Eltimle başım dertte!

ayyyy sinir oldum eltine Allahtan eşin yanında bence muhattap olma ama sendende korksun

Bildiği için sallamıştır bence, tıpkı eşi konusu gibi. Belki de o demiştir eşine Tubik eşini dürttü gibisinden, bence fazla samimi olup gidip gelmeyin. Mesafe koyun araya.

Evlendiğimden beri arkamdan türlü dolaplar döndü benim haberim olmadan kurgular yapıldı inanıldı. Bide olaya abiyi dahil ediyorlar. Bu konunun peşini bırakıcağımı düşündü ne zaman görüşmek istesek bi bahane buldu ve bugun gerçekten korktu. Kocamla aram bozulsun mu istiyorsun diyor. Dedim öyle bi niyetim olsa yarın yemekte direk söylerdim. Aslında amacım korkmasıydı. Yazışırken bi anda aradı konuşma diye

Sen sessiz kaldikca bir adim daha ileriye gidiyor ben dersini almasi taraftariyim

Sizde 7/24 araşıyo yazşıyosunuz gibi
Bi de birbirinizi sevseniz demek yapışık ikiz gibi dolanacaksınız

Açıkçası sormak gelmiyor içimden yaram varmış gibi. Ben kendimi biliyorum kocam beni biliyor... Bu dünyanın öbür dünyası da var Allaha havale ediyorum...

Canım benim çamur at izi kalsın denir onlar resmen senin namusuna edilmiş bir laf ne demek seni tanıyo geçmişini de biliyo,sen pür-i pak dahi olsan o bu cüreti bulmu, bulabilmiş, bulamasın, korksun, çünkü kepçük ağızlı bir insan belli ki daha da üretir bu lafları

Kadınlar kraldan cok kralcı..

Şu eltiye bak rekabet edicem dşye yalan dolan her yol var.

Halbuki elti eltinin neyi Allah aşkına ..kanı değil, kocasının kanı değil. Neden bu kadar önemserler bir anlasam..

Tek dertleri zerre değer vermedikleri kocalarının ailelerince kabul görmek, Number 1 olmak böylelerinin..

Herkesin de kocası Haneden mensubu sanki .. Elti ne ya.. İngilizcede öyle bi kelime yok adamlar aşmış, akraba kabul edilmeyen kimselere akraba sıfatı vermemek en doğrusu tabi.

Mesafe koy, takma gitsin konu sahibi

Sizde 7/24 araşıyo yazşıyosunuz gibi
Bi de birbirinizi sevseniz demek yapışık ikiz gibi dolanacaksınız

yok devamlı araşmıyoruz görüşmüyoruz ama ben bu masa altından dürtme olayını öğrenince illa görüşelim diye tutturdum abiyle konuşucam çünkü. Nedense elticiğim çok yoğun ama yarın kayınpederlere gelebiliyor. Orada bu konuyu açacağımı tahmin etmedi o yüzden de şok oldu

Yazışma
Yarın gidince çat diye söyle
Kayınvaliden gibi eltiyle de görüşme bence, işleri güçleri yok bişey sallıyorlar iftira da atar bunlar. Merhaba merhaba ile kısıtlı kal

eltin senin gözünü korkutmak istemiş...senin pısırık ve kaynının yani eltinin sözünden çıkmanı onun emirlerine itaat etmeni istiyor...bu eltini rahatlatacak...senin yerinde olsam söylerim...

Eltiniz de ne fenaymış..

Bence iddia ettiği tüm konularda, nazikçe ