- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Ben itham göremedim bu saatte aranmaz, alkollüyken hic aranmaz demis sadece.Eşiniz Haklı bence çok ağır birşeyle itham etmişsiniz
Eşi durup dururken bağırmaya başladı demek.Aradıysa eşinin suçu ne?Evet konuşma tarzı filan hoş değil ama kardeşi ile en az 10 yıldır birlikte olmuş yani muhtemelen çok uzun yıllardır tanıyorlar birbirlerini.Ayrıca gizli gizli aramamış ki ne bileyim aranabilecek bir saat ayakta olduklarını bildikten sonra.Beni arasa bir akrabam o saate eşim dese bu saatte aranmaz diye bende çok bozulurum.Hiç mi arkadaş arkadaşı o saatte aramıyor uyumadığını bildiği durumda demek istediğim buBen itham göremedim bu saatte aranmaz, alkollüyken hic aranmaz demis sadece.
Yazdığımı doğru anladığınız için teşekkür ederimBen itham göremedim bu saatte aranmaz, alkollüyken hic aranmaz demis sadece.
Sanırım uzun olmasın diye eksik yazdığım için yanlış anlattımİma ettiğiniz şey çok çirkin. Ortada somut bir kanıt yok üstelik. Eğer diyorsanız eşim o potansiyelde bir insan, yapabilir, beklerim o zaman böyle bir adamla neden evlisiniz?
Siz geç bulduğunuz saatte eşiniz mesaj ararken sorun yok ama karşı taraf mesaja karşılık aradığında mı sorun var? Saati geç buluyorsanız mesaj da atmayacaksınız. Gece 4de bile mesaj gelse mesajı atan kişiyi arama hakkı doğar. Bu noktada eltinizde suç yok. Birine tepki gösterecekseniz eşinize gösterin
Eltinize kızıp niye eşinizle gerildiniz orasını hiç anlamadım. Ayrıca canım gayet normal bir hitap bence. Hele ki kaç yıldır birbirini tanıyan iki kişi arasında. Sevgilim demiş gibi bir tepki vermişsiniz. Kusura bakmayın ben sizi biraz fesat buldum
Sanırım uzun olmasın diye eksik yazdığım için yanlış anlattım
Biz pastayı yaptığımızda saat 21. 00 civarıydı
Eltimle kaynım eltimin telinden eşime video atmış eşimde pastayı atmış
Biz sonra oturup muhabbet ederken eltim aradığında saat 12 yi geçiyodu ben pastayı veya videoyu attıklarını kavga esnasında öğrendşm
2.si aradığında alkollüydü hatta eşim ekranda adını görünce hah içmiş dedi.
3 sü ben eşimi önce birşeyle itham etmedim bu saatte alkollüyken aramasının normal olmadığını söylerken o dedi sen demek istiyorsun diye..
Bence bunlarda sorun yok, sorun nerede biliyor musun eltin eşinle fazla samimi oluyor aynı şekilde eşinde karşılık veriyor, şöyle ki diyorsun hiç eltime kardeşim demez diye, eltide demiyor belli ki. Herkez yerini bilse ona göre davransa güzelce geçinip gidersiniz.Sanırım uzun olmasın diye eksik yazdığım için yanlış anlattım
Biz pastayı yaptığımızda saat 21. 00 civarıydı
Eltimle kaynım eltimin telinden eşime video atmış eşimde pastayı atmış
Biz sonra oturup muhabbet ederken eltim aradığında saat 12 yi geçiyodu ben pastayı veya videoyu attıklarını kavga esnasında öğrendşm
2.si aradığında alkollüydü hatta eşim ekranda adını görünce hah içmiş dedi.
3 sü ben eşimi önce birşeyle itham etmedim bu saatte alkollüyken aramasının normal olmadığını söylerken o dedi sen demek istiyorsun diye..
Eltim var. Başka bir kaynımın eşi. Ama nr o kaynımla ne de eltimle samimiyetin yok pek. Meraba nasılsın hepsi bu. Bekar bir kaynım var. Onunla daha yakın ve samimiyiz. Benden küçük oldugu için haliyle kardeşim gibi görüyorum ve ona daha yakınım. Ama ne bileyim evlendiği zaman eşi sizin gibi kıskanırsa mesela cok şaşırırdım. Bir de sizin durumda koskoca 10 yıl var. 10 yılda samimiyet tahmin edemeyeceğiniz kadar çok artar. Bunu neden gözardı ediyorsunuz?İyiymiş
Elti yok ama galiba sizde
Çok kafanda kuruyorsun çok. Herşeyin altından birşey arıyorsun. Bence eltin senin kıskandıgının farkında ki sen ortama girince sen rahatsız olma diye "tamam mı gelin diye" tekrar söylemiş. Ben öyle düşündüm en azından. Bir de diğer arkadaşlar da yazmış. Size hoşgeldin demiyorsa gitmeyin neden gidiyorsunuz ki?Yok bizden 10 yaş küçük kendisi
Soğuğu geçtim şimdi yazarken birşey daha aklıma geldi yine Bi ortamda benim olmadığım Bi anda vedalaşma anında eşimi h. Sonu davet ediyordu kaynımın d. Günü için.. ben içeri girdim tamammı gelin diyo. Herkes vedalaşıyordu o sırada.yani beni yok sayıyordu sürekli.. Düşünüyorum ben olsam ikimizi yakalar söylerim ki öyle çok anda oldu. Bir garip çözemedim inanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?