Back
X