Eltimle bardağı taşıran son damla..

Canım niye yırtmadın ben olsam parcalardim ki yaptimda esim teyze kısıtla nisanliymis eskiden yeni evliyken evde bı cd buldum esimin sarmış dolaş fotoları valla parçaladım cd yi kayınvalideme dedim yiyeni ya kırmasaydın keske bana verseydin diyo yün artık ya

cnm ben nişanlıyken cocuk asla dusunmuyordu ay allah korusun dıyordu.. evlendım hamıle kaldım dedıkı ay cok zor bı sey hayatta ıstemem ıkı cocugum var yeter..cocukları bırı 14 yasında bırı 8 yasında ve spirali vardı..doktorumuz da aynı..ben hamılelıgımı acıkladıktan 1 hafta sonra kontrole gıttıgımde doktorun sekreteri dedıkı az once eltın geldı spiralını cıkarrttı hamıle kalmak ıstıyormus! sen olsan ne dusunursun ??????

Sekreter ne kadar boşboğazmış öyle...
Ben doktora gittiğimde sekreter arkamdan konuşsun istemem şahsen.

Bir de kusura bakma ama sen de az değilsin.
Neyi paylaşamıyorsunuz ? Sanki yarış halindesiniz.

bence o resmı gorup gormemıs gıbı yapsaydın tokat yemişten farksız olurdu,cunku o senı kıskırtıp kotu gostermeye calısmıs ve sende gaza gelerek cogu ınsanın gozunde kotu olmussun,o tıp ınsanların ılacı,umursamamaktır ,seytanlıga bak planı olmasa ısrarla carırmıydı yemege okadar oradakı dıger mısafırlerıde tanık olarak cagırmıs resmen,aaa ben ne yaptımkı karısmıs ıste falan fılan... cok kurnazca

Tek sorun ben ortada yokken eltimin kız kardeşiyle esimin arasını yapmaya calışması tam bu sırada esimin benimle nisanlanmasi..az degilsin demişsin de niye karşılık vermiyim ki saf saf koyun gibi boyun mü eğseydim ???? Tabii ki karşılık verecektim yaptıkları yanına kar kalmamalıydı ben de kendi çapımda küçük şeylerle bozdum onu elime dilime Saglik ... Onun yaptıkları yanında benimkiler devede kulak lütfen bilmeden az degilmişsin falan deme..onun kız kardesinin yaşayacağı hayatı şimdi ben yasıyorum ve hazmedemiyor bunu ama anlamıo ki ben olmasam ayse ya da Fatma olucakti...

Canım niye yırtmadın ben olsam parcalardim ki yaptimda esim teyze kısıtla nisanliymis eskiden yeni evliyken evde bı cd buldum esimin sarmış dolaş fotoları valla parçaladım cd yi kayınvalideme dedim yiyeni ya kırmasaydın keske bana verseydin diyo yün artık ya

Tatlım en son ben kapıdan çıkarken kaynım fotoyu parcalayip attı ben de çok geç kaldınız yırtmaya dedim

bence o resmı gorup gormemıs gıbı yapsaydın tokat yemişten farksız olurdu,cunku o senı kıskırtıp kotu gostermeye calısmıs ve sende gaza gelerek cogu ınsanın gozunde kotu olmussun,o tıp ınsanların ılacı,umursamamaktır ,seytanlıga bak planı olmasa ısrarla carırmıydı yemege okadar oradakı dıger mısafırlerıde tanık olarak cagırmıs resmen,aaa ben ne yaptımkı karısmıs ıste falan fılan... cok kurnazca

CNm aynen öyle ısrarla beni çağırdı..ve planını uyguladı çok kurnaz evet..görmemiş gibi yapmak aklıma geldi hatta foto elimde bı iki dk düşündüm snra esim de görsün duysun diye ortalığa çıkardım..evde söyleseydim esın derdi ki niye orda göstermedin? Arkamdan da demiski ne var karışmış araya bile bile evlendi kocasının 2.evliliği olduğunu böyle kabullenmeyecekse evlenmeseydi faturası bize çıkıyor demiş .. Herkese de demiski haberim yok evdeki kadın ( yardımcısı) yanlışlıkla koymuştur

Sekreter ne kadar boşboğazmış öyle...
Ben doktora gittiğimde sekreter arkamdan konuşsun istemem şahsen.

