Eltimin sorumsuzlugu yuvami huzursuz ediyor

Suç sizde , ya hiç anlamam ben sizin gibi tipleri
Madem yapmak istemiyorsun , alamam ben yapamam de çık işin içinden
Kadın resmen sizi parmağında oynatıyor , ama beceriyorda..
Yazık ben eşinizede üzüldüm..

sizce ben eltimi aramalimiyim?

lal hanım bence kaşınmayınız
sizin eltinizde bu yüzsüzlük varken arayıp borçlu çıkmayın, kendinizi sıkıntıya sokmayın.
şu hayır diyememe durumunuzu da bir an önce çözmeye bakın, yoksa canınız daha çok sıkılır.
mesela bundan sonraki ilk gereksiz isteklerine siz hayır deyin eşinizden beklemeyin,cesaretinizi toplayın, çekinmeyin.bir kere hayır dediniz mi gerisi de gelecektir zaten.hem bakarsınız eşiniz de sizden cesaret alıp hayır demeyi öğrenir

alışverişi yapmışsın bitmiş...

şimdi arasan saçma olacak...

bundan sonra hayır demeyi öğrenirsin olur biter ...

mesafeni ayarlarsın bir daha senden birşey isteyemez...

konuda çooook haklısınız...

ama arayıpta siz suçlu olmayın derim ...

biraz önce annemle konustum...dün eltimle konusmuslar...eltim dert yanmis...cok kirildim demis benim "milletin hamballigini yapiyoruz yagmurda" dememe...

ben nelere kiriliyorum bir bilse....arkadasim yalvardi demis....

esimi aramis demistim ya hani...sormus kavga felan mi ettiniz diye esim yok demis...

ona da sinir oldum simdi....

cok haklisiniz bi an düsündüm ama hala kendi hakli görüyormus kendi bilir....

Aynen sizin gibi sinir olurdum ben de bu duruma.Ama sizden farklı olarak o alışverişi yapmaz ve araya mesafe koyardım.Hayır hala da kırıldım ffalan diyormuş,yüzsüz ya..

merhabalar. ben 6 yıllık evliyim. eşim 2 yıldır başka kadınlarla beni aldattı. üstüne de alkol sorunları evev gelmemeler falan. 12 yıldır tanışıyoruz arkadaşız aynı zamanda. ama evlilik berbattı. boşanma davası açtım. önce akıllanır mı diye. çok az değişti. mahkeme eylüle attı. ama sonunda anlaşmalı boşanma da karar kıldık. ve dün boşandık. fakat evden gitmiyor ve sürekli ağlıyor pişmanım diye. kararı temyiz ettirelim diye tuttturdu. ben ona çok acıyorum. arkadaşlığımızdan dolayı. kıyamıyorum genede. intihar edeceğini söylüyor. bensiz yaşayamazmış falan filan. çok pişmanmış ve bir daha asla yapmazmış. bensiz ölürmüş. ben şimdi ne yapacağım lütfennn

lal esin kavga etmedik demekle iyi demis.aranizdakileri yansitmayin.baskasi yuzunden de aranizi bozmayin.senin cikarina dokunuyorsa hayir de,sonucta yapmak zorunda degilsin.yapmanizi istedigi seyde sacma sapan zaten.cok sevap istiyorsa kendi yapsaymis.

asetabularya ayri bir konu acsan iyi olur bu arkadasin konusu.esine soyle bunlari bastan dusunseymis.

heralde ben olsam bunun üstüne eltimi arayıp "sen kimi kime şikayet ediyorsun diye" fırçalardım.

terbiyesizlik yaptığı, bi sorun varsa sana desin. senin eşini arayacağına kendi eşine söz geçirmeyi öğrensin önce.

Kusura bakma ama canım siz yuvanızda çokmu huzurluydunuzda bitek eltinizin bu hareketi ilemi huzurunuz bozuldu.Sizi az çok konularınızdan hatırlıyorum eşinizin ailesine yaptığı yardımlarda huzurunuzu bozmuştu.Sizin zaten huzurunuz kalmamış ki...Sizler izin vermedikçe kimse huzurunuzu kaçıramaz burdada diğer konularınızda olduğu gibi bütün olay eşinizde bitiyor bence siz eltinizi falan boşverin kocanızı kafaya almaya bakın,yani kocanızın değişmesi lazım bol şans...yoksa bugün elti,yarın kayınvalide,diğer gün kaynım diye bu böyle devam eder mutluluklar...

ben cok huzurluyduk demedim...ama böyle seyler de tuz biber olmuyor degil...

