Eltimin düğünü

ayy doğrumu okudum acepp
eltinizin facesinde eşinizle eltinizin resmimi var ayyy bayılazamm

ben intikam için giyerdim.....o giyerken ayıp olmuyorda ...siz giyince niçin ayıp olsun....gıcıklık olsun diye yapardım ben...

bence çok şık giyinip gidin ve bir fırsatını yakalayıp düğün için kabarık beyaz bir elbise beğendiğinizi ama geline benzeyeceği için ayıp olur diye giymediğinizi söyleyin. bilerek yapmadıysa belki bişeyler anlar...
daha da fazlası bence onun seviyesine inmek olur değmezzz...

Canım çoğunluğa katılıyorum, İmalı güzel bi lafı gediğine koyarsan senden daha mutlusu olmaz..Giyin kuşan süslen, dikkat çekici iddialı bir renk seç, o bir terbiyesizlik etmiş sen seviyeni koru.. Eşini de tak koluna taze gelin taze damat Allah mutluluk versin kıskanç insanlar her yerde belli ediyor kendisini, Sizin farkınızı anlarlar merak etmeyin..

canım onun yaptığı ayıp diyorsun, sen niye aynı ayıbı yapasın ki...
sen eşinle mutluluğuna bak, boş ver böyle şeyleri...
görmezden gelmek daha çok dokunur anlayana...
bence öyle yap...

İnat için hamile kalın diyeni de ilk kez görüyorum

Ay çok hoşsunuz ya çok güldüm ama cicim gelinliğim kiralıktı benim yaaa
bu çözüm olmadı bana :))))

gelinliğimi zevkle ödünç verebilirim şaka bir yana zaten senin düğününe beyaz giyip gelerek ve düğününe çok az bir zaman kala kendi sözünü katarak çevrenin olumsuz anlamda baya ilgisini çekmiştir. Cahille cahil olma; eğer onu umursamaz bir hiç miş gibi davranırsan daha çok canını sıkarsın

Benim gorumcemde düğünümde beyaz uzun kat kat elbise giydi.herkes ayıpladi sonradan fotograflar bakanlar ay suna bak ne kiskancmis diyor ...bende onun düğününde beyaz kınasında kırmızı Nisan'ında ne renk giyerse aynısını giyincemm:)))

Son düzenleme:
aslında çocukla çocuk olmamak lazım. en doğrusu, şık ve asil bir elbise, bunları tamamlayan aksesuarlar ve hafif bir makyaj.

ama eğer ciddi ciddi yaptığının yanına kar kalmasını istemiyorsanız şöyle bi düşünmek lazım. mesela ben tek günlük intikam almazdım heralde. böyle bi durumda eltime gidip, '' senin, benim düğünümde giydiğin elbiseyle aynı renk hemen hemen aynı model bi elbise buldum, onu giycem kesinlikle'' gibi birşey söyleyip düğün gününe kadar sinirden kudurturdum bence bu yeter de artar bile

bence o gecenin gelinden daha gösterişlisi sen olmalısın....
Elti olarak sana yakışan en güzel renkte bir elbise al.Saç modelin kesinlikle yüzüne gidecek ve elbisenle uyumlu olacak ve göz yormayacak şekilde olmalı.Makyajında ten rengine dikkat ederek elbisene uygun olarak yaptır.Herkes senin için gelin güzelmiş çok güzel giyinmiş der.Genelde olmazmı zaten düğünlerde derler gelinden sonra bu kadın çok dikkat çekiyo vs. gibii

Düğününde onun kıyafeti seni çok sinir ettiyse , sende onu düğününde sinir et . Seviye falan anlamaz bu tür varlıklar , içinde kalmasın derim :))

mini filan olsa neyse dicem kabarıkla gelinirmi. sizde gidin bence. kabark giymezdm ben olsam onun gibi uzun abiye giyerdm üst kısmına gelnlk havası verlmiş olrdu straplez mesela askıları yana düşük gibi. alın intikamınzı