Bir de kusura bakma ama sen de az değilsin.
Neyi paylaşamıyorsunuz ? Sanki yarış halindesiniz.

Doktorum sekreteri de çok samimi arkdsm iyi niyetle söyledi..ben kimseyle yarış yapmıyorum yapmam da!

Allah herşeyi tam tekmil vermiyor...gördüğüm kadarıyla eltinin densizlikleri dışında mutlusun...elti gemisi yürümez derler...olayları büyütme sen tepki verip üzülesin diye yapıyor zaten...relax ol, şükret... bence dert etmene değecek bir durum yok...

Yahu eşinin geçmişine saygın yoksa kendisine nasıl saygın olacak senin?
Bir evlilik geçirmiş önceden, sevmiş, değer vermiş, hayatını birleştirmiş.
Ama yürümemiş... Hepimizin başına gelebilir, hiçbirimizin yeri garanti değil.

Ben de eşimin ikinci eşiyim.
Ben eski eşin yerini doldurmak için yokum eşimin hayatında.
O hatunla yaşadıkları ayrı, bizimkiler ayrı.

Bu arada, babam annemden sonra yeniden evlendi.
Eğer babamın ikinci eşinin, annemle babamın fotoğraflarını gördüğü gibi öfke nöbetleri geçirdiğini duysaydım esas ben o kadını parçalardım :34:

Ayrıca eltin senin rakibin değil, içinde bulunduğun mevzu da bir yarış değil.
Evet, belki hırs yaptı maddi anlamda, kız kardeşini ayarlamak istedi eşine. Eee? Ama sen evlendin. Bu kadar basit.

İnsanlara art niyetle yaklaşırsan, onlar da sana aynen karşılık verirler.
Deştikçe eltinle ne kadar uğraştığın, kötü düşüncelerin de ortaya çıkıyor. Yok seninle aynı zamanlarda hamile kalmışmış da, yok eşinden büyük duruyormuşmuş da.
Hasbinallah!
27 yaşında üniversite mezunu biri gibi davranarak bu çekememezliği pekala hazmettirebilirdin.
"Canım yaaa eşinden büyük duruyosun yalnız." tavrıyla değil ama; güzelce.

Ben sinir olurum elti muhabetlerine.onu yapmıştı bunu kıskanmışta.Aman kardeşinle bile arasıra sorun çıkıyor eltinle tabiki çıkacak doğanın kanunu bu muatap olmassın seviyeni korursun kendi kendini yesin biritsin.Ayyyy hiiiççç elti işini kafama takamam.Kulvarlar ayrı karekterler ayrı. özel günlerde falan o da gerekirse görüşürüm koyarım tavrımı hiiiç kale bile almam.

Kesinlikle katılmıyorum sana madem kocası ilk eşinden boşanmış yeni bir evlilik yapmış herkesin saygı duyması
geçmişi kapatması lazım çoluk yok çocuk yok ne diye resimler dururyorki bende bu dururmda kasıt ararım
insanlara ne kadar yüz verirsen önünü alamazsın tepene çıkarlar

ben de kizima hamile iken eltim sozde aile albumu diye esimin 7 sene beraber yasadigi kadinin resimlerini cikartirdi

sinirden catlar ama gecmisteki kadin hakkinda tek kotu soz etmezdim eltim almandi sonradan ayrildilar

ulke gelenek gorenek fark etmiyor bazi insanlar iyi giden evlilikleri hazm edemiyorlar baskalarinin mutsuzluklarindan besleniyorlar sanki

