eltimin yaptığı ???

böyle şeyler düşünüceğine kendisine sormayı denesene belki başka bi sebebi vardır illa eklemedi diye kıskanıyo anlamına gelmez ki

Neden hemen kıskanıyor mu diyorsun... İnsan karşısındakini kendi gibi bilirmiş derler.. Demek ki sen kıskanıyorsun.. Zaten kıskanmasan şişman yaşlı vs. demezdin... Bırakın bu işleri ya.

Sormaya tenezzul bile etme bence. Sormak senin bu olaya taktigini gosterir. Buda onu mutlu kilabilir.

Bosver face hesabini. Normalde iliskinizin seyrine bak. Baktin seni uzuyor sen onu hayatina eklemezsin oluuur biter.

Ayy ben seni bi öpiiim yaa, bi öpiiiiimm..

Ne kadar güzel bir konuya barnak bastın sen öyle, aynı fikirdeyim uzun zamandır benim de dikkat ettigim birseydi bu,
​
öpücük için teşekkür ederim

Ben daha çirkinim eltimi kıskanıyorumm heheh yeterki mutlu ollll
çok mutlu oldum sağol tatlım

Bir şey daha söyleyip kaçıyorum,güzelliğin ölçütü zayıf ve genç olmak mı? hayır o benden yaşlı ve kilolu demişsiniz de! ...

bu ne ya belli ki sen kıskanıyorsun bunca lafı söylediğine göre.belki unuttu belki farketmedi ne bileyim.hemen kıskanıyor mu?evet kıskanıyor için rahat edecekse

boşverin, facebook'a ekledi eklemedi diye değer biçmeyin, karar almayın.

Eminim sizin onla kendisini kıyas ettiğini, onun sizden genç olması sebebiyle bu durumu kompleks haline getirdiğinizin farkındadır ve bu durumdan rahatsızdır.
Bunun için de hesabına sizi eklememiştir.
Son derece de yerinde bir karar anladığım kadarıyla...
Yok benden çirkin yok benden kilolu yok benim arkadaşım olmak istemedi vs vs vs.
Her sonradan gelen elti 1.sinden daha iyi 'fiziksel' meziyetlere sahip olmak zorunda mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…