eltimin sürekli gelme isteği

Durumh en iyi iki gjnde bir cag diye onlara gidersen anlarlar bask yolu yok
Sakin tartisma kusluk cikaricak sacma bir gidise sokmayin
Siz gidin daral verin.anlar o zamn
Yada kucuk orneklerle
yok ondanda sıkılmaz o.millet gelsin gidelim seviuor .oyle de

yok ondanda sıkılmaz o.millet gelsin gidelim seviuor .oyle de
:)ahanda yandın ozaman.
Valla bence aradiginda geliyoruz aaa hazirlandik biz grliyoruz de
Ne biliyim yilar enj sonu.
Olmadi acik ol.
Ben valla etrafimdakilere acikca cat kapi misafiri
Birde asl yatili misafir istemedigimi anlattim
Kimseden kacip sogumadi
Saygi duydular
Sonucda aileyiz

Valla kayinvalidenize söyleyin derim ben.anne gönderme gelinini,valla siz mi onunla bir oturuyorsunuz yoksa biz mi anlamıyorum,çok sık geliyor rahatsız oluyorum, kırılmasın diye de yüzüne söyleyemiyorum sen hallediver bı zahmet de. Evde bebeğim var mecbur dışarıdan mikrop gelir bak sık hasta oluyor çocuğum,böyle olmuyor diye uygun bir dille gerçekten rahatsız olduğunu anlat.esin halletmiyorsa kayınvalide de biraz anlayışıyla halleder zaten.

kadinda enerji bitmiyor.yakıni öldü yeni hic dur durak yok..üzuluyo az
sonra yine eskisi gibi.enerjik...geliyoruz diye her dakka yalanda diyememki ben ya.fıtratima aykiri.cazgirlikda uapamam.octen ice kozarim sadece.gelince hoc bosey olmamos gibi davraniyorum.evime gelmos sonucta.bunaltti ama

Masallah diyelim ozaman.insallah bende bu elti gibi olurum enerjiiikkk

kayinvalidem cok iyi.anlayisli.o sanki kendini kayinvalide saniyor.herlesi yonlendirdigi gibi bwnide avucuna almak istiyor. kv hicbiseye karismaz.sorgulamaz.kimseyi kirmaknistemez...onunla arasi cok iyi napsin eli mahkum o bakiyor onlara.birsey soulenmez onlara.ana kiz gibi olmuslar 30 yildir

Yapılacak herşeye yapmamak için sebepleriniz var madem kimse kırılmasın istiyorsunuz bu durumu böyle çekeceksiniz.

Benim kayunvalidemde zırt pırt gelirdi
Haber vermeden bende ev dağınık diye stres olurdum

Sonra bıraktım dağınıksa toplamiyor7m
Yetişemiyorum
Hatta pijamalar
Anne topuzumla açıyorum kapıyı

O acıyor biraz öyle görünce

Bir defa görümcemle oğlumu görmeye glediler habersiz
Erdemiyim diye de kontrol ediyolar zile basıp
Aldım içeri yanlarında bile durmadın ev işi yaptım.
Hazır onlar ilgileniyorken

Haberli gelsinler sorun yok

Geçen sırf geldiler diye mesela kurabiye yaptım
Ama sınırı bilcekler

tavir gosterince daha cok üstune ustune gelmedilermi.

Hiç kapıda bıraktınız mı onları?
Geleceklerini tahmin ettiğiniz gün siz başka bi yere gidin.
Samimi bir arkadaş, anneniz, kardeşiniz varsa.
Evde olmayın kapıda kaldık diye arayınca da "haber vermeden gelmeyin o halde "dersiniz.

Hadi zırt pırt geliyosun bari haber ver yaa, benim delirmeme sebep olurdu bu durum.
Ben eşime de söyler, onlara da laf sokardım. Ama siz bana uymayın benim eşimle aramda sorun olmazdı.
Kendinizden vermeyin...
Söyleyin ima edin ama paralamayın kendinizi hizmet için.
Asın suratınızı.
Öf şu düşüncesiz komşular akrabalar gerçekten bi bitin artık.

bi kez kaldi bir gunonceside bizdeydi halbuki. demesinmi hangi arada gittin diye. haber verseydin dedim.sanki ona danisicam..kapida kalmadi yine esim evdeydi yiyip icip gitmisler yine..artik hasta bu kadi n diyorum baska soylencek soz yokyani.farkli bir aile gibi gormuyorlar bizi galiba. agzini acsa biz aileyiz tabi diyor

ay gercekten bizim insanlarimiz neden bukadar zor yahu!!!! Arayin ya Arayin gelmeden bi arayin!!!!!

Benim Annem bile gelmeden once arar sonucta benim evimde esimde var belki uygunsuz geziyorum ?!!!! sinir oluyorum ya bu tip insanlara

Madem is basa düştü sizin halletmeniz gerek. Ben olsam derdim eltime: valla nerden buluyorsun bu enerjiyi her gün gezmelerdesin çoluk çocuga rağmen Ben de çoğu zaman istiyorum ki bir yalnız kalayım bir kafami dinliyim zaten yetişemiyorum Akşam geliyorlarsa onu bahane ederim bebek uyuyor yemekten sonra o zaman ben de dinlenmek istiyorum fırsattan istifade ama olmuyor Kimseye de gidip gelemiyorum bebeğim zaten kalabalıkta mikrop kapıyor gibi imalarla anlatırdım. Anlamak istemeye de bilir çünkü evde hizmet ederken burda ona hizmet ediliyor. Bu iş çözülmezse sonunda yıpranan sadece sen olacaksin

Ya da eltinize talimat verin size geldiginde Hizmeti ona yaptırın. Bebek durmuyor canım sen şunu yapsana gibisinden Bakacak hem orda iş hem burda iş belki kaçar Hatta ay şunu yapmamistim sen yabancı değilsin yapar mısın ay ne iyisin hem orda hem burda her ise yardım ediyorsun gibisinden İyi niyet altında birkaç kere yapın bakalım ayağını kesecek mi

Eşiniz ne diyo bu duruma.. yani sonucta kardeşi de geliyodur.. çekilir şey değil.. bi bahane bulup küsseniz rahat edersiniz

Sürekli gezen insanlar bana evlerinde mutsuz olan insanlar gibi geliyor.
Ama tabi size ne, çekmek zorunda mısınız.
Valla biraz tersleyeceksiniz.
Banyo yapacaktm, ağda yapacaktım, anama gidecektim vs sallayacaksınız başınızdan.
Herkes bilsin sınırını

Hiç kasma kendini biseyler ikram etmek için ver kuru çayi içsin gitsin. Habersiz gelen adama çok bile. Sinir oluyorum ya bebekli eve bu kadar sık gelene.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…