o zamanlar ben cok rahatsiz olur hic rahatsiz olmamis gibi davranirdim esime anlatmazdim hic.... ne gerek var ki anlatsam o insan ile gecen 7 seneyi yok edebilecekmiydi yani gecmis gecip gitti onemli olan su an

insan istese de istemese de gecmisi silip atamiyor bir kenarda bekleyip duruyor ne kisileri ne olaylari sokup cikartamiyorsun hayatindan iyi ya da kotu ANI denilen bir sey var

bence eltini hic umursama ben olsam inan ki rahatsiz oldugumu hic belli etmezdim cunku onlar senin rahatsizliklarinla memnun olacaklar aksine kotuyu goren iyinin kiymetini anliyor derdim

zayif taraflarini hic gostermeyeceksin boyle insanlara sen incindigini gosterdikce daha cok ustune geliyorlar cunku hatta onlarin yaninda resmi hemen kaldirmali idin esimin kotu anilari canlaniyor uzmek istemiyorum onu diye

Bundan sonra birşey yapmanıza gerek yok.

Kalkmışsınız işte oradan, eşinizde k.validenizde desteklemiş sizi.

Bundan sonra iki kardeşi birbirine düşürmeyin. Bundan mesul olursunuz.

Eşinize anlatmışsınız anlatacağınızı.

Kadın kadına çözün ya da uzak durun birbirinizden, mesafeli olun.

Yaşayın işte sorunsuz, mutlu, lüks yaşamınızı..

Nedir paylaşamadığınız ? Bırakın ne düşünüyorlarsa düşünsünler.

Niyetleri sizin anlattığınız gibiyse, amaçlarına ulaşıyorlar siz böyle kızdıkça.

yüzüne bile bakma o kadının bir daha.mecbur kaldıkçada mesafeyi koru muhatap olma derim.kadının amacı belli seni rahatsız etmek,baksana sen doğurdun diye doğurmuş kadına bak ya.şirret sen salon kadını çizginden kayma :) hiç seviyesine düşme.düşmemişsinde ben olsam o albümü çalmıştım kafasına

Bence o kadar büyütelecek bir mevzu değil sonuçta eşiniz size ait
Bu saatten sonra o resmi görmüşsünüz görmemişsiniz neyi değiştirir ki
Evet çok ayıp etmişler olaylara göre bilerek yaptıkları belli ama sizin yerinizde olsam tepki vermezdim.

Not: Ayrıca eşinizin ailesinin fabrikasını yemelerinizi ve içmelerinizi arabalarla gezmelerinizi eklemenizi gerektirecek bir durum yoktu ama...

Son düzenleme:
bence artık hiçbirşey yapma, ağırlığını koru, onun yaptığı çocukça şeylere alet olma..

zaten onun istediği sana sataşıp seni çıldırtmak, sende ona cevap vererek onun istediğini elde etmesini sağlıyorsun,

bence onun istediği seni herkese sorunlu bir insan gibi göstermek, bunlara fırsat verme onun oyunlarına dahil olma..

onun sinsi sinsi yaptığı şeylere sende tepki vererek onu amacına ulaştırıyosun, sakinliğini hanımlığını koru..

sen sakin oldukça ona meydan vermedikçe deli olan sinir olan o olucak, onunla mesefeli olmaya çalış,

bu fotoğraf oyunu gibi yaptığı oyunlara gül geç, eğer çok damarına basarsada kimseler yokken uyar onu sakin sakin davran arkadaşım

onun amacı zaten çirkeflik yapmak, sen onun yaptıklarına mümkün olduğunca duyarsız davran..

gerektiğinde de kimselere çaktırmadan uyar tabi.. o sinsiyse sen ondan da sinsi ol akıllı davran arkadaşım..

ayrıca bende acayip sinir oldum eltine.. allah ona akıl fikir versin inşallah.

