Eltimin kızı..

Cemrem40

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2019
356
504
23
45
Selam hanımlar..
Ne yapmam gerektiği hakkında bi karara vermedim buraya yazmak istedim .. konu eltimin kızı. )Kız 12 yasinda 7 sınıfa gidiyor bu sene okulda başarısız olduğu için )ve bizim yan komşunun kizıyla aynı okul ve hatta aynı sınıfa denk geldi .. benimde iki tane kızım var 14 ve 15 yaşlarında ve komşumun kızı ile çok yakınlar ..
Şimdi geleleim konuya eltimin kızı son 3 haftadır sürekli okulda arkadaşlarına sataşıp.kavga ediyormuş.. benim komşunun kızına ve bi kaç çocuğa daha "O.. çocuğu demiş " (özür dileyereek yazıyorum " dünde bi çocuğa eliyle kötü hareket yapmiş kızda ellerini tutunca kıza tokat atmış ve kız yere düşmüş ağlamaya başlamış.. ve normal.olarak sınıf öğretmenine şikayet etmiş (çocuk ) ve o tokat attigi kiz bizim.komsunun kızında hakaret ettiğini söylemiş.. öğretmen bunun üzerine ailesini okula çağırmış..
Eltimde ego problemi olan bir kadın ve benim iki kendisinin tek kzii olduğu için sürekli benim kızlarınla bi yarış içinde.. ( benim kızım tek kız. Herkes bi yana benim kızım bir yana .. falan filan tarzında) şimdi ben ona olayı anlatsam okula gitmeden bilgisi olsun yada kızıyla konuşsun desem yanlış anlayacak ve kızını kotuledigimi düşünecek komşunun kızı suçlu duruma düşecek bize anlattığı için belkide ve şikayet ettiği için .. söylesem mi yoksa okulda kendimi duysa ..

Son düzenleme:
Selam hanımlar..
Ne yapmam gerektiği hakkında bi karara vermedim buraya yazmak istedim .. konu eltimin kızı. (Yurt disinda yasiyorum )Kız 12 yasinda 7 sınıfa gidiyor bu sene okulda başarısız olduğu için okulunu değiştirdiler (burda okullara karne notu ile yaziliyir cocuklar ve 1 sene deneme suresi oluyor eger cocuk basarisiz olursa mecbur degistirmek zorunda kaliyor )ve bizim yan komşunun kizıyla aynı okul ve hatta aynı sınıfa denk geldi .. benimde iki tane kızım var 14 ve 15 yaşlarında ve komşumun kızı ile çok yakınlar ..
Şimdi geleleim konuya eltimin kızı son 3 haftadır sürekli okulda arkadaşlarına sataşıp.kavga ediyormuş.. benim komşunun kızına ve bi kaç çocuğa daha "O.. çocuğu demiş " (özür dileyereek yazıyorum " dünde bi çocuğa eliyle kötü hareket yapmiş kızda ellerini tutunca kıza tokat atmış ve kız yere düşmüş ağlamaya başlamış.. ve normal.olarak sınıf öğretmenine şikayet etmiş (çocuk alman ) ve o tokat attigi kiz bizim.komsunun kızında hakaret ettiğini söylemiş.. öğretmen bunun üzerine ailesini okula çağırmış..
Eltimde ego problemi olan bir kadın ve benim iki kendisinin tek kzii olduğu için sürekli benim kızlarınla bi yarış içinde.. ( benim kızım tek kız. Herkes bi yana benim kızım bir yana .. falan filan tarzında) şimdi ben ona olayı anlatsam okula gitmeden bilgisi olsun yada kızıyla konuşsun desem yanlış anlayacak ve kızını kotuledigimi düşünecek komşunun kızı suçlu duruma düşecek bize anlattığı için belkide ve şikayet ettiği için .. söylesem mi yoksa okulda kendimi duysa ..
Bence hiç karışmayın anlattığınız şekilde size durduk yere cephe alıp yanlış anlaması muhtemel çünkü.

Selam hanımlar..
Ne yapmam gerektiği hakkında bi karara vermedim buraya yazmak istedim .. konu eltimin kızı. (Yurt disinda yasiyorum )Kız 12 yasinda 7 sınıfa gidiyor bu sene okulda başarısız olduğu için okulunu değiştirdiler (burda okullara karne notu ile yaziliyir cocuklar ve 1 sene deneme suresi oluyor eger cocuk basarisiz olursa mecbur degistirmek zorunda kaliyor )ve bizim yan komşunun kizıyla aynı okul ve hatta aynı sınıfa denk geldi .. benimde iki tane kızım var 14 ve 15 yaşlarında ve komşumun kızı ile çok yakınlar ..
Şimdi geleleim konuya eltimin kızı son 3 haftadır sürekli okulda arkadaşlarına sataşıp.kavga ediyormuş.. benim komşunun kızına ve bi kaç çocuğa daha "O.. çocuğu demiş " (özür dileyereek yazıyorum " dünde bi çocuğa eliyle kötü hareket yapmiş kızda ellerini tutunca kıza tokat atmış ve kız yere düşmüş ağlamaya başlamış.. ve normal.olarak sınıf öğretmenine şikayet etmiş (çocuk alman ) ve o tokat attigi kiz bizim.komsunun kızında hakaret ettiğini söylemiş.. öğretmen bunun üzerine ailesini okula çağırmış..
Okul bildirir canınız mı sıkılıyor?

Siz ne istiyorsunuz sizinle ilgili birşey yok ki. Bir de kızımı çekemiyor der. Sunıftan herhangi bir yabancı çocukmuş gibi davranın

İsterse 10 tane kardeşi olsun her çocuk özel ve kıymetlidir bunu öncelikle bir söyleyin kendisine. ‘Benim tek kızım’ diye diye çocukcağızı ne hale getirmiş.

Siz hiçbirşey söylemeyin. Zaten okulda duyar. Hiç muhattap olmayın.

bu durum niye seni ilgilendiriyor ki? bırak elti uğraşsın çocuğuya ne meraklısınız milletin işine gücüne eksiğine ya...

Selam hanımlar..
Hicccc karisma

Back
X