Modern insanın çağdaş dertlerini okumayı özledim bu forumda...
Off içim şişti...
az once esımle tekrar konusu acıldı ona da yemın ettırdım dedımkı ıs yerınde bu konu acılırsa benım karnımdakı 8 haftalık mınık yavruyu uzduler sırf bunun ıcın sert cıkısacaksın dıceksınkı sen karına kızacagın yerde benım karıma kızıyorsun olayı cıkaran senın karın uzulen azar yıyen benım karım..esım de soz verdı aynen boyle soylıckmıs daha da soylıcem dedi..kayınvalıdem de terbıyesız gerızekalı falan dedı aılem cıldırdı zaten..ama cok fazla ınsan duysun da ıstemıyorum arkamızdan esek kadarlar tartısıyorlar demesınlerkendısınden gencım kendısınden guzelım kendısınden mutluyum kocam daha cok ustume tıtrıyor bu ayın sonunda da yurt dısına cıkıyoruz ıyıce catlıcak..ha aklıma gelmısken bız balayına ıtalyaya gıttık..fotolarımı gosterıyordum bilgisayardan saf saf ılk evlendıgımde bırkac tanesıne baktı sonra esnemeye basladı bilgisayarı kapattı dedıkı bız de balayına ıtalyaya gıttık ..ben de esıme sordum yok oyle bısey dedı evlendıkten bırkac ay sonra ıtalyaya ıs gezısı olmus oyle gıtmısler o da bana balayı dıye hava atmıs anlıcagınız :)
Bence siz fazla şımarmışsınız. Sonradan görünce oluyor böyle şeylerYokluktan birden zenginleşen fakat eğitim seviyesi düşük bir aileye gelin gitmişsiniz.İki elti birbirinizle uğraşıyorsunuz.Kim daha genç, kim daha güzel, kim daha mutlu
ben bu aileye doğacak çocuklara üzüldüm en çok, bu kadınların elinde yarış atına dönecekler.senin çocuğun benım çocuğuma çevirecekler olayı...
Bence sen kendine acı! Bizim cocuklarımız çok mutlu huzurlu sen rahatına bak
Şu yazdığınla zaten sen kime acınması gerektiğini göstermiş oldun.üzüldüm senin adına
eğitimciymişsin bir de terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye boşuna dememişler.
bu laftan başka da söyleyeceğim bir şey yok sen nasıl olsa dayanamayıp 3 5 mislini söylersin
Sen kimsin ki bana sonradan görme diyosun ağzımı açtırma beni tanımıyorum etmiosun sana su kadarını söyleyimm esım ve ben dogdugumuzdan beri rahatiz Allah'a şükür sıkıntı çekmedik hiç..sana ailelerimizin mal varlığını sayacak değilim hem seni de enterese etmez! Egitim seviyesine gelince benim ablam doktor ben öğretmen Abi'm savcı..esım 3 univ mezunu kayınpederim 70 yasında ama univ mezunu sadece 3 eltim lise mezunu! bence sen insanların sikintilariyla uğrasan zavallı bı insansın hadi canım hadi başka tarafa burda sana yer yok! Konuyu beğenmediysen yorum yapma silah zoruyla mı okutuyoruz ya sabır ya sabır!
Öğretmenim, abimin "a" sı büyük harfle yazılıp "m"si de ayrılmazSize bunu öğretmediler mi?Ailenin mal varlığını yaz boynuna as da sen de rahatla biz de rahatlayalım.Buraya konu açıp da hoşuna gitmeyen yorumlara başkasının derdiyle uğraşan zavallı biR insansın diyorsan adres çubuğuna bir bak.Neredesin.Bence sen eltini falan boşver.13 aylık bebeğin varmış.Yine hamileymişsin.Hemen tekrar hamile kal da yerini sağlamlaştır.Yoksa mazallah seni de rüyasında görse kurşunlayabilir kocan
Tlf dan yazıyorum o yuZden düzgün yasamıyorum mal varlığımız sizi niye bu kadar rahatsız etti cok basitsin zenginin malı zugurdun çenesini yorarmış hahhahahahhahahahh canım merak etme kocam bana tapıyor isine bak hadi hadi :))))) alllah bilir sen de bahsettigimiz eltilerdensindir Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri...
Tlf dan yazıyorum o yuZden düzgün yasamıyorum mal varlığımız sizi niye bu kadar rahatsız etti cok basitsin zenginin malı zugurdun çenesini yorarmış hahhahahahhahahahh canım merak etme kocam bana tapıyor isine bak hadi hadi :))))) alllah bilir sen de bahsettigimiz eltilerdensindir Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri...
Öğretmenlik o kadar özel bir meslek ki
Ama sizin gibiler sayesinde öğretmen antipatisi başladı
Öğrencilerinize ne veriyorsunuz çok merak ediyorum.
Belki sınırsız harcamalarınızı anlatıp egonuzu tatmin ediyorsunuzdur.
Bence iyi niyetli olsaydınız o yazıyı düzeltip maddi durumumuz iyi demekle yetinirdin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?