DEğmez Bacım..
Gel Sen Vazgeç Bu Sevdadan..
Bunların Hepsi Aynı Tastan Su İçmişler..
Al Birini Vur Ötekine..

benim esimin kardesinin nisanlisida benim dugunumde kirik beyaz bir elbise giymisti..ablamlar falan herkes cok kizmisti ama benim umurumda bile olmadi..cunku benim boyum 170 onunki 150 olunca istedigin giyinsin ustune yine en gozde ben olmustum...hatta onun dugununde aynisini yapsam diye dusundum sonra ya ne degcek lila rengi bir elbise giyinmistim herkes yine hayran kalmisti....

Bence para biriktir en iyi kuaföre git en iyi saci makyaji yaptir

en süper elbiseyi al agir dursun syk olsun basit ucuz görünmesin renklerden mesela kan kirmizi rengini tavsiye ederim:)

ogün gelene kadar evde su siselerini indir kaldir kollarin kas yapsin syki dursunlar spor falan yap iste

smac birde beni dusun benim kendi kina gecem icin giyindigim elbisenin aynisini halamda ozurlu kizina almisti ama farkli renkte ustelik demistim ben gelin olacam benim giydigim kiyafetin aynisini giyemez diye bana demsiti ki sen kinada oda dugunde giyer halbuki benim bedenime uyan bir elbise bulamamistim cok zayiftim halen dusundukce bu olayi cok uzuluyorum onunda bekar kizi var aynisinida ben ona yapacam cunku bu durum beni cok uzmustu alay eder gibi biliyormusun

ayy kabus gibi bir kızmış sana Allah sabır versin. bence sen hiç onun gibi davranıp kendini komik duruma düşürme birşey yapmasan da o seni kıskanıyor sanırım ve olabildiğince az görüşmeye çalış görüştüğünde de çok soğuk davran hiç konuşma ben bile korktum kızdan ya

Ben de eltimin düğününde saçlarıma postiş taktırmıştım, olay haline getirmişti eltim. O kadar dert edinmişti ki, beni gelin odasına sokmadı. Hatta kaynım "ne gerek vardı postişe falan" demişti.

Oysa benim postiş taktırmamın ne alakası vardı ki onunla? Kuaför önerdi, ben de değişiklik olsun diye kabul etmiştim. Çok da güzel olmuştu.

Hatunun kıskandığı kadar da vardı be aslında.. Suçlayamam yani..

Konu sahibi arkadaşım, sizi eltimle bir tutmuyorum tabi. Kendisi cehalette çığır açmış bir insandır.

Size önerim, madem sizin değer yargılarınıza göre gelinliğe benzer elbiseyle düğüne gidilmiyor, kendinizi kötü hissedeceksinizdir böyle bişey yaparsanız.

Ayrıca ben kabarık abiyeleri şık bulmuyorum. Birçok gelinlik modeli buna dahil.
Yerinizde olsam süper bir abiye diktirir, vücudumda hoşuma giden yerlerde dekolte bıraktırır, özellikle göğüs kısmına zarif işlemeler koydurur, o işlemelere uygun modern bir taç kullanarak süper bir topuz yaptırır, üstüne bir de profesyonel makyaj yaptırır, kocama da smokin giydirir, en önemlisi de o gün çoook mutlu görünmeye bilhassa dikkat ederdim.

Bu yaz benim dayim evlendi.ben gidemedim yurt disinda oldugum icin.resimleri eklemisler face booka ordan gordum dugun fotolarini.bir ara gelinlige benzer beyaz giyinrn bir kadin ilgimi cekti.sonra kuck teyzem oldugunu anladim.sok oldum.valla dedim teyze benim dugunde biri boyle giyseparalardim.sen bir de gorumce olucan nasil giyersin beyaz rente tuvalet.
Cok sinir bir durum.

ipek abla abla demek istiyorum izin veriirsen senin sacindaki postijle eltin onuda gectim kaynin ne alaka demekki o kadar guzel olmussun ki cekememislerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…