- Konu Sahibi giresunluu
önceden de yazmıştım bazı sorunlarımı yeni evliyim eşimin ailesiyle sorunlar yasıyordum.Sonunda cözdüm arama mesafe koydum rahatladım.Şimdi sorun eltim allahım kadın hep benimle uğraşıyor hep laf sokma cabasında ben muhatap olmuyorum terslemiyorum ama üstüme geliyor.Beni çekemiyo cokda belli ediyo benden 1 yas büyük ben nişanlıyken yenge diyordum evde herkes öle diyor sanıyodum evlendim kimse yenge demiyor görümcem benimle yasıt oda demiyor bana herkesin içinde köprüyü gecene kadarmıydı neden yenge demiyorsun bana dedi dondum bende evde kimse demiyor bende demiyorum bunumu sorun ediyosun dedim daha bişey bulamadın mı dedim sustu daha o kadar cok sey varkı misafir gelir bişi yaparım küçük gelin yemeği yiyelim.Yok yemekleri tuturabiliyomusun vs..daha bi çok sey hamileyım 1 hafta oldu daha oda hamile 3 aylık bi tanede 3 yasında oğlu var ortaya diyoki senın enküçük olucak ezlicek benımkı ısırır mazlum olur falan salak mı bu kadın daha nokta kadar bebegın lafını yapıyor. ben sankı onun cocuğu cırmalasın diye doğurucam vala güldürüyor bu kadın beni.cok kıskanc hamile oldugumu duyunca hep bi kıyaslama anlamıyorum valla ne yapmalıyım benım huyumda kötü öle laf sokamam.Bi laf söylerim bidaha aynı ortamda bulunmayız ağır konusurm kişiliğim böle sasırdım iyice susuyorum diye üzerime gelicek sanırım lütfen bi akıl verin ne yapmalı nasıl davranmalıyım eşime yansıtmadan halletmek istiyorum..