Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ben nişanlıyken cocuk asla dusunmuyordu ay allah korusun dıyordu.. evlendım hamıle kaldım dedıkı ay cok zor bı sey hayatta ıstemem ıkı cocugum var yeter..cocukları bırı 14 yasında bırı 8 yasında ve spirali vardı..doktorumuz da aynı..ben hamılelıgımı acıkladıktan 1 hafta sonra kontrole gıttıgımde doktorun sekreteri dedıkı az once eltın geldı spiralını cıkarrttı hamıle kalmak ıstıyormus! sen olsan ne dusunursun ??????
Canım niye yırtmadın ben olsam parcalardim ki yaptimda esim teyze kısıtla nisanliymis eskiden yeni evliyken evde bı cd buldum esimin sarmış dolaş fotoları valla parçaladım cd yi kayınvalideme dedim yiyeni ya kırmasaydın keske bana verseydin diyo yün artık ya
bence o resmı gorup gormemıs gıbı yapsaydın tokat yemişten farksız olurdu,cunku o senı kıskırtıp kotu gostermeye calısmıs ve sende gaza gelerek cogu ınsanın gozunde kotu olmussun,o tıp ınsanların ılacı,umursamamaktır ,seytanlıga bak planı olmasa ısrarla carırmıydı yemege okadar oradakı dıger mısafırlerıde tanık olarak cagırmıs resmen,aaa ben ne yaptımkı karısmıs ıste falan fılan... cok kurnazca
Sekreter ne kadar boşboğazmış öyle...
Ben doktora gittiğimde sekreter arkamdan konuşsun istemem şahsen.
Bir de kusura bakma ama sen de az değilsin.
Neyi paylaşamıyorsunuz ? Sanki yarış halindesiniz.
Bence o kadar büyütelecek bir mevzu değil sonuçta eşiniz size ait
Bu saatten sonra o resmi görmüşsünüz görmemişsiniz neyi değiştirir ki
Evet çok ayıp etmişler olaylara göre bilerek yaptıkları belli ama sizin yerinizde olsam tepki vermezdim.
Not: Ayrıca eşinizin ailesinin fabrikasını yemelerinizi ve içmelerinizi arabalarla gezmelerinizi eklemenizi gerektirecek bir durum yoktu ama...
az once esımle tekrar konusu acıldı ona da yemın ettırdım dedımkı ıs yerınde bu konu acılırsa benım karnımdakı 8 haftalık mınık yavruyu uzduler sırf bunun ıcın sert cıkısacaksın dıceksınkı sen karına kızacagın yerde benım karıma kızıyorsun olayı cıkaran senın karın uzulen azar yıyen benım karım..esım de soz verdı aynen boyle soylıckmıs daha da soylıcem dedi..kayınvalıdem de terbıyesız gerızekalı falan dedı aılem cıldırdı zaten..ama cok fazla ınsan duysun da ıstemıyorum arkamızdan esek kadarlar tartısıyorlar demesınlerkendısınden gencım kendısınden guzelım kendısınden mutluyum kocam daha cok ustume tıtrıyor bu ayın sonunda da yurt dısına cıkıyoruz ıyıce catlıcak..ha aklıma gelmısken bız balayına ıtalyaya gıttık..fotolarımı gosterıyordum bilgisayardan saf saf ılk evlendıgımde bırkac tanesıne baktı sonra esnemeye basladı bilgisayarı kapattı dedıkı bız de balayına ıtalyaya gıttık ..ben de esıme sordum yok oyle bısey dedı evlendıkten bırkac ay sonra ıtalyaya ıs gezısı olmus oyle gıtmısler o da bana balayı dıye hava atmıs anlıcagınız :)
CNm lütfen konuyu saptırma ben burda canımın sıkıntısını paylaşmak icin yazdım beğenmediysen yorum yapmazsın biter. Yeme içme gezme mevzusunu da hiç bir anlaşmazlık olmadıgını belirtmek icin yazdım burda insanlara hava atacak kadar aciz değilim ki atsam nolacak beni tanımaz etmezler..her gün okuyoruz elti sorunlarını genelde maddi kaynaklı oluyor birinin durumu daha iyi digeri daha kötü arada anlaşmazlık çıkıyor..benim de demek istediğim Allah'a şükür hiçbirimizin birbirini kıskandıracak kiyaslicak bı eksikliği/fazlalığı yok hepimiz eşit şartlarda mutlu Mesut yasıyoruz..neden art niyet ariyorsun anlayamadım gercekten???
CNm lütfen konuyu saptırma ben burda canımın sıkıntısını paylaşmak icin yazdım beğenmediysen yorum yapmazsın biter. Yeme içme gezme mevzusunu da hiç bir anlaşmazlık olmadıgını belirtmek icin yazdım burda insanlara hava atacak kadar aciz değilim ki atsam nolacak beni tanımaz etmezler..her gün okuyoruz elti sorunlarını genelde maddi kaynaklı oluyor birinin durumu daha iyi digeri daha kötü arada anlaşmazlık çıkıyor..benim de demek istediğim Allah'a şükür hiçbirimizin birbirini kıskandıracak kiyaslicak bı eksikliği/fazlalığı yok hepimiz eşit şartlarda mutlu Mesut yasıyoruz..neden art niyet ariyorsun anlayamadım gercekten???