- Konu Sahibi giresunluu
-
Cnm olur oyle seyler eltıler arasında :) bellıkı senı kıskanmıs .. ben olsam ona acırdım..bırını kıskanmak ne kadar rahatsız edıcı sen dusun ,,kınama bosver ..ben boyle durumlarda sevıyemı dusurmem ,o kıskanclıktan catlıcak olsa yınede ona onun gıbı davranmazdım ...
sende oyle yap derım ..zaten ıyılıge ıyılık her kısının harcı kotuluge ıyılık er kısının harcı dıye bosuna dememısler ...sen Allah rızası ıcın ıyı ol Rabbım sana mukafatını verıcektır...
önceden de yazmıştım bazı sorunlarımı yeni evliyim eşimin ailesiyle sorunlar yasıyordum.Sonunda cözdüm arama mesafe koydum rahatladım.Şimdi sorun eltim allahım kadın hep benimle uğraşıyor hep laf sokma cabasında ben muhatap olmuyorum terslemiyorum ama üstüme geliyor.Beni çekemiyo cokda belli ediyo benden 1 yas büyük ben nişanlıyken yenge diyordum evde herkes öle diyor sanıyodum evlendim kimse yenge demiyor görümcem benimle yasıt oda demiyor bana herkesin içinde köprüyü gecene kadarmıydı neden yenge demiyorsun bana dedi dondum bende evde kimse demiyor bende demiyorum bunumu sorun ediyosun dedim daha bişey bulamadın mı dedim sustu daha o kadar cok sey varkı misafir gelir bişi yaparım küçük gelin yemeği yiyelim.Yok yemekleri tuturabiliyomusun vs..daha bi çok sey hamileyım 1 hafta oldu daha oda hamile 3 aylık bi tanede 3 yasında oğlu var ortaya diyoki senın enküçük olucak ezlicek benımkı ısırır mazlum olur falan salak mı bu kadın daha nokta kadar bebegın lafını yapıyor. ben sankı onun cocuğu cırmalasın diye doğurucam vala güldürüyor bu kadın beni.cok kıskanc hamile oldugumu duyunca hep bi kıyaslama anlamıyorum valla ne yapmalıyım benım huyumda kötü öle laf sokamam.Bi laf söylerim bidaha aynı ortamda bulunmayız ağır konusurm kişiliğim böle sasırdım iyice susuyorum diye üzerime gelicek sanırım lütfen bi akıl verin ne yapmalı nasıl davranmalıyım eşime yansıtmadan halletmek istiyorum..
yok öle demiyor allahtan ama benim çocuk düşündüm anda korunmayı bırakmıs bize korunuyorum diyordu hamile kaldı ben bırakmıstımda sölemedim kimseye dedi bana hamile oldugunu söylediğindeki yüz seklını unutamam bunda bile yarıs içindeböyle birinin hamileliğinin üstüne hamile kalmakta kötü olmuş beni kıskandıda hamile kaldı demiyomu :)
bende eltıme cok kızgınım eltı konusunu gorunce yazam dedım 10 gun once 9 haftalık bebegımı kaybettım hamıle kaldım hıc aramadı hatta kaynımla bırlıkteykengorumcem hamıle oldugumu soylemıs aman nevar bunda hamıleyse hamıle demıs kocasıyla onlarında pıroblem var olmuyo herhal ama ben herkeze duva ettım onlarada cok duva ettım ıcımde kotu nıyet yok cunku kurtajdan ıkı gun sonra aradı ay hayırlı olsun dıyemeden bas saglıgı dılıyoruz dıyo gulerek anladım yanı gulerek konustugunu zaten pıskolajım bozuldu evladımın acısı bıyandan gecırdıgım oparasyon acısı dedım sagol kadaer kısmet hayırlısı neyse kapattı dun kaynanam ardı kaynımda orada kaynanam cok sever benı kaynımda ordan ıste ...... bulutefeye kusmus tavır yapmıs soguk konusmus garıp konusmus ınsanlar nekadar garıp ya cok kızdım dedım ben acımı ustumden atamadım daha kaynanamda dedı kz hasta halıyle gulerekmı konussun esıme anlattım dedı aman cokta umurumda hıc konusmasınlar hıcbırı konusmasın dedı allahtan uzaktalar yakında olsa neler yapardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?