eltimin yaptığı ???

Eltiniz onun için önemsiz olduğunuzu göstermek istemiş sanırım başarmış ta...

sakın kıskanan taraf siz olmayasınız,
Bu kadar basit bir konuyu bu kadar önemsediğinıze göre......

Çok sevdiğim bir kızılderili atasözü vardır.

BİRİNİ BIRŞEYLE SUÇLARKEN IŞARET PARMAĞİMİZ KARŞİDAKI INSANİ GÖSTERIR, AMA DIĞER 3 PARMAĞİMİZ BIZI GÖSTERIR.

kıskanılacak kadar olmuşsun keyfini çıkar boşver. iyi ki eltim yokmuş amannnn. üzülme bence havalı havalı takıl keyfine bak.önemli olan senin ailen, eşin...

face eklese ne olur eklemese ne olur niye kafana takıyorsun ki.boşver canım umursama böyle herşeyi kafana takarsan ilerde daha ciddi sorunlarınız olduğunda daha çok sinir olursun biraz rahat ol bence

konuda yazdığınız kadarıyla epey kompleks sahibi bir bayansınız. benden daha çirkin ve yaşlı demenizden yalnızca bu sonuç çıkıyor. sizi eklememesi konusuna gelince belki yeterince samimiyet kuramamışsınızdır ya da o an başka bir durumdan dolayı bile farkında olmadan soğuk davranmış olabilirsiniz. hatta sizin hesabınızı hiç görmemiş bile olabilir. lütfen hemen her şeyi kötüye yorar olduk vardır bi sebebi siz yine de içinizden geldiği gibi davranın insanları böyle küçük şeylerle değerlendirmeyin belki sizinle çok iyi anlaşabilecek biridir. insanları bu kadar çabuk kıskanıyor çirkin yaşlı diyip karalamayın.

Birbirinizden hoşlanmadığınız anlaşılıyor.

Hoşlanmadığı birisini eklememesi normal bence de.

şu cevaplara baktım da cidden çok şaşırdım öncelikle kompleksli değilim çok güzelim diye bir iddiam yok sadece ondan daha güzelim dedim ki sözümün hala arkasındayım evet önemsemiştim çünkü benim burda fazla arkadaşım yok onu kardeş gibi görmek istemiştim çoğu arkadaşımız sorgusuz sualsiz saçma sapan eleştiriler yapıyor yıkıcı eleştiriler yapacaksanız hiç yazmayın kardeşim

Kardes gibi gorseydiniz,Ondan daha guzel oldugunuz fikri akliniza gelmezdi!!!

Son düzenleme:

eğer kardeş gibi görmek isteseydiniz,eltinizi tarif ederken kilolu,ben ondan güzelim gibi kelimeler kullanmazdınız..bizim,eltinizin fiziksel görünümünü bilememize gerek var mıydı bu konuda? istediğiniz şuydu sanırım:evet arkadaşım,eltin senden çirkin olduğu için seni kıskanmış ve eklememiş..eğer bu cümleleri kursaydık zaten suçun sebebini bulmuş olacaktık ve sorun kalmayacaktı..o zaman şöyle yapalım,siz neler duymak istediğinizin bir listesini verin bize,ona göre yorum yapalım bundan sonra.

Ondan guzelim, gencim seklindeki dusuncelerinizi kendisine bir sekilde davranis olarak yansittiysaniz ki oyle gorunuyor, eklememesi gayet normal.

tatlım bence çok iyi yapmış...
çünkü eklediğinde de neden fotoma yorum yapmamış acaba onun fotosunu beğenmelimiyim diyip duracaksın. Yarın aranız kötü olduğunda paylaşım yaparkende sıkıntı çekersin arkadaşlarınla yazışmalarını okur diye de rahatsız olacaksın tutup silemiyceksin de en iyisi böyle boş ver hatta yarın öbürgün biri tutupta sen ekli değilmişsin aa! derlerse o kadar yoğunum faceye öylesine girip çıkıyorum hiç farketmedim diyip gül .. kuul takıl ama dikkatli ol ne kadar uzak o kadar iyi bacım. Sadece arada bi sen eşinin yazdıklarına dikkat et bazen eşinin facesini sen aç bakalım cici gelin eşine slm atıyormu ? ... Bunlar böyledir kendini sevdirme merakı vardır....

Eltinin yaptigi birseye bu kadar uzulunurmu yahu Yani nedir ki bu kadar dert ettiniz eklemezse eklemesin daha bunlar neki elti kuma yarisidir hele bi kotu gununuz olsunda o zaman gorun siz..

cirkin kadin yoktur canim,bilmiyormusun sen.Her daim eltisinden,gorumcesinden daha guzel kadin vardir!!!

anladım canım kadınlar kulübü sağolsun ayrıca bir arkadaş demiş ona da katılıyorum. sizin fiziki özelliğinizi bilmemize gerek yoktu bence,ondan daha güzel olmanız ki bence bu görecelidir,bırakın kimden daha güzel olduğunuzun ayrımını siz yapmayın bence etrafınızdakiler yapsın diyorum. kardeş gibi gördüğün ve ben ondan daha güzelim dediğin olaya gelince eğer gerçekten kardeşin olarak görseydin bunun bir ihtimal olarak aklına asla getirmemen gerekirdi. müslüman müslümanın nasıl ki ayıbını örten demekse,sende eğer kardeşin olarak görüyorsan(!)Allahıma şükürler olsun ki o çok güzel diyebilmeliydin,ya da gerçekten öyle düşünüyor bile olsan bu şekilde dile getirmemeliydin.bir insann kardeşi gibi gördüğünü kendisiyle mukayese edip bunun herhangi bi olaya sebebiyet verme olasılığını düşünmesi hiç hoş değil.

"Ben ondan güzelim,beni kıskanıyor" demek bence de yanlış.

Her kadın kendini güzel görür.

Kimse kolay kolay " O benden güzel " fikrine kapılmaz.

valla o böyle yapana kadar aklıma en ufak olumsuz bir düşünce gelmemişti ya neler yazmışsınız ayrıca dert etmiyorum sadece merak ediyorum bazı anlama özürlüler var

Takınmayın bu kadar ufak şeylere bırakın eklemesin.Şayet eklemek zorundada değil ki.İnsan birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorundadır .Allah ın yarattığını sen kendinden düşük göremezsin.Güzelliğide çirkinliğide kimseyi ilgilendirmez.Kıyaslamak niye?Böyle şeyler duydukça okudukça eltimi öpüp başıma koyuyorum cidden.Canım benim ya

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…