O zaman çözüm yok gibiyorulmak bilmez herseyi yapar.
İşlerden olmasa da ortamdan kaçıyor bence de... Haksız da sayılmaz.İşten yorgun argın geliyor manyak mıdır nedir yatsın dinlensin diyecektim ki, son yazdığınız msjları gördüm. Evdeki işlerden kaçmak için geliyor kesin.
yorulunca laf sokar zaten.sanki ben istedim o kv ile kalsin.banane.kocasinaa kizsinO zaman çözüm yok gibi
herseyi yerler icerler.turlu turlu sey yapar.bilmediklerimi bile.degme seyle gozleri doymuyo.bende yaparim fakat zamanim olmuyor.her malzeme evde bulunmuyor yerine gore.tek basina gecim zor.ben calismiyorum.kiradayim.onlar kira odemiyor.kazandiklarini ya yiyor ya biriktiriyorİşlerden olmasa da ortamdan kaçıyor bence de... Haksız da sayılmaz.
diyemiyorsun.icimden kiziyorum...elimden birsey gelmiyor.evlenirken hicbirinin faydasi olmadi simdi bizden cikmak bilmiyolar.birde yönlendirmek cok istiyor.sanki ben onun geliniyimCanım zor olmuyor mu kış günü çoluk combalak buraya damlamak de ağzın iki karış gülerek..
2 günde 1 kimseyi çekemem.
Koy kahvesi mi ora
diyemiyorsun.icimden kiziyorum...elimden birsey gelmiyor.evlenirken hicbirinin faydasi olmadi simdi bizden cikmak bilmiyolar.birde yönlendirmek cok istiyor.sanki ben onun geliniyim
esim ailesine deger veriuor.onunla aram kotu olur..Niye diyemıyorsun ?
Ekmeğini,suyunu onlar mi veriyor?
Tamam kibar olmak ,nazik davranmak güzel şeyler ama karşılıklı olursa
Bunda böyle bir durum yok ..
Kendine edersin
esim ailesine deger veriuor.onunla aram kotu olur..
kadin heryerde yoruluyor.erkeklere birsey olmuyor.o ailesinin gelip gitmesini istiuor.hatta cocuklarin kalmasi icin israr ediyor..o an varya sinir kupu oluyorum...mesaj atiyorlar geliyoruz diye.bazen ariyorlar.tabi ben sonra goruyorum..ulasamazlarsada yine geliyorlar farketmiuor yani.zaten dogru duzenim yok.ev ddip kose temizlenmesi gerekiyor.sinir stres oluyorum.yapamayinca.Anladım bana göre değil bu işler .
Ben zamanında sabahın körü ikinci kez gelen kayınvalideme bana sormadan evime gelmeyin lütfen .
Hele sabahın körü asla dedim ..
Siz gene benim gibi yapmayın :)))
Eşiniz ne diyor bu iki güne bir gelmelerine .
Tabi kadın çekiyor çilesini yok ikramdı,çaydı,çorbaydı..
Allah kolaylık versin
Acaba eşiniz de düşünüyor mu karımla kötü olmasın aram ,istemediği bir şeyi yapmayayım diye?
cocuk hastz desen dahz cok bahanesi olur.ay gelipbakalim der.siz bu cocuga bakamiyorsunuz derOnlardan kaçıyor. Sizde mis gibi oturuyor. Çocuklar bahane benden duymuş olmayın. Eşiniz abisine söylesin. Çocuk hasta oldu... Durmuyor. Sizde çocukla ilgilenin geldiklerinde...
Ama eşinizle de konuşmanız lazım o zaman.ne kadar yorulduğunuzu,asıl işlerinizin yetişmediğini anlatın.hatta fazla hassassa “yorgunluktan onlara hizmette kusur etmek istemiyorum” diye gerekçelendirin.sen de yardım et diyin.baktınız yardım etmiyor tansiyonunuz düşsün herkesten özür dileye dileye koltukta yığılıp kalın gözünüz kararsın ay şimdi düzelir merak etmeyin diyip bi türlü kalkamayın.e misafirlere ayıp mı olsun canım sen servis yap,çocuklar gece kalın isterseniz dayınız size yatak yapar.kadin heryerde yoruluyor.erkeklere birsey olmuyor.o ailesinin gelip gitmesini istiuor.hatta cocuklarin kalmasi icin israr ediyor..o an varya sinir kupu oluyorum...mesaj atiyorlar geliyoruz diye.bazen ariyorlar.tabi ben sonra goruyorum..ulasamazlarsada yine geliyorlar farketmiuor yani.zaten dogru duzenim yok.ev ddip kose temizlenmesi gerekiyor.sinir stres oluyorum.yapamayinca.
Sorun gelmesinde degil de geldiginde laf sokmasinda mi acaba ?ben geriliyorum yinede.arada laf da sokar.evde yatiyorsun diyor.bebegin bakimiyla ilgili beni yargilar gibi konusuyorkonusma arasinda.o yüzden sogudum birazda
bizimkiler uzakta 1 ayda 2 ayda anca gorusebiliyorum.herkesin ayri yogunlugu oluyor.digerleri yakin 15 dkarabayla.o.gunduz isini yapsr aksam yine kacirmaz.onunla boy olcusemem malesef...degisik biri.hic rahat birakmiyor insani.az otur evinde degilmi. düsuncesiz isteNe kadar arsız insanlar var yahu. Ben birinin evine 2 gün üst üste gitsem huzursuz olurum. Açıkça söylemekten başka çaren yok maalesef, hergun gelince yoruluyorum çocukla yeterince ilgilenemiyorum de. Yada kendi ailenden birilerini yatıya cağır birkaç gün kalsın sende kalsın. Eltin de gelmez herhalde evde başladı varken.
Canim açık açık konuşman gerek yoksa en sonunda zaten cinnet geçirip kavga edeceksinizbizimkiler uzakta 1 ayda 2 ayda anca gorusebiliyorum.herkesin ayri yogunlugu oluyor.digerleri yakin 15 dkarabayla.o.gunduz isini yapsr aksam yine kacirmaz.onunla boy olcusemem malesef...degisik biri.hic rahat birakmiyor insani.az otur evinde degilmi. düsuncesiz iste
Ektin kedi gibi rahat yeri bulmuş bırakır mı hiç. Hiç sevmem böylelerini2 yıllik evliyim.bebegim var.bursada oturuyorum..bebek ev isi.yemek zaten günümu aliyor.aksam dinlenmek istiyorum.
eltim bebek sevme icin sürekli gelmek istiyor.evimde onlara gore bol çeşit birsey olmuyor.ya yemekicin ya caya pat diye geliyorlar.artik biktim.aniden gelecekler diye sürekli tetikteyim.gezecek yer ariyor.bıktirdı artik.
aradaki iliskileri bozmamak icin birseyde diyemiyorum.
cok bunaltiyor bazen ustuste 2 gunde bir bizdeler.kalabalikda oluyorlar coluk cocuk..napiyim bilmiyorum...
Tetikte olma mesela geliyorsa ne buldu içsin yesin gitsin2 yıllik evliyim.bebegim var.bursada oturuyorum..bebek ev isi.yemek zaten günümu aliyor.aksam dinlenmek istiyorum.
eltim bebek sevme icin sürekli gelmek istiyor.evimde onlara gore bol çeşit birsey olmuyor.ya yemekicin ya caya pat diye geliyorlar.artik biktim.aniden gelecekler diye sürekli tetikteyim.gezecek yer ariyor.bıktirdı artik.
aradaki iliskileri bozmamak icin birseyde diyemiyorum.
cok bunaltiyor bazen ustuste 2 gunde bir bizdeler.kalabalikda oluyorlar coluk cocuk..napiyim bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?