sizce ben eltimi aramalimiyim?
alışverişi yapmışsın bitmiş...
şimdi arasan saçma olacak...
bundan sonra hayır demeyi öğrenirsin olur biter ...
mesafeni ayarlarsın bir daha senden birşey isteyemez...
konuda çooook haklısınız...
ama arayıpta siz suçlu olmayın derim ...
biraz önce annemle konustum...dün eltimle konusmuslar...eltim dert yanmis...cok kirildim demis benim "milletin hamballigini yapiyoruz yagmurda" dememe...
ben nelere kiriliyorum bir bilse....arkadasim yalvardi demis....
esimi aramis demistim ya hani...sormus kavga felan mi ettiniz diye esim yok demis...
ona da sinir oldum simdi....
Kusura bakma ama canım siz yuvanızda çokmu huzurluydunuzda bitek eltinizin bu hareketi ilemi huzurunuz bozuldu.Sizi az çok konularınızdan hatırlıyorum eşinizin ailesine yaptığı yardımlarda huzurunuzu bozmuştu.Sizin zaten huzurunuz kalmamış ki...Sizler izin vermedikçe kimse huzurunuzu kaçıramaz burdada diğer konularınızda olduğu gibi bütün olay eşinizde bitiyor bence siz eltinizi falan boşverin kocanızı kafaya almaya bakın,yani kocanızın değişmesi lazım bol şans...yoksa bugün elti,yarın kayınvalide,diğer gün kaynım diye bu böyle devam eder mutluluklar...
Kusura bakma ama canım siz yuvanızda çokmu huzurluydunuzda bitek eltinizin bu hareketi ilemi huzurunuz bozuldu.Sizi az çok konularınızdan hatırlıyorum eşinizin ailesine yaptığı yardımlarda huzurunuzu bozmuştu.Sizin zaten huzurunuz kalmamış ki...Sizler izin vermedikçe kimse huzurunuzu kaçıramaz burdada diğer konularınızda olduğu gibi bütün olay eşinizde bitiyor bence siz eltinizi falan boşverin kocanızı kafaya almaya bakın,yani kocanızın değişmesi lazım bol şans...yoksa bugün elti,yarın kayınvalide,diğer gün kaynım diye bu böyle devam eder mutluluklar...
lal siz aranizi guclu tutun esinle ki baskalari sizmaya calismasin.evet demeseydiniz sorun olmayacaki en fazla eltin bir iki laf ederdi kizginlikla sonrada aslinda mecbur degilller ki diye dusunurdu.boyle seyler huzurunuzu bozuyorsa hayir demeyi bilin yada bahaneler bulun.kavga ettiginizi de birak bilmesinler.sorarlarsa boyle seyler icin biz aramizi bozmayiz dersin.sen kavga ettik dersen neye yarar ki zaten.karsindaki sizi cekemeyen biriyse cok memnun olur,yada onlarin arasi bozulmasin biz kendimiz halledelim demezler aksine cokta eglenirler.daha dun basima geldi.dalgami bir guzel gectim.hepsinin sakayla agzinin payini verdim.daha da ugrasmazlar..
merhabalar. ben 6 yıllık evliyim. eşim 2 yıldır başka kadınlarla beni aldattı. üstüne de alkol sorunları evev gelmemeler falan. 12 yıldır tanışıyoruz arkadaşız aynı zamanda. ama evlilik berbattı. boşanma davası açtım. önce akıllanır mı diye. çok az değişti. mahkeme eylüle attı. ama sonunda anlaşmalı boşanma da karar kıldık. ve dün boşandık. fakat evden gitmiyor ve sürekli ağlıyor pişmanım diye. kararı temyiz ettirelim diye tuttturdu. ben ona çok acıyorum. arkadaşlığımızdan dolayı. kıyamıyorum genede. intihar edeceğini söylüyor. bensiz yaşayamazmış falan filan. çok pişmanmış ve bir daha asla yapmazmış. bensiz ölürmüş. ben şimdi ne yapacağım lütfennn
esin cok iyi niyetli.o hayir diyemiyorsa sen soyle.evde bir kahraman sart.beni de arkadaslari kizdiriyor,saka yapiyor guya.bende esime hesap soracam bunu bekliyorlar,onlarda eglenecek.hic firsat vermedim..
hesabim varsa da evde sorarim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?