• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimin düğünü

Sen neden kendine dert ediyorsun ki olayı. senle birlikte herkes onun giydiği elbiseyi gördü, yaptıklarını bildi.Sakın aynı hataya düşme. O ayıpalandı garipselendi zaten unut gitsin.Sen güzelce giyin, hanımlığınla başköşede otur. Bizim milletimiz dedikodu sever. Olayı hatırlayıp dedikodusunu yapar seni takdir ederler.Gül geç:)

hamile misin yada çocuğun var mı bilmiyorum ama
değilsen ve çocuğun yoksa düğün gününe kadar hamile kalmayı başar
ve düğün günü konuşulan en önemli mevzu senin bebek beklediğin olsun :37:

hiç eltim olmadı,bir eltiyle nasıl başa çıkılır hiç bilmiyorum :26:

bide bakmışsın kıskançlıktan ve geri kalmamak için eltide hamile kalmış düğüne kadar :52:

Son düzenleme:
bence kesinlikle seviyesine düşüp gelinlik gibi bir kıafet giyme. dedikleri gibi simsiyah bir kıyafet dogru tercih olur cenazeye gider gibi.
ama anlıyorumki kızgınsın, bu kızgınlıgın gecmesi için bir şeyler yapman lazım. ben olsaydım bi şekilde düğünde gelinliğine bir şeyler dökerdim kaza süsü vererek veya baskasının dökmesini sağlardım.

Ben yaklaşık 6 ay önce evlendim.Eşimin abisinin sözlüsü benim düğünüme
krem kabarık kuyruklu falan bir elbise ile geldi.Ben ve tanıdığım birçok arkadasım
düğünde beyaz ve gelinliğe benzer kıyafet giymeyi ayıplarız.
hatta o kız hakkında duyduğum bir laf düğünümde çıldırttı beni
-aaa gelin gibi olmuşsun sende
çok sinirlenmiştim veee şimdi Aralıkta düğünleri var acaba bende onun yaptığı gibi yapsam mıı
kıskanmış gibi olur muyum yada onun seviyesine düşmüş olur muyum bilemedim?

Bence kesinlikle dediğiniz gibi giyinmelisiniz, anlayana anladığı dilden konuşmak lazım ; sen "onun seviyesine düşmedim" dersin o "benim seviyeme çıkamadı" anlar kendinizi daha şimdiden sineye çekmeyin zaten öyle durumlar olucak ki yeri gelicek çok şeye cevap vermiyceksiniz , o yüzden vücut diliyle cevap vermek lazım tabi bu benim düşüncem :)

bence sana yakısacak cok sık bir elbise giy herkes geline bakacak yerine sana baksın ve düğünden sonra cok iltifat aldıgını söyle elticim inan sen o kadar iltifat almamıssındır de hahahahaha çatlasınnnn :)))

elbise almadım ama bu fikir hoşuma gitti
mesela öylebir geçer zamaki de aylin giymişti ya siyah kabarık elbise öle bişemi giysem

Bencede kesinlikle siyah giy cok asıl ve sık olursun Bütün yorumları okudum
Cok hossunuz kızlar cok güldüm:))
Cok şanslıyım Suan Görümcemde Eltimde yok:))
Dügünümde tek beyaz ben olacagım yubiiii:16:

benimde eşimin kuzeni beyaz bir elbise giymişti.
benim saçım makyajım bitmişti. onu beklemiştim.düşünün artık süslenmeyi.gelin gibi oldun.hatta gelinden güzel oldun bile dediler.unutulmuyor tüm bunlar.
çıkıp oynayamadı ama ohhh olsun.elbiseyi küçük almış zayıflarım diye.
giydirirlerken bile neredeyse patlıyormuş. keşke patlasaydı :47:

bu arada eşimin anne-babası hariç tüm aile kuzeniyle eşimin arasını yapmaya çalışmış.kızın gönlü vardı.hissetmiştim.biz sözlüyken (eşime abi derdi) abim benim çok güzel olduğumu söylüyo, abim sarışın renkli gözlüleri beğenir (kendisi öyle) sana nasıl aşık oldu acaba?
yok abimle resmimizi okula götürdüm.arkadaşlarım sevgilim sandı, vs vs.
şimdi görüşmüyoruz onlarla. ne eşim ne ben. huzurumuzu bozmaya çalıştılar. ettikleri yanlarına kalmasın.ne diyeyim :20:

sende sıkma canını.intikamını her türlü alırsın.eline düştü o senin. bırak kendi hatasıyla kalsın.sen uyma ona :41:

bu düğün oldumu bilmiyorum aralıkta yazmışsın belkide düğün olup bitmiştir ama yinede yazmak istiyorum içinden ne geliyosa onu giy bence, hiç takılma eltine falan filan hatta daha çok dikkat çekeyim diyosan şöyyle kırmızı çok gösterişli bişiler de olabilir;) ama bişi sorucam eltin bu beyaz giyme olayını bilerekmi yaptı yoksa farkında diilmiydi? ben mesela abimin düğünüde krem rengi uzun bi elbise giymiştim, abimin eşini çok severim yengem filan diil ablam gibidir o benim,,,krem elbise olayına gelince cidden hiç farkında diildim..günlerce elbise aradım çok güzel olabilmek için ve giydiğim elbiseyi görünce bayıldımm müthişti,yanımda da bi arkadaşım vardı o da çok beğenip yakıştırmıştı... neyse giydim elbiseyi ne abimin eşi ters bişey söyledi ne de başka biri, bilmiyorum belki içten içerlemiştir eğer öyleyse çok üzülürüm çünkü gerçekten bilerek yapmadımm... şimdiki aklım olsa giymezdim ama o zaman bilmiyodum böyle bi adet oldugunu... belki o da farkında diildir????

Ben an itibariyle öğrendim düğünlerde beyaz giyilmeyeceğini.
Tuhaf buldum açıkçası.
Evlenen gelin.Herkes biliyor.Beyaz giyinen konuğun duvağı yok birşeyi yok.
Ve o kadar da önemsenecek bir konu olduğunu düşünmüyorum.
Düğünde ne giyeceğinizi düşünmenize gerek yok.Karşı taraftan farksız olmaya da gerek yok.

yani elti adayınızın sonuçta sizin düğününüzde böyle bişey giymesi sizin tarafınızdan ayıplanabilir ama oda heveslenmiş oda gelin olmayı hayal ederek giymiş, gıcık olacak bişey yok..
şimdi siz evli barklı bi kadın olarak onun ozamanki çocuklugunumu yapamacaksınız,bence kırmızı yada saks mavisi bi abiyeyle, çok güzel bi saç modeli ve takılarlada tüm dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz

Bence de aynısını yap içinde kalmasın
Sonradan tüh niye yapmadım dersin
O da yaşasın senin yaşadıklarını
El mi yaman sen mi yaman anlasın
Eştiği kuyuya düşsün

düğün henüz olmadı 23ünde aralığın ama ben hala elbise falan alamadım fena halde grip oldum
onla uğraşıyorum bakalım evde duman rengi bir elbisem var
olmassa onu giyicem zaten cuma günü olduğu için izinde alamıyorum işten
nasıl yetişicem bilmiyorum off yaa bu kızın herşeyi stres stres tüm dertleri beni geriyo
çok sıkıldım yaa hayatım boyunca bu böyle olacak galiba gerizekalı şey
kendileri çalışmadıkları için herkesi öyle sanıyorar amann napımm giderim yettiği kadar olduğu kadar
demi ama

düğün henüz olmadı 23ünde aralığın ama ben hala elbise falan alamadım fena halde grip oldum
onla uğraşıyorum bakalım evde duman rengi bir elbisem var
olmassa onu giyicem zaten cuma günü olduğu için izinde alamıyorum işten
nasıl yetişicem bilmiyorum off yaa bu kızın herşeyi stres stres tüm dertleri beni geriyo
çok sıkıldım yaa hayatım boyunca bu böyle olacak galiba gerizekalı şey
kendileri çalışmadıkları için herkesi öyle sanıyorar amann napımm giderim yettiği kadar olduğu kadar
demi ama

ben olsam kesin krem ya da bej rengi uzun bir abiye giyerdim. (beyaz kışın pek hoş olmaz çünkü.) şaç makyaj takı ile de gelin gibi olurdum. düğündeki erkek tarafı da aynı nasıl olsa, oh bir daha kendime düğün gibi hissederdim =) bu fırsat kaç kere gelir insanın ayağına =))

Ay çok güldüm canım yaa duvakla tacım duruyor onlarıda taksamm mı?
koptum burda Aslında doğruluk payıda var ama o kdar yüzsüz olamam ben yaa
O sonradan görme benim gelinliğim taşlı felan değildi Bana diyoki
-Ayy ben takma şıvaroski taktırmıcam gelinliğime hertarafı inci dolu dedi
Konusması aynen böyleydi içimden aa inciler gerçekmi sanki hepsi kabuğundan yeni çıkmış
Şıvoroski dedi yaaa bana hava atıyorbacağındaki yırtık eşofmana bakmadan

Back
X