eltimin sürekli gelme isteği

seracem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2018
78
28
3
40
2 yıllik evliyim.bebegim var.bursada oturuyorum..bebek ev isi.yemek zaten günümu aliyor.aksam dinlenmek istiyorum.
eltim bebek sevme icin sürekli gelmek istiyor.evimde onlara gore bol çeşit birsey olmuyor.ya yemekicin ya caya pat diye geliyorlar.artik biktim.aniden gelecekler diye sürekli tetikteyim.gezecek yer ariyor.bıktirdı artik.
aradaki iliskileri bozmamak icin birseyde diyemiyorum.
cok bunaltiyor bazen ustuste 2 gunde bir bizdeler.kalabalikda oluyorlar coluk cocuk..napiyim bilmiyorum...

Gelene gelme demekte zor birşey, ama ekstra çaba sarfetmezdim ben olsam. Mesela bazen çorba ve salata yeriz sadece eşimle yine aynısını yaparim habersiz geliyorsa o da sadece çorba içer bizim gibi. Çayın yanına her zaman birşey koymam. Yani günlük rutinimiz neyse onlarda uyacaklar madem catkapi sürekli geliyorlar..

ben geriliyorum yinede.arada laf da sokar.evde yatiyorsun diyor.bebegin bakimiyla ilgili beni yargilar gibi konusuyorkonusma arasinda.o yüzden sogudum birazda

ben geriliyorum yinede.arada laf da sokar.evde yatiyorsun diyor.bebegin bakimiyla ilgili beni yargilar gibi konusuyorkonusma arasinda.o yüzden sogudum birazda
Eee siz susuyor musunuz ? Yatıyorsun dediğinde nerede yatıyorum bebek koca birde sık sık misafir ağırlama derken bir sürü isim oluyor . Sana benim ki kadar gelen giden olmuyor gezmeyi daha çok seviyorsun tabi diye laf sokamadiniz mi

simdilik susuyorum ama bi gun tersime gelecek.

Her gün gidin diyorum. Yarım saat oturup kalkın. Onlar gelmesin.
İnsanlar niye böyle düşüncesiz anlamıyorum.
gidince o gun yatiya kalmadan durmuyo esim..15 gunde bir gelse sıkinti yok.cocuklar bebegi ozluyo diyerek cat kapi geliveriyorlar.ben boyle birsey gormedim.kadin gezme delusi.evde n kendino atacak yer ariuo

kv ile yeme icme bir...9 kisiler toplam.onlarin yemegi. ev temizligi vs iste.
Onlardan kaçıyor. Sizde mis gibi oturuyor. Çocuklar bahane benden duymuş olmayın. Eşiniz abisine söylesin. Çocuk hasta oldu... Durmuyor. Sizde çocukla ilgilenin geldiklerinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…