Bence o kadar büyütelecek bir mevzu değil sonuçta eşiniz size ait
Bu saatten sonra o resmi görmüşsünüz görmemişsiniz neyi değiştirir ki
Evet çok ayıp etmişler olaylara göre bilerek yaptıkları belli ama sizin yerinizde olsam tepki vermezdim.

Not: Ayrıca eşinizin ailesinin fabrikasını yemelerinizi ve içmelerinizi arabalarla gezmelerinizi eklemenizi gerektirecek bir durum yoktu ama...

CNm lütfen konuyu saptırma ben burda canımın sıkıntısını paylaşmak icin yazdım beğenmediysen yorum yapmazsın biter. Yeme içme gezme mevzusunu da hiç bir anlaşmazlık olmadıgını belirtmek icin yazdım burda insanlara hava atacak kadar aciz değilim ki atsam nolacak beni tanımaz etmezler..her gün okuyoruz elti sorunlarını genelde maddi kaynaklı oluyor birinin durumu daha iyi digeri daha kötü arada anlaşmazlık çıkıyor..benim de demek istediğim Allah'a şükür hiçbirimizin birbirini kıskandıracak kiyaslicak bı eksikliği/fazlalığı yok hepimiz eşit şartlarda mutlu Mesut yasıyoruz..neden art niyet ariyorsun anlayamadım gercekten???

az once esımle tekrar konusu acıldı ona da yemın ettırdım dedımkı ıs yerınde bu konu acılırsa benım karnımdakı 8 haftalık mınık yavruyu uzduler sırf bunun ıcın sert cıkısacaksın dıceksınkı sen karına kızacagın yerde benım karıma kızıyorsun olayı cıkaran senın karın uzulen azar yıyen benım karım..esım de soz verdı aynen boyle soylıckmıs daha da soylıcem dedi..kayınvalıdem de terbıyesız gerızekalı falan dedı aılem cıldırdı zaten..ama cok fazla ınsan duysun da ıstemıyorum arkamızdan esek kadarlar tartısıyorlar demesınler :( kendısınden gencım kendısınden guzelım kendısınden mutluyum kocam daha cok ustume tıtrıyor bu ayın sonunda da yurt dısına cıkıyoruz ıyıce catlıcak..ha aklıma gelmısken bız balayına ıtalyaya gıttık..fotolarımı gosterıyordum bilgisayardan saf saf ılk evlendıgımde bırkac tanesıne baktı sonra esnemeye basladı bilgisayarı kapattı dedıkı bız de balayına ıtalyaya gıttık ..ben de esıme sordum yok oyle bısey dedı evlendıkten bırkac ay sonra ıtalyaya ıs gezısı olmus oyle gıtmısler o da bana balayı dıye hava atmıs anlıcagınız :)

Eltiniz şimdi 4. çocuğa hamile kalır :1::1:

CNm lütfen konuyu saptırma ben burda canımın sıkıntısını paylaşmak icin yazdım beğenmediysen yorum yapmazsın biter. Yeme içme gezme mevzusunu da hiç bir anlaşmazlık olmadıgını belirtmek icin yazdım burda insanlara hava atacak kadar aciz değilim ki atsam nolacak beni tanımaz etmezler..her gün okuyoruz elti sorunlarını genelde maddi kaynaklı oluyor birinin durumu daha iyi digeri daha kötü arada anlaşmazlık çıkıyor..benim de demek istediğim Allah'a şükür hiçbirimizin birbirini kıskandıracak kiyaslicak bı eksikliği/fazlalığı yok hepimiz eşit şartlarda mutlu Mesut yasıyoruz..neden art niyet ariyorsun anlayamadım gercekten???

Aile olarak durumumuz iyi demek bence kafi
Bu da benim görüşüm beğenir veya beğenmezsiniz

...........................................

Son düzenleme:
Back
X