- 21 Haziran 2016
- 9.248
- 25.556
- 548
Valla sizde de sorun var.Hem ağzinizi acip bir sey diyemiyorsunuz,hem ayip olmasin diye yemekler hazirlaniyor,hem pis demesinler diye her dakika temizlik yapiliyor.Hem de şikayet ediyorsunuz.
Ee nasil çözmeyi düşünüyorsunuz bu durumu ?
En iyisi oturun dua edin belki bir gün değişir.
o da yapar gelince geri durmuyo..sanki gelininin evi gibi davraniyor...degisik kadinMadem is basa düştü sizin halletmeniz gerek. Ben olsam derdim eltime: valla nerden buluyorsun bu enerjiyi her gün gezmelerdesin çoluk çocuga rağmen Ben de çoğu zaman istiyorum ki bir yalnız kalayım bir kafami dinliyim zaten yetişemiyorum Akşam geliyorlarsa onu bahane ederim bebek uyuyor yemekten sonra o zaman ben de dinlenmek istiyorum fırsattan istifade ama olmuyor Kimseye de gidip gelemiyorum bebeğim zaten kalabalıkta mikrop kapıyor gibi imalarla anlatırdım. Anlamak istemeye de bilir çünkü evde hizmet ederken burda ona hizmet ediliyor. Bu iş çözülmezse sonunda yıpranan sadece sen olacaksin
Ya da eltinize talimat verin size geldiginde Hizmeti ona yaptırın. Bebek durmuyor canım sen şunu yapsana gibisinden Bakacak hem orda iş hem burda iş belki kaçar Hatta ay şunu yapmamistim sen yabancı değilsin yapar mısın ay ne iyisin hem orda hem burda her ise yardım ediyorsun gibisinden İyi niyet altında birkaç kere yapın bakalım ayağını kesecek mi
tavir gosterince daha cok üstune ustune gelmedilermi.
yapmayi cok isterim.keske ya.Ben her pazar gelen gorumceyi kovaladiydim artik basim rahat.
Siz de kovalayin guzelce. Tavsiye ederim
Kibarcasini yapin,canim musait degilim ben seni cagiririm deyin kapatin kapiyi suratina. Her gun gelene ayip olmaz valla kusura bakmasinlar.yapmayi cok isterim.keske ya.
insanlar kendinden neden anlamiyor bazi seyleri.ben ondan kucugum daha gucsuzum.hayata eglence tarafindan bakiyo ondan bukadar guc buluyoKibarcasini yapin,canim musait degilim ben seni cagiririm deyin kapatin kapiyi suratina. Her gun gelene ayip olmaz valla kusura bakmasinlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?