Eltimin düğünü

vermeyin gazı ya! Düğünde yolsun mu saclarını

evet yolsun...öyle şeymi olur canım...benim düğünümde eltim gelinliğe benzer giyinip ilgiyi üzerine çekecek...

bir kadının hemcinsine yapacağı en büyük kötülüktür bu...yanına bırakılmamalı...

İnanamıyorum yaa

ciddi misiniz ya...ben şaka zannetmiştim...

onun gibi mi olsun yani...
Ne ayıp...dünya meselesi sanki..

Bırakın ya asaletinizle vurun...

tabii şakaydı arkadaşlar...

konu sahibi muhtemelen kızacaktır bana ama kızdığı konu o kadar gereksiz geldiki bana bende öyle kinayeyle cevap vermek istedim...

ama ciddiye alındı...

benmi abes düşünüyorum acaba ben hiç kıskanmazdım

tabii şakaydı arkadaşlar...

konu sahibi muhtemelen kızacaktır bana ama kızdığı konu o kadar gereksiz geldiki bana bende öyle kinayeyle cevap vermek istedim...

ama ciddiye alındı...

ah be bacım insan bi iki ikon bi iki gülücük koyar topun ucuna oturmustun valla

Ben olsam yaptıgına karşılık bende beyaz hatta onun giydiğinden daha abartılı bir elbise giyerdim. Daha çok dikkat çekmek için de
elimden geleni yapardım.

acemiyim arkadaşlar hoşgörün...

ayrıca konu sahibi arkadaşım umarım bana kızmazsın ama bir bak foruma ne dertler var,boşver eltini seviyeni koru bencede...

acemiyim arkadaşlar hoşgörün...

Ayrıca konu sahibi arkadaşım umarım bana kızmazsın ama bir bak foruma ne dertler var,boşver eltini seviyeni koru bencede...

walla doğru diyon ne manyaklar var bırak ya az görüş yeter manyak manyaklığı ıle kalsın...hiiiiiiiiiç de dengine alma kız..

Kesinlikle aynisini yapardim
Benim en güzel günüme saygisi olmayanin, bende olmam.

Hatta ondan daha süslü ve daha güzel olun (ayyy cok fenayim biliyorum)

bence gelinliğinizi bi daha giyin, beyaz elbise aramakla uğraşmayın.

şaka bi yana da düğünden önce benim gibi psikopat bi gelin olup " benden başka beyaz giyen olursa düğünde olay çıkarırım" diye bütün gelecek kadınları uyarsaymışınız keşke. artık olan olmuş, takılmayın bu saatten sonra.

düğünde beyaz giyinmek pek uygun görülmez.. bunu da herkes bilir.. millet ayıplamıştır zaten düğünde beyaz giymiş diye.. demekki kıskanç kalitesiz biri.. sizin için de aynı şeyler düşünülmesin.. seviyenizi düşürmeyin..

aynısını eltim bana da yaptı ve beyaz giydi.. saçını nasıl yaptırcaksın düğünde dedi, ben de saf gibi anlattım kına gecemde ve düğünümde saçını bile tarif ettiğim gibi yaptırdı şokkkk oldum:) geçtiğimiz yaz oğlunun sünneti vardı yine beyaz aradı her yerde salondan beyaz giymesi gerektiği söylenmiş. ben gittim turkuaz bi elbise aldım tüm gözler üstümdeydi. bana kalırsa uyma derim cahillik...
şuan da devam ediyo ben hamileyken taytla tunik giyerdim bu da kalktı tayt tuniğe bağlandı:) leopar desene taktım bi ara bu da takar oldu:) aynı şimdi de kızımın üstünde ne görse gidip kızına aynısını alıyo:)
Analı kızlı başımın belaları:) çok gıcık ediyolar beni

Son düzenleme:

ahahahhaha çözüme bak yaa yirim seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…