Kocayı kafaya almak ne demek? Koca kafaya alınınca huzur yerine mi geliyor :S

ay çok sinirlendim bak eltinede başlarım o kadınada yüzsüz müdür şıllık mıdır afederisniz ne kendini bilmezsizlik ya pazar her yer açık altı üstü mevlüt okutucak kadın eğer aynı şeyi tekrarlarsa aç ağzını yum gözünü eltinede de ne cürettir de ya senin yüzünden de onunlada mesafeni koru eltinede başlatma :)

lal siz aranizi guclu tutun esinle ki baskalari sizmaya calismasin.evet demeseydiniz sorun olmayacaki en fazla eltin bir iki laf ederdi kizginlikla sonrada aslinda mecbur degilller ki diye dusunurdu.boyle seyler huzurunuzu bozuyorsa hayir demeyi bilin yada bahaneler bulun.kavga ettiginizi de birak bilmesinler.sorarlarsa boyle seyler icin biz aramizi bozmayiz dersin.sen kavga ettik dersen neye yarar ki zaten.karsindaki sizi cekemeyen biriyse cok memnun olur,yada onlarin arasi bozulmasin biz kendimiz halledelim demezler aksine cokta eglenirler.daha dun basima geldi.dalgami bir guzel gectim.hepsinin sakayla agzinin payini verdim.daha da ugrasmazlar..

esim kavga ettigimizi aman aman duyup da sevinmesinler diye söylememezlik yapmiyorki vicdan azabi cekmesinler diye söylemiyor....

sendeki problem ne?

İyi de burda ne geziyorsun?

esin cok iyi niyetli.o hayir diyemiyorsa sen soyle.evde bir kahraman sart.beni de arkadaslari kizdiriyor,saka yapiyor guya.bende esime hesap soracam bunu bekliyorlar,onlarda eglenecek.hic firsat vermedim..
hesabim varsa da evde sorarim.

esin cok iyi niyetli.o hayir diyemiyorsa sen soyle.evde bir kahraman sart.beni de arkadaslari kizdiriyor,saka yapiyor guya.bende esime hesap soracam bunu bekliyorlar,onlarda eglenecek.hic firsat vermedim..
hesabim varsa da evde sorarim.

al benden de o kadar. benim eşiminde arkadaşları aynı. benim yanımda "xxxx şunu senden habersiz yapıyor diyorlar (halbuki benim herşeyden haberim vardır.)" veya "biz şuraya gidicez xxxx senden izin alıp gelemezki" gibi salakça şeyeler söyleyip hem eşimi üzmeye çalışıyorlar hemde benim onların ellerine koz vereceğim sanıyorlar. böyle küçük beyinli insan çok gerçekten. ama avuçlarını yalıyorlar her zaman

kizlar eltim hala aramadi bende aramadim...sizce bu is nereye gidiyor?

evet çok doğru özeleştiri yapmışsın, bu tamamen senin hayır diyememenin sana ve eşine yaratmış olduğu boşuna gerilim, üzüntü, stres.. Böyle durumlarda eşini muhattap etme, erkekler kolay kolay bu tip konulara hayır diyemez. Telefonunu eline alacaktın, o arkadaşının eşi yok mu ya da senin eşin neden almıyor, madem mevlüt okutacaktı başkasına güvenip mi yola çıktı, benle ne samimiyeti var olle o kim ki benim eşimden bunu isteme cesaretini gösteriyor vs.. Bu böyle gider. Sonuç olarak sevap mı kazandın, hayır! Hayr diyemediğin için kendine zulmettin, eşini kırdın, hala da kızgınsın. O yüzden arkadaşım, bu sana ders olsun. Hayır demek karşı tarafı tamamiyle reddetmek değil, kendi sınırlarını koruyabilmektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…