ELTİMİN TAVRI YÜZÜNDEN EŞİMLE ARAM BOZULDU

Aradaki aile samimiyetine göre değişir. Ablam evlendiğinde ben kızımın yaşındaydım ve ablamda çocukken çok kalmışımdır. Hâlâ daha kalıyorum. Eniştemle aramda abi-kardeş samimiyeti var. Bazen bir hikayesini görüyorum, yeni atmışsa arayıp goygoy yapabiliyorum. Ablamı da geç saatte arıyorum, o da beni arıyor. Yeni bir hikaye atmışsam veya foto falan eniştem de arayabiliyor. Ablam hiç tuhaf karşılamamıştır bunları. Hatta birkaç sene önce ablam hastanede kızının yanında refakatçi kaldı iki gün, diğer çocuklarına bakmak için ben ablamda kaldım. Dediğim gibi aile arası samimiyetle ilgili. Ben ellerinde büyüdüm resmen.

Laçka ilişkiler eltinizle bir süre görüşmeyin görüşürsenizde soğuk davranın bence bu tarz samimetlerden hoşlanmadığınızı anlasın

Eltiniz kısaca terbiyesiz bir insan. Eşinizle olan samimiyeti sizi bağlamaz. Adam gibi hosgeldin de diyecek, samimi değilseniz de misafire davranır gibi davranacak. Ahırda büyümediyse (orasını yazmadınız). Gecenin bir vakit acil durum hariç bence hiçkimse aranmaz. Heleki alkolü şekilde. Buda aslında terbiye ve saygı kurallar içinde olan birşey ama Eltiniz bunlara belli ki uzak kalmış. Esiniz bu davranışlarına alışmış garipsemiyor. Ama sahsen bende böyle biri ile samimiyet kurmak istemem. Esiniz koruma refleksi ile hemen savunmaya geçmiş, ama eminim sizin bir enişteniz sizi gecenin bi vakti sarhoş bir şekilde "canımli" arasa o zaman bak bi nasıl köpürür. Şahsen size hak verdim. Ama ben o noktadan önce de bir iki ayar dağıtırım orda. Normal davranmak zor birşey degil

Ben itham göremedim bu saatte aranmaz, alkollüyken hic aranmaz demis sadece.
Eşi durup dururken bağırmaya başladı demek.Aradıysa eşinin suçu ne?Evet konuşma tarzı filan hoş değil ama kardeşi ile en az 10 yıldır birlikte olmuş yani muhtemelen çok uzun yıllardır tanıyorlar birbirlerini.Ayrıca gizli gizli aramamış ki ne bileyim aranabilecek bir saat ayakta olduklarını bildikten sonra.Beni arasa bir akrabam o saate eşim dese bu saatte aranmaz diye bende çok bozulurum.Hiç mi arkadaş arkadaşı o saatte aramıyor uyumadığını bildiği durumda demek istediğim bu

Ben de kaynima (benden küçük) canım derim. Eşimin kardeşi, benim de kardeşim. Ne var ki bunda?

Yani sırf canım dedi aradı vs diye olmaz kadınlar olarak bir şeyden şüphe ediyorsak genelde altı dolu oluyor, normalde paranoyak değilsek genelde bir b.kluk çıkıyor altından. ha ama onlar 10 yıl beraber yaşamışlar ayrı bir samimiyetleri olabilir, kendini eşinin kardeşi bir nevi görümce gibi görüp seni yok saymış olabilir saçma bir kıskançlık yapmış olabilir eltin, kardeş kıskançlığı gibi. elini bir anda bırakması genel tavrı seni tedirgin etmiş ki bence haklısın zor durum Allah kolaylık versin, tamamen normal de olabilir pis kokular da gelebilir

eltinizle aranız iyi değil ve sizi gıcık etmek için eşinizi bilerek arıyor olabilir. canım cicim gibi konuşmalar hiç hoşuma gitmedi. bu durumda eşiniz de hatalı olabilir . sonuçta bana durduk yere kimse canım demez. tepkinizi koymaz iseniz devamı gelir diye düşünüyorum .

Esini haksiz yere itham etmissin cunku eltinin genel olarak davranislari sıkıntılı hosgeldin dememek dengesiz tavirlar misafir yaninda kavga etmeler falan. Ama zaten ben olsam boyle biriyle mesafe koyarim yani yaptiklari saygisizlik. Hangi kadin esine boyle bisey itham etse adam delirirdi

İma ettiğiniz şey çok çirkin. Ortada somut bir kanıt yok üstelik. Eğer diyorsanız eşim o potansiyelde bir insan, yapabilir, beklerim o zaman böyle bir adamla neden evlisiniz?

