amin canim amin...sen suan hangi asamadasin?evli degilsin degilmi henüz?
Yok canım henüz asama bile yok bizde söz, nisan falan..
Bende bu yüzden yüz göz olmak istemiyorum zaten gittk, gördük ailesini bir kac kere de adetten ziyaret ettim ama fazlası gelmez elimden..
iyi bayramlar lal..
eltine sasirdim dogrusuher firsati degerlendiriyor gibii.sonucta paraniz olsa onlardan almazsiniz dimi.simdi parayi verdiginiz icin sizde para oldugunu dusunuyor sanirim..eltinlerin durumu nasil bilmiyorum.darlik ceken insanlar mi merak ettim..
ayrica borclarini da odeyen insanlar mi?esin sana sordugunda vermek istemiyorsan acikca soyle ve gerisini ona birak.
anladim canim.
o zaman eltin para yyuzunden esiyle sorunlar cikmasin diye,her sıkıstıgında sizden istiyor..bu durum eltinler haracamalarini kontrol etmeden duzelecegi yok gibi..
insanlar kendinden baskasini dusunmezler,banane der gecerler..esinle oturup ortak bir karar verin..bu nereye kadar boyle gider ki?onlar sizi dusunmuyorsa siz neden onlari dusuneceksiniz?
arada samimiyet ve kan bagi olunca insanlar kolay hayir diyemiyor ama bu sizi daha huzursuz ediyor.en guzeli ikinizde tavrinizi koyacaksiniz..ama sakin esinle kotu olma..
okudunmu bilmiyorum diger konu yine sik sik gündeme gelir oldu...yani para konusu...esim hic taviz vermiyor...ailesi herseyden önce geliyor...nasil ikna edebilirim bilmiyorum...yeri geliyor sakince konusarak yaklasmaya calisiyorum...yeri geliyor bende sinirleniyorum...ama insallah Allahim onlarin gercek yüzünü...dogruyu yanlisi esime gösterir...illa bi affedersin kazik yemesi gerekiyor sanirim...
illa bi affedersin kazik yemesi gerekiyor sanirim
aynen öyle olması lazım canım.
ama lal sende biliyorsun ki sen sinirlendikçe eşin senden uzaklaşıyor
başka bir yol bulmamız lazım..:26:
evt haklisin ama karismamaya calisiyorum iste bi yerde bende patliyorum....
cocuklar simdi bizde kaliyor...esimin hatiri var....yoksa eltim icin kesinlikle degil yaptigim iyilik...cünkü bunun degerini bilecek bi insan degil....
ayin 24 de danismanda randevumuz var...
gelecek mi acaba?
eğer gelirse ki şayet ;
çok şanslısın
çünkü çoğu erkek değil gitmek lafını bile anmaz..
Canım merhaba
şimdi okudum son gelişmeleri
Bak canım bunu seni tanuımadan söylüyorum
ama ikinci kez döndün evinize eşine şans vedin
bu konularda onun da, senin de değişmeyeceğiniz belli.
Bırak ne yapıyorsa yapsın yoksa sen üzülyorsun
Eltin nerede nasıl durmasını gerektiğini bilmiyor sanırım.
Eşine söyleme fazladan para istediğni
madem kazanıyorlar harcamalarnı da bilecek!
Ekmek parası kazanmak koly mı
canım nasılsın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?