bizde gidiyoruz iki haftada bir.istekli degilim ama mecbur kv ile karsılıkli oturuyorlar..Siz gidin...
Her gün gidin diyorum. Yarım saat oturup kalkın. Onlar gelmesin.bizde gidiyoruz iki haftada bir.istekli degilim ama mecbur kv ile karsılıkli oturuyorlar..
ben geriliyorum yinede.arada laf da sokar.evde yatiyorsun diyor.bebegin bakimiyla ilgili beni yargilar gibi konusuyorkonusma arasinda.o yüzden sogudum birazdaGelene gelme demekte zor birşey, ama ekstra çaba sarfetmezdim ben olsam. Mesela bazen çorba ve salata yeriz sadece eşimle yine aynısını yaparim habersiz geliyorsa o da sadece çorba içer bizim gibi. Çayın yanına her zaman birşey koymam. Yani günlük rutinimiz neyse onlarda uyacaklar madem catkapi sürekli geliyorlar..
hergun gidemem.agır isleri hic oturma yok.devamli is.kalabaliklar kaldiramiyorum.hizmet etmek güc geliyor.biktimHer gün gidin diyorum. Yarım saat oturup kalkın. Onlar gelmesin.
Ne işi ne hizmeti. Elti de ondan kaçıyor o zaman...hergun gidemem.agır isleri hic oturma yok.devamli is.kalabaliklar kaldiramiyorum.hizmet etmek güc geliyor.biktim
Eee siz susuyor musunuz ? Yatıyorsun dediğinde nerede yatıyorum bebek koca birde sık sık misafir ağırlama derken bir sürü isim oluyor . Sana benim ki kadar gelen giden olmuyor gezmeyi daha çok seviyorsun tabi diye laf sokamadiniz miben geriliyorum yinede.arada laf da sokar.evde yatiyorsun diyor.bebegin bakimiyla ilgili beni yargilar gibi konusuyorkonusma arasinda.o yüzden sogudum birazda
simdilik susuyorum ama bi gun tersime gelecek.Eee siz susuyor musunuz ? Yatıyorsun dediğinde nerede yatıyorum bebek koca birde sık sık misafir ağırlama derken bir sürü isim oluyor . Sana benim ki kadar gelen giden olmuyor gezmeyi daha çok seviyorsun tabi diye laf sokamadiniz mi
gidince o gun yatiya kalmadan durmuyo esim..15 gunde bir gelse sıkinti yok.cocuklar bebegi ozluyo diyerek cat kapi geliveriyorlar.ben boyle birsey gormedim.kadin gezme delusi.evde n kendino atacak yer ariuoHer gün gidin diyorum. Yarım saat oturup kalkın. Onlar gelmesin.
İnsanlar niye böyle düşüncesiz anlamıyorum.
ben geriliyorum yinede.arada laf da sokar.evde yatiyorsun diyor.bebegin bakimiyla ilgili beni yargilar gibi konusuyorkonusma arasinda.o yüzden sogudum birazda
kv ile yeme icme bir...9 kisiler toplam.onlarin yemegi. ev temizligi vs iste.Ne işi ne hizmeti. Elti de ondan kaçıyor o zaman...
partime caycilik yapiyo.haftada 3 gun.Kendisi çalışıyor mu merak ettim.
Onlardan kaçıyor. Sizde mis gibi oturuyor. Çocuklar bahane benden duymuş olmayın. Eşiniz abisine söylesin. Çocuk hasta oldu... Durmuyor. Sizde çocukla ilgilenin geldiklerinde...kv ile yeme icme bir...9 kisiler toplam.onlarin yemegi. ev temizligi vs iste.
partime caycilik yapiyo.
yorulmak bilmez herseyi yapar.Onlardan kaçıyor. Sizde mis gibi oturuyor. Çocuklar bahane benden duymuş olmayın. Eşiniz abisine söylesin. Çocuk hasta oldu... Durmuyor. Sizde çocukla ilgilenin geldiklerinde...
benim sucum ne.hep boylemi olcakİşten yorgun argın geliyor manyak mıdır nedir yatsın dinlensin diyecektim ki, son yazdığınız msjları gördüm. Evdeki işlerden kaçmak için geliyor kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?