eltimin yaptığı ???

itsmylife

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2010
59
1
0
İstanbul
arkadaşlar kaynımın nişanlısı daha önceki facebook adresinde ben ekliydim şimdi kaynım ve nişanlısı yeni ortak bir adres açmışlar herkesi eklemişler sülaledeki ufacık çocukları eşimi sadece beni eklmemişler kaynım yapmamıştır o fazla girmez zaten ama eltim sizce niye böyle bişey yapmış olabilir cidden günlerdir düşünüyorum ama bir anlam veremedim...kıskanıyor olabilirmi ? çünkü o çok kilolu bende yaşlı kendimi övmek için kesinlikle söylemiyorum ama ondan çok daha güzelim günlerdir birsürü şey düşünüyorum neden eklemedi diye merak ediyorum....

Altı üstü bir facebook hesabı. Hem de yani ekleyen ya da eklemeyen eltin öyle yakın ve umursaman gereken biri de değil bence. Ben boşver derim, eklesin eklemesin sen neden takılasın ki? Altı üstü bir hesap işte.

bence kıskanıyodur :)) çünkü cidden eltiler birbirini kıskanıyolar :)) sen de onu kıskandırmak çatlatmak için daha da git üstüne :))

Şişko ve senden yaşlı ama,gecenin bir vaktinde seni böyle içlendirmeyi başarabilmiş
Yapma arkadaşım ya,eklemezse eklemesin bu kadar önemli bi konu mu bu?
Daha şimdiden böyle şeylere takılırsan,evlendikten sonra sana hissettirebileceklerini düşünemiyorum.
seni yok sayarak kötü hissettirmek bile olsa amacı,
yani o denli psikopat bi ruh hali bile olsa,politik ol sende öyle davran.
Ama böyle düşünüp de kendini mutsuz etme.

facebooku bu kadar ciddiye alıp.günlerdir bunumu düşünüyorsunuz.Allah başka dert vermesin.madem bu kadar üzüldünüz o zmn siz onu ekleyin belki o bekliyordur sizden

eltininiz yapamamış olduğu olgunluğu siz gösterin n'olursunuz.

birak eklemesin cins cins yorum yapip canin sikar bos yere ...benimkide benide esimide silmis o gunder beridir agliyorum

bu hale geldim bak :44::44::44:

Ben farklı bir açıdan bakış getireyim; o kadar önemsemişsiniz ki eltinizi, hiç bir şey yapmadığı zaman da sizi üzebiliyor. Bknz: Face'den eklememek. Sizi üzmek adına hiç bir efor sarf etmemiş, ama siz yine de üzülüyorsunuz. Parmağını bile kımıldatmadan sizi sinir ediyor. Lütfen böyle olmayın ya

amaaaan boşver eklemezse eklemesın napcan eltıyı hem benı kıskanıyor olabılır dıyosun
eklı olsa yaptığın herşeyı takıp eder saçma sapan şeyler paylaşır canını sıkar
ekleme boşver zaten mecburen gerçek hayatta görmek zorundasın barı facede görüşmeyın

facebookdan sızı eklemedı dıye ,gunlerdır dusunuyormusunuz
yapmayın arkadasım bu facebook nedır boyle yaa .
hayatınız facebook uzerıne kurulu olmasın .
ayrıca faceden sızı ekleseydı bu sefer de "fotolarıma hıc yorum yapmıyor begenmıyor "dıye
konu da acardınız .bu facebook olayını cok cıddıye alıyorsunuz .
"acaba benı kıskanıyor mu "demıssınız de ,sız onu kıskanıyor olabılır mısınız acaba ?
akraba da coluk cocuk kım varsa ekledıgını nereden bılıyorsunuz ?
arama da hergun onu mu arıyorsunuz ?
bugun kımı ekledı lıstesın de kımler var dıye onu mu takıp edıyorsunuz .

bu kadar düşündüğüne değmez inan.ama çok gıcık olduysan sende onu gıcık etmek için mesaj atabilrsin hesabına."merak etme bende senle arkadaş olmaya meraklı değilim" diye...

Aman ne var bunda benimde kaynimla eltim ortak face kullaniyorlar herseye burnunu sokuyorlardi arkadaslarimin yorumlarina sacma sacma yorumlar bende sildim gitti ben silince onlarda beni engellemis
cokta tinnnn
sizde takmayin bence

Son düzenleme:
bence kıskanıyodur :)) çünkü cidden eltiler birbirini kıskanıyolar :)) sen de onu kıskandırmak çatlatmak için daha da git üstüne :))

yangına körükle gitsin yani bu mudur ??

bence hiç üstünden durmayın. siz kendinizi bişey sanmyın diye eklememiştir emin olun. bizim aildede böyle bi gelin var hep herşeyi başkasından bekler kendi tenezzül etmez sizinkide bu cinsten sanırım. sizde onu sallamayın hatta farkettiğinizi bile belli etmeyin onu umursamayın bakın o zaman yola geliyolar :))

şu 30 dk.içinde gördüğüm 4.face konusu! eskiden eltilerin kavgası,tartışması bile daha güzeldi valla en azında yüzyüze yapılıyorduonun bile tadı kalmadı artık,şimdi faceye eklemedi,sildi,dürttü,pırttı,engelledi..valla gidişatımız iyi değil benden söylemesi..

aaa ne kadar ayiß ama bütün sulaleyi ekle,su dunya guzeli eltini ekleme!!Olacak seymi???
Kiskaniyor Kiskaniyor fesat seyHey Allah"m!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…