ELTİMİN TAVRI YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULDU

Aynı evde yaşamış iki aile bireyinden bahsediyorsunuz bence çok abartılıyor kardeşinin eşine bakacak kadar da kansız değildir eşiniz bence olaya bu gözle bakın ve kafanızda kurmayın
Haklısınız zaten kendimede kızıyorum ama eşimin onu savunması beni çok üzdü.şimdi haklıyken haksız duruma düştüm malesef. Artı o tarafını eşim dillendirdi.yani onlar küsüyo barışıyo benim hiçbirşey den haberim in olmaması fln içimde kaldı.

İlk başta sakince söyledim ama eşimde haklı olduğuma dair hiç bir yorum yapmayınca sinirlendim malesef
Hatta ben ilk başta görgü kurallarından dem vurdum ama o ne demek istiyorsun sen diye üstüme geldi.
Haklısınız o zaman.

Cok ozel degilse bu detaylar nedir?
Şöyle
Yine bir kalabalık ortamda alkol alındı ben pek sevmem sosyal kullanıcıyım ama onlar her hafta alırlar. O ortamda biz 5 6 kişi salonda otururken eltim alkolün etkisiyle gülüyordu bir ara eşim onun gülmesine güldü hey Allahım der GB yada hoşlanmış GB. Bunuda garipsedim.. Çünkü biz 5 6 kişiyiz algılayamadık TV izliyorduk eşimin gülmesiyle dikkatimi çekti biri bu
2.si onlara ziyarete gittiğimiz Bi gün eşim elimi tutuyordu birden çekti çekmesiyle irkilip kapıya döndüm noluyo diye baktım eltim.
Üçüncüsü eşimle evlenmeden önce Bi sabah evden çok erken saatte çıktı eltimi Bi yere bırakacakmış kaynım ş. Dışındaydı.daha önce yolda köpek çıkmış ondan korkmuş.yazık fln dedi böyle..

Burnuma hiç iyi kokular gelmedi.

1. alkolun etkisi ile olabilir diyebiliriz.
2. Cok anormal degil mi eltinizin yaninda elinizi tutmaya cekinmesi. Eltinizin surekli sizi yok saymasi ve saygisizligi ile bunu bagdastirabiliriz.
3. Tamam kayniniz yokmus bu da olabilir.

Her seyi gectim aralarindaki cok gereksiz bir samimiyet. Kac yillik evlisiniz bilmiyorum ama hep mi boyleydi? Hic mi bu rahatsizliginizi dile getirmediniz?

Getirdim elbette.. onlar 10 yılı aşkın evliler biz 4 yıllık evliyiz. Eltim yurtdışında yaşadığı için ortamlarda biraz bu hareketleriyle kabul görmüş amaan x işte diye biliniyor.. yani herkes alışmış onun bazı şuursuz hareketlerine yani ayıp yada görgü kuralı kavramı bizden daha eksik.. Ama bu durum çok farklı o benim eşim ve artık bende varım. Kız kardeşi değil sonuçta abi yada kardeşim diye hitap etmiyorlar birbirlerine... Bir de eşimin beni suçlaması canımı sıktı yani beni aramaması benim yüzündenmiş GB konuştu

iletişimin şeklinin bir önemi yok.
birine gece vakti mesaj atıp iletişim kurarsanız aramasına imkan tanırsınız..
eltiye pasta resmi atmak ne alakaysa artık.
Zaten bende buna kızdım.. eltim arayana kadar bilmiyodum yaptığımız pastayı attığını
Anlatabiliyomuyum haberim yok bazı şeylerden

Bilemedim cunku bende yurt disinda yasadim ama ayip ya da gorgu kuralim eksik degil. Bunun yurt disi, yurt ici ile alakasi yok karakter meselesi. Siz ve esiniz tavrinizi koyarsaniz o siniri gecemez diye dusunuyorum. Insanlarin bize karsi olan davranislarini biraz da biz belirleriz.

Ok
Üzgünüm ama pek normal değil. El çekme vs gibi detaylardan sonra da masum bir ilişki gibi gelmedi bana. Tabi bunu en iyi siz gözlem yapabilirsiniz.
Evet malesef banada normal gelmediği için tepkim ama eşim bunu hatırlamadığını söylüyor. Benim arkam kapıya dönüktü sen elini çekince kapıya bakma ihtiyacı hissettim diyorum kabul etmiyorsiz olsanız neden demezmisiniz ki bu olaylardan çok önce yaşanmıştı. Dolayısıyla kafamda yer etti belkide bilmiyorum

Sadece elti değil herahangi bir x kişide olsa tabikide neden diye sorardım bende. Yok kavgalarına tanık olmuş eltiniz eşinize küsmüş vs bana ortada bazı yalanlar dönüyor gibi geldi. Hadi eşinize sinirlendi size neden tepkili? Kadın direk size cephe almış gibi.

ha bu arada yanlış anlaşılmasın, ben de sizin gibi düşünüyorum. gereksiz samimiyet saçma.

kaynınız çok saf bir tip mi? gece gece karısına bakmıyor mu? kaynınız ne iş yapıyor, eşiniz ne iş yapıyor?

10 yıl aynı evde yaşamışlar diyorsunuz. Aralarında belirli bir samimiyet olması normal değil mi? Benim de bekar bi kaynım var. Aynı evde hiç yaşamadık ama kardeşim arkadaşım gibidir. Saatin farkında olmadan bazen gece instada komik paylaşımlarda etiketlerim falan. Canım demedim hiç ama diyebilirim de bir sakınca görmem. Kavga edip küsebilirim de. Hemen altından birşey aramayın. Sizi aramak zorunda da değil bence. Eşinizle samimiyeti daha fazlaysa onu arar tabi. Anlattıklarınızdan kötü niyetli bir elti veya eş cıkaramadım ben.

Ilk okudugumda dedim ki illa pis biseyler olmasi şart değil gereksiz yere fazla samimiler sadece rahatsiz edici dedim.
Sonraki detaylari okuduktan sonra pis biseyler dönüyor dedim. Bilemiyorum ben olsam arana mesafe koyacaksin kardesin bana hic oyle davranıyor mu ya da ben ona oyle davranıyor muyum diye ciddi bi konusma yapardim.

kadınlar olarak biz de tuhafız ha, burada elti ile eşin muhabbetine laf ederiz, tersine kocamız falan laf etse abartılı kıskançlık, özgüven eksikliği diye düşünürüz
Aslında haklısınız karşımda adaletli bir karakter olsaydı bende öyle düşünürdüm
Benim işim gereği sosyal çevremle olan iletişimime eşimde bazen müdahil olur kıskançlık yapar. Ama ben kimseyi eşimden önde tutmadım.. eşimden beklediğim söz şuydu ya işte x i bilmiyomusun deyip 2 gönlümü almaktı yüzümü sıkıp beni aramamasını benim açık kapı bırakmadığım GB saçma Bi hareketle bitirdi konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…