- Konu Sahibi hayalsevgili
-
Burbukçum bana konuşmak düşer mi bilmiyorum ama madem eşit davranamıyacak anne çocuk doğurmasın... Garibimin ne suçu var..Anlatırlar ,ablam ben doğduğum da eline bi kumaş vermişler oynasın diye hem yıkıyormuş hem de kendi kendine konuşuyormuş.'' Allahım kardeşim ölsün ama cennete gitsin'' Doğurmasınlar ya valla kızıyorum .İki çocuk annesi olarak konuşmam lazım değil mi kızlar.
Heleki ben ikinci çocuğumu oğlum 1. sınıfa başlamadan 1 hafta önce doğurmuştum. Yani oğlum hem yeni bir kardeşe hemde yeni bir ortama aynı anda girmişti.
Bana da aynı eleştiriler geldi ama kusura bakmayında malesef düşündüğünüz gibi değil, zaten sizler her daim yani 24 saat onların yanında olmadığınız için anlayamazsanız, öncelikle yeni doğanın herşeyden daha fazla ilgiye ihtiyacı oluyor. Arkadaşın eltisi de kızını severken bir doğum yaptı diye o sevgisini yitirmedi tabiki, eminimki bulduğu her boşlukta zamanını çocuğu ile geçiriyordur.
Ama böylesi zor bir durumda bile anneye suç yüklenmesi hata değil mi? Zaten kadın yeni doğumdan çıkmış, bebeğe bakmakla uğraşırken, diğer çocuğun babası yada diğer yakınları ne güne duruyorlar. En azından anneye yardımcı olabilir ona zaman yaratabilirler. Her şeyi anneden beklemek saçma.
Burbukçum bana konuşmak düşer mi bilmiyorum ama madem eşit davranamıyacak anne çocuk doğurmasın... Garibimin ne suçu var..Anlatırlar ,ablam ben doğduğum da eline bi kumaş vermişler oynasın diye hem yıkıyormuş hem de kendi kendine konuşuyormuş.'' Allahım kardeşim ölsün ama cennete gitsin'' Doğurmasınlar ya valla kızıyorum .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?