Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 302838 Eki Görüntüle 302837 Eki Görüntüle 302835 Eki Görüntüle 302834 Eki Görüntüle 302839
Kırmızı Cok Güzel Bence:))
Hepsi çok güsel ama benim accık basenlerim ve göbişim:s var deniz kızı elbiseler
bana güzel olmaskii diye düşünüyorum sizcee
Hepsi çok güsel ama benim accık basenlerim ve göbişim:s var deniz kızı elbiseler
bana güzel olmaskii diye düşünüyorum sizcee
Eki Görüntüle 302838 Eki Görüntüle 302837 Eki Görüntüle 302835 Eki Görüntüle 302834 Eki Görüntüle 302839
Kırmızı Cok Güzel Bence:))
1 aydır dolaşıyordum bu hafta sonu buldum softone dan aldım
rengi;BEYAZ ama boyu Dizlerimde ipek bir bedeni var önünde uçışan tüller
kolları tül yakasıda taşlı ama çok abartılı değil düz sade bir elbise hem gelinliğe falan benzemiyor
ben siyah elbiselere bakarken beyazıda denedim eşim çok beğendi bunu alalım dedi onu aldım;S
Altına simsiyah tayt çoraplar var ondan birde siyah platform topuklu ayakkabı aldım,elbisenin üstüne kürk ve beline siyah kuşak aldım
saçımıda dağınık toplatıcam şöyle doğal topuzlardan.
Bu arada benim zeki eltim gelinliğini beğenmemiş zırıl zırıl ağlıyormuş
bitaraftan üzüldüm gelinlik sonuçta ama çok bilmişti yok sahte şıvorski(savoroski) taş istemem ben yok öyle
olsun derken düğüne 1 hafta var naptı bilmiyorum
ben sade bir kıyafet seçtim yakışanda bu bence:))) hepinize çok teşekkür ederim samimi yorumlarınız için
bende katiliyorum.. secimini iyi yapmissin...
oda artik ne yapti bilemem..
ama anlamadigim nedir bu ya elti arasindaki yaris? neyi paylasamiyorlar?
ben 1 senelik nisanliyim ve ekimde dügünüm olacak insallah..
eltim ve kaynimin nisani bu ekim oldu ve martda dügünleri olacak.. aceleleri ne, anlayamadik..
neyse.. kiz beni hic cekemiyor.. ben ama ona hep yakin olmayi istemistim..
ben ona yaklastikca.. o benimle yaris etti.. hep benden üstün olmaya calisti.. ama olamayacak bunu oda cok iyi biliyor:)
kiskanmiyorum onu cünkü kiskanacak birsey yok ortada :)
benim evim ayri olacak.. o kayinvalidemle ayni evde kalacak..
bunun gibi seyler.. ama fikir verseniz..
ne yapmaliyim? Nasil davranmaliyim...
Sizler nasil yapiyorsunuz?
İlgilenmeyin, yakın olmaya calısmayın..
Diyenler cok dogru demisler.
Elti, kaynana, görümce ne kadar mesafe koyarsan o kadar iyi olursun..
Bu tip iliskilerde mesafe gercekten sart!