vermeyin gazı ya! Düğünde yolsun mu saclarını
evet yolsun...öyle şeymi olur canım...benim düğünümde eltim gelinliğe benzer giyinip ilgiyi üzerine çekecek...
bir kadının hemcinsine yapacağı en büyük kötülüktür bu...yanına bırakılmamalı...
evet yolsun...öyle şeymi olur canım...benim düğünümde eltim gelinliğe benzer giyinip ilgiyi üzerine çekecek...
bir kadının hemcinsine yapacağı en büyük kötülüktür bu...yanına bırakılmamalı...
Bir kadının hemcinsine yapacağı en büyük kötülüktür bu...yanına bırakılmamalı...
ciddi misiniz ya...ben şaka zannetmiştim...
tabii şakaydı arkadaşlar...
konu sahibi muhtemelen kızacaktır bana ama kızdığı konu o kadar gereksiz geldiki bana bende öyle kinayeyle cevap vermek istedim...
ama ciddiye alındı...
konu sahibi muhtemelen kızacaktır bana ama kızdığı konu o kadar gereksiz geldiki bana bende öyle kinayeyle cevap vermek istedim...
ama ciddiye alındı...
acemiyim arkadaşlar hoşgörün...
Ayrıca konu sahibi arkadaşım umarım bana kızmazsın ama bir bak foruma ne dertler var,boşver eltini seviyeni koru bencede...
Ben yaklaşık 6 ay önce evlendim.Eşimin abisinin sözlüsü benim düğünüme
krem kabarık kuyruklu falan bir elbise ile geldi.Ben ve tanıdığım birçok arkadasım
düğünde beyaz ve gelinliğe benzer kıyafet giymeyi ayıplarız.
hatta o kız hakkında duyduğum bir laf düğünümde çıldırttı beni
-aaa gelin gibi olmuşsun sende
çok sinirlenmiştim veee şimdi Aralıkta düğünleri var acaba bende onun yaptığı gibi yapsam mıı
kıskanmış gibi olur muyum yada onun seviyesine düşmüş olur muyum bilemedim?
ama ciddiye alındı...[/QUOT
evet gereksiz konulara kızmıyorum sanada kızmadım .muhtemelen seninde aynı olayı yapabileceğini
düşünüyorum ama sizden farklı düşünen insanlarda var saygı duymak lazım.
bence gelinliğinizi bi daha giyin, beyaz elbise aramakla uğraşmayın.
şaka bi yana da düğünden önce benim gibi psikopat bi gelin olup " benden başka beyaz giyen olursa düğünde olay çıkarırım" diye bütün gelecek kadınları uyarsaymışınız keşke. artık olan olmuş, takılmayın bu saatten sonra.
Ay çok hoşsunuz ya çok güldüm ama cicim gelinliğim kiralıktı benim yaaa
ahahahhaha çözüme bak yaayirim seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?