Aslinda tam olarak dert degil arkadaslar ancak nasil bir tavir gelistiemek gerekir bilemedim
Konuyu uzatmayacagim eltimle.hic iletisimimiz yok cok mesafeliyiz zaten yilda bir iki ancak gorusuyoruz
O zaman da merhaba merhaba
Aslinda boyle olmasi icin bir nedende yok ama neyse onemli degil
Simdi konu su benim 3 ay once bebegim oldu Eltim bir telefon edip hayirli olsun bile demedi ki ne olursa olsun bu kadar nezaket aile icinde gerekir bence Neyse onu da gecelim
Ancak ben hastanedeyken gorumcemi aradi
Onlarin muhabbetleri iyidir
Benim dogumu bebegi en ufak ayrintisina kadar sordu
Bi yarim saat soru sormustur yani
Cok rahatsiz oldum madem ilgilenme nedir yani
Bir sekilde rahatsiz oldugumu soylesem.mi kararsizim
Bir de yollari duser kvye gelirlerse muhtemelen bebek gormeye gelmek isterler kabul etmemeyi bile dusunuyorum
Ne dersiniz?
Bu arada bu ilk degil her konuda boyle bizle ilgili her seyi kv ve gorumceye cok soruyo daha once de denk geldim
Konuyu uzatmayacagim eltimle.hic iletisimimiz yok cok mesafeliyiz zaten yilda bir iki ancak gorusuyoruz
O zaman da merhaba merhaba
Aslinda boyle olmasi icin bir nedende yok ama neyse onemli degil
Simdi konu su benim 3 ay once bebegim oldu Eltim bir telefon edip hayirli olsun bile demedi ki ne olursa olsun bu kadar nezaket aile icinde gerekir bence Neyse onu da gecelim
Ancak ben hastanedeyken gorumcemi aradi
Onlarin muhabbetleri iyidir
Benim dogumu bebegi en ufak ayrintisina kadar sordu
Bi yarim saat soru sormustur yani
Cok rahatsiz oldum madem ilgilenme nedir yani
Bir sekilde rahatsiz oldugumu soylesem.mi kararsizim
Bir de yollari duser kvye gelirlerse muhtemelen bebek gormeye gelmek isterler kabul etmemeyi bile dusunuyorum
Ne dersiniz?
Bu arada bu ilk degil her konuda boyle bizle ilgili her seyi kv ve gorumceye cok soruyo daha once de denk geldim