- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
şu cevaplara baktım da cidden çok şaşırdım öncelikle kompleksli değilim çok güzelim diye bir iddiam yok sadece ondan daha güzelim dedim ki sözümün hala arkasındayım evet önemsemiştim çünkü benim burda fazla arkadaşım yok onu kardeş gibi görmek istemiştim çoğu arkadaşımız sorgusuz sualsiz saçma sapan eleştiriler yapıyor yıkıcı eleştiriler yapacaksanız hiç yazmayın kardeşim
şu cevaplara baktım da cidden çok şaşırdım öncelikle kompleksli değilim çok güzelim diye bir iddiam yok sadece ondan daha güzelim dedim ki sözümün hala arkasındayım evet önemsemiştim çünkü benim burda fazla arkadaşım yok onu kardeş gibi görmek istemiştim çoğu arkadaşımız sorgusuz sualsiz saçma sapan eleştiriler yapıyor yıkıcı eleştiriler yapacaksanız hiç yazmayın kardeşim
arkadaşlar kaynımın nişanlısı daha önceki facebook adresinde ben ekliydim şimdi kaynım ve nişanlısı yeni ortak bir adres açmışlar herkesi eklemişler sülaledeki ufacık çocukları eşimi sadece beni eklmemişler kaynım yapmamıştır o fazla girmez zaten ama eltim sizce niye böyle bişey yapmış olabilir cidden günlerdir düşünüyorum ama bir anlam veremedim...kıskanıyor olabilirmi ? çünkü o çok kilolu bende yaşlı kendimi övmek için kesinlikle söylemiyorum ama ondan çok daha güzelim günlerdir birsürü şey düşünüyorum neden eklemedi diye merak ediyorum....
cirkin kadin yoktur canim,bilmiyormusun sen.Her daim eltisinden,gorumcesinden daha guzel kadin vardir!!!
Allahım bi kere de biri çıksın ben daha çirkinim desin ya lütfen..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?