yok yok ben anlatamadim:)bugun bende esimle tartistim sanirim bir leylalik durumu uzerime:)
kayninin mutlaka haberi var ama eltin de bas rolde..bir yerde okumustum calismadigi icin esinden para isteyemiyormus ama nasil isse sizden cok rahat istiyor..yoksa bu baskasinin konusumuydu,yanlis mi kaldi aklimda bilmiyorum.
esinin ses cikarmamasinin sebebi,onlarin iyi konusmasi..aslinda cokta haksiz degil benim ailem birsey yapmayip bana cok iyi davransa bende sevgilerinden suphe etmem,onlara kizsamda tatli dilleri yumusatir ailem oduklari icin..tabi baskasindan bunu gorsem inanmayabilirim samimiyetlerine..
o kadar cok yazdim ki ve netim gidince hepsi gitmis iyi mi:)))
canim bak herkes bir takim haksizliklar goruyor.bunlari ister istemez arkaya atiyoruz yoksa bize zarar..
sana tavsiyem esinin guvenini kazan..o ne diyorsa yap tabi cok taviz vermeden..
bu yaptiklarinda sana zarar getirmeyecek seyler olsun.senden ailesine sicak olmani mi istiyor gozunu kapat anne,baba de guleryuzlu davran.sana birsey mi dediler hi tamam de,arkadan bildigini oku.boylelikle isine de karistirmamis olursun..zitlasarak cozume kavusamazsin..esin kadar sende inatcisin.eski halimi goruyorum sende..
simdi inadimi kirdim o ne derse yapiyorum.ailesine nasil davranmam gerektigini soyluyor bende yapiyorum.inan zamaninda kendi aileme yapmadim.bende soguk yapida biriyim.hemen rengimi belli ederim.ama bugune kadar bana kazandirdimi hayir aksine kaybettirdi..
bir anne diyememek bile sorun biliyor musun?ister aile iyi ister kotu olsun mutlaka ogullarina gidip biz suna uzulduk diyorlar.bu biraz sikayet gibi oluyor ama aslinda birazda yol gosterici.
yapamiyorum yok,yapmak zorundasin esini seviyorsan yapmalisin.onlar nasil ki sahte yada gercek sicaklar sende oyle ol.esin telefonda mi konusuyor al elinden telefonu sende konus esine firsat birakma.sonucta esin senden bunu talep edecek ve sen yapmayinca sorun cikacak sen dusun yap ki bunlar sorun olmaktan ciksin.
esin sana zamanla daha da isinacak soyledigi soyleri yutacak.bunlar sana kaybettirmez aksina kazandirir..
mesela,onun sevdigi yemegi yap,evde pesinde don,onu pohpohla.erkeklerin buna ihtiyaci var.emin ol senin uzulduklerine esin asla uzulmuyor is inada bindigi icin hic pismanligi yok.
yasadim biliyorum tecrubelerimize kulak kabart yoksa yillarindan ve kendinden yersin.esini yola sen getireceksin bunu unutma.
benim sansim biz evlenmeden esimi gecte olsa cozdum aslinda erkekleri cozdum cevremden de gozlemledim kadinlari..esimi simartmadigimi,cok sevecen ama sert yapida oldugumu fark ettim..oturdum,dusundum herseyi sakince..
ve nisanlilik doneminde yine egitim asamasi.evlendikten sonra bikac zorluklar sonrasi kendiliginden cozuldum.
aslinda esinde sana yol gosteriyor soyle yap,boyle yap diyo tipki senin ona dedigin gibi ama sende bildigini yapiyorsun.yapma.herseyi kafana takma.ben nasil alingandim biliyor musun,simdi alinmiyorum her lafa,bende sakayla,gulerek takiliyorum onlara.
kirgin olsam bile gerektiginde kosuyorum yardimlarina(ki ben kinciyimdir),onlar istemese bile ben ilgileniyorum..
sen onlarla iyi varya esin gelip alnindan opecek cok ciddiyim:)onlarin gonlunu yaptigini gorunce cok sevinecek..
kizdigin noktalarda sakin kotuleme ben suna uzuldum,buna uzuldum de ama masum ve iyi niyetle..vur,kac..uzatma ve abartma olayi.
esin birseye kizarza espriye vur gul hemen git onu sev..o zaman bak nasil unutuyor sinirini:)))kiyamaz o zaman sana.
guven ver ona..gozune girmeye calis,sende yagcilik yap..zayif yonu bu sende oradan gir:))bunu oyuna donustur.
zevk alarak yap..tatli dil kocanin buzlarini eritecektir.
anliyorum canim ama sence sorun olmayabilir ama demek ki esine gore sorun var..uvey annesine anne dememen,onlarin sicak seninse daha soguk durman bunlari sana iletmis..sen yine de gozardi etme.
iyi olupta herseye evet tabiki demiyeceksin..fikrini belirt.istememe nedenini de ona mantikli sekilde izah et.
mesela arabayi tr ye ye goturme olayinda sunu diyebilirsin ben korkarim uzun yol,tek basina arabayi kullanmak olmaz,kardesini de al yanina.onun icin endisenlendigini goster.direkt onlar neden yapmiyorda biz yapiyoruz diye girme olaya..hem ben senden ayri olmak istemiyorum ozlerim,aklimda sende kalir de.sende gel derse yol tutar beni,uzun yola dayanamam de.gecerli sebepler sun ona..
esin gizli sakli da olsa vermek istiyorsa zaten verecektir parayi,kavga olunca da inada bindirecektir..o yuzden sen iyi olursan vicdan yapabilir,inadini kirabilir..evimiz olsun tr den yazligimiz olsun genciz cocugumuz olmadan az da olsa birikim yapalim de.ikna edici konus..
parayi ayirma konusu adamlarin en hassas oldugu nokta..senin durumunda olsam sanirim bende aynisini yapardim..
bu dogru mu degil mi,olaylari daha da buyutur mu bilmiyorum.
kocan seni seviyor sevmese cozum aramazdi..insallah duzelecek hersey birde boyle dene bakalim..sen ona cok iyi davranirsan eminim zamanla senin istemediklerini yapmaya cekinecektir..istemedigin seylerde kesin ve net tavrini koy.
baska sebeblerden evet....
eltin dışındaki sebebler mi??? yani ikinizin arasında kişisel sebeb mi??:44:
terapiye kaç gün kaldı?
konunun hepsini okumadım okuyamadım çok uzun ama tesadüf bastığım sayfada 2,5 yıllık evli olduğun ve çocuğu bu yüzden istemediğin yazıyor.....bence sırf buyüzden çocuk erteleme evliliğini ertele ama başa gelecek en güzel nimeti erteleme......
bende başka açıdan baktım balıklama daldımbiraz ama olaya okuyunca üzüldüm
aile kavramindan bi haber olmasi...agir laflar söylemesi...beni sürekli elestirmesi....sorumluluklarinin baskalarina karsi oldugunu düsünmesi....vs vs...
terapi bu ayin 24 nde
sorunlarımız hemen hemen aynı...biliyosun...
ama terapiye evet demesi sana olan sevgi ve saygısının bitmediğini gösteriyor
oda bu evliliği kurtarmak istiyor..bunlarıda es geçmeyelim...
bir anda seni anlamasını bekleme zaman gerek..7 senelik evliyim eşim hala bir çok konuda beni anlamaz...
4/4 lük olmuyor işte...
şu eltine sinir oluyorum ya...ama bunun tek yolu varki eşinle arayı yumuşatıp yavaş yavaş eşini ikna etme..
ikinizde inat yapınca olmuyor...
belki terapist eşini ikna eder.
bilemiyorum canim...biraz önce esime yengen bi tesekkür bile etmedi dedim...etmesimi gerekirdi dedi...etseydi mutlu olurdum dedim...bunu bile anlayamadi...kazma...
ümidim tükeniyor...
eşin eltinelere yaptığı herşeyi normal görüyor ekstra bir emek sarfettiğini düşünmüyor..
Dolayısıyla senin tarafından abartıldığını düşünüyor..Teşekkür etmek gibi...
ümidini tüketme...daha dur bakalım evlilik demek mücadele demek...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?