Siz geç bulduğunuz saatte eşiniz mesaj ararken sorun yok ama karşı taraf mesaja karşılık aradığında mı sorun var? Saati geç buluyorsanız mesaj da atmayacaksınız. Gece 4de bile mesaj gelse mesajı atan kişiyi arama hakkı doğar. Bu noktada eltinizde suç yok. Birine tepki gösterecekseniz eşinize gösterin

Eltinize kızıp niye eşinizle gerildiniz orasını hiç anlamadım. Ayrıca canım gayet normal bir hitap bence. Hele ki kaç yıldır birbirini tanıyan iki kişi arasında. Sevgilim demiş gibi bir tepki vermişsiniz. Kusura bakmayın ben sizi biraz fesat buldum

Sanırım uzun olmasın diye eksik yazdığım için yanlış anlattım
Biz pastayı yaptığımızda saat 21. 00 civarıydı
Eltimle kaynım eltimin telinden eşime video atmış eşimde pastayı atmış
Biz sonra oturup muhabbet ederken eltim aradığında saat 12 yi geçiyodu ben pastayı veya videoyu attıklarını kavga esnasında öğrendşm
2.si aradığında alkollüydü hatta eşim ekranda adını görünce hah içmiş dedi.
3 sü ben eşimi önce birşeyle itham etmedim bu saatte alkollüyken aramasının normal olmadığını söylerken o dedi sen demek istiyorsun diye..

Tamam da arayan bir başkası eşinizle niye bunun için kavga ediyorsunuz? Siz sevmiyor, anlaşamıyor olabilirsiniz ama onların aralarında o samimiyet var demek ki, bir anda bugün böyle olmadı. Alkollü veya değil mesajı görünce aramıştır işte. Biz ne kastettiğinizi anladık, eşiniz de anladı. İnkar etmeyin alenen ortada ne söylemek istediğiniz. Kavga ettiğinizle kalmışsınız. Eltinizi etkileyen bir durum yok oturuyordur evinde mutlu mesut. Öyle bir durum ima etmediyseniz, olacağına ihtimal da vermiyorsanız mesele ne o zaman?

Bence bunlarda sorun yok, sorun nerede biliyor musun eltin eşinle fazla samimi oluyor aynı şekilde eşinde karşılık veriyor, şöyle ki diyorsun hiç eltime kardeşim demez diye, eltide demiyor belli ki. Herkez yerini bilse ona göre davransa güzelce geçinip gidersiniz.
Ha sen de kafaya takıp düşünüp durma, elti kim, gerekirse görüşmeyin. Millet öz anne babasıyla görüşmüyor
Bu kadar önemseme bence, ha bunu düşüneceksen de ciddi ciddi, bu adamla evli kalamazsın, kalınmaz yani. Güven bitmiştir.

İyiymiş
Elti yok ama galiba sizde
Eltim var. Başka bir kaynımın eşi. Ama nr o kaynımla ne de eltimle samimiyetin yok pek. Meraba nasılsın hepsi bu. Bekar bir kaynım var. Onunla daha yakın ve samimiyiz. Benden küçük oldugu için haliyle kardeşim gibi görüyorum ve ona daha yakınım. Ama ne bileyim evlendiği zaman eşi sizin gibi kıskanırsa mesela cok şaşırırdım. Bir de sizin durumda koskoca 10 yıl var. 10 yılda samimiyet tahmin edemeyeceğiniz kadar çok artar. Bunu neden gözardı ediyorsunuz?
Çok kafanda kuruyorsun çok. Herşeyin altından birşey arıyorsun. Bence eltin senin kıskandıgının farkında ki sen ortama girince sen rahatsız olma diye "tamam mı gelin diye" tekrar söylemiş. Ben öyle düşündüm en azından. Bir de diğer arkadaşlar da yazmış. Size hoşgeldin demiyorsa gitmeyin neden gidiyorsunuz ki?
Ve son olarak sizi iyice dolduracak türden yorum yazan arkadaşları da ağzım açık okuyorum. Allah aşkına ateşe körükle gitmeyin. Burda absürt hiçbir şey yok. Kadının aklını iyice karıştırıyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…