Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbise almadım ama bu fikir hoşuma gittibence simsiyah kabarık giy onu tam zıttı olsun
hamile misin yada çocuğun var mı bilmiyorum ama
değilsen ve çocuğun yoksa düğün gününe kadar hamile kalmayı başar
ve düğün günü konuşulan en önemli mevzu senin bebek beklediğin olsun![]()
hiç eltim olmadı,bir eltiyle nasıl başa çıkılır hiç bilmiyorum :26:
bide bakmışsın kıskançlıktan ve geri kalmamak için eltide hamile kalmış düğüne kadar![]()
Ben yaklaşık 6 ay önce evlendim.Eşimin abisinin sözlüsü benim düğünüme
krem kabarık kuyruklu falan bir elbise ile geldi.Ben ve tanıdığım birçok arkadasım
düğünde beyaz ve gelinliğe benzer kıyafet giymeyi ayıplarız.
hatta o kız hakkında duyduğum bir laf düğünümde çıldırttı beni
-aaa gelin gibi olmuşsun sende
çok sinirlenmiştim veee şimdi Aralıkta düğünleri var acaba bende onun yaptığı gibi yapsam mıı
kıskanmış gibi olur muyum yada onun seviyesine düşmüş olur muyum bilemedim?
bide bakmışsın kıskançlıktan ve geri kalmamak için eltide hamile kalmış düğüne kadar![]()
yok aynı hatayı 2. kez yapmaz heralde canım yaffff( anlatmıcam bunu yaa çok üzülmüştüm zaten ozaman
elbise almadım ama bu fikir hoşuma gitti
mesela öylebir geçer zamaki de aylin giymişti ya siyah kabarık elbise öle bişemi giysem
düğün henüz olmadı 23ünde aralığın ama ben hala elbise falan alamadım fena halde grip oldum
onla uğraşıyorum bakalım evde duman rengi bir elbisem var
olmassa onu giyicem zaten cuma günü olduğu için izinde alamıyorum işten
nasıl yetişicem bilmiyorum off yaa bu kızın herşeyi stres stres tüm dertleri beni geriyo
çok sıkıldım yaa hayatım boyunca bu böyle olacak galiba gerizekalı şey
kendileri çalışmadıkları için herkesi öyle sanıyorar amann napımm giderim yettiği kadar olduğu kadar
demi ama