hamile misin yada çocuğun var mı bilmiyorum ama
değilsen ve çocuğun yoksa düğün gününe kadar hamile kalmayı başar
ve düğün günü konuşulan en önemli mevzu senin bebek beklediğin olsun
hiç eltim olmadı,bir eltiyle nasıl başa çıkılır hiç bilmiyorum :26:
Ay çok hoşsunuz ya çok güldüm ama cicim gelinliğim kiralıktı benim yaaa
bu çözüm olmadı bana :))))
Ben yaklaşık 6 ay önce evlendim.Eşimin abisinin sözlüsü benim düğünüme
krem kabarık kuyruklu falan bir elbise ile geldi.Ben ve tanıdığım birçok arkadasım
düğünde beyaz ve gelinliğe benzer kıyafet giymeyi ayıplarız.
hatta o kız hakkında duyduğum bir laf düğünümde çıldırttı beni
-aaa gelin gibi olmuşsun sende
çok sinirlenmiştim veee şimdi Aralıkta düğünleri var acaba bende onun yaptığı gibi yapsam mıı
kıskanmış gibi olur muyum yada onun seviyesine düşmüş olur muyum bilemedim?
Ya olaylar şöyle başladı biz eşimle çok uzunzamandır tanışıyorduk ve düğün tarihimiz
6 ay önceden belliydi.bu kız 2 ay içinde ortaya çıktı ve benim düğünüme 1 hafta kala hatta çeyizimin gittiği gün
alel acele zorla kendini istetti verdiler sözlendiler falanBen ozaman çok sinirlendim ya 15 gün sonra olsa nolurdu yani
bende zorla gittim yorgun argın.o günden sonra sanki sürekli bir yarışa girdi benle.Düğünümde benle hiç fotograf çektirtmedi eşimle yalnız
fotograflarını çekip facebookuna koydu düşünsenize kimse tanımıyor bu kızı eşim damatlıkla o öyle gelinliğe benzer bi kıyafetle....
Ben de eltimin düğününde saçlarıma postiş taktırmıştım, olay haline getirmişti eltim. O kadar dert edinmişti ki, beni gelin odasına sokmadı. Hatta kaynım "ne gerek vardı postişe falan" demişti.
Oysa benim postiş taktırmamın ne alakası vardı ki onunla? Kuaför önerdi, ben de değişiklik olsun diye kabul etmiştim. Çok da güzel olmuştu.
Hatunun kıskandığı kadar da vardı be aslında.. Suçlayamam yani..
Konu sahibi arkadaşım, sizi eltimle bir tutmuyorum tabi. Kendisi cehalette çığır açmış bir insandır.
Size önerim, madem sizin değer yargılarınıza göre gelinliğe benzer elbiseyle düğüne gidilmiyor, kendinizi kötü hissedeceksinizdir böyle bişey yaparsanız.
Ayrıca ben kabarık abiyeleri şık bulmuyorum. Birçok gelinlik modeli buna dahil.
Yerinizde olsam süper bir abiye diktirir, vücudumda hoşuma giden yerlerde dekolte bıraktırır, özellikle göğüs kısmına zarif işlemeler koydurur, o işlemelere uygun modern bir taç kullanarak süper bir topuz yaptırır, üstüne bir de profesyonel makyaj yaptırır, kocama da smokin giydirir, en önemlisi de o gün çoook mutlu görünmeye bilhassa dikkat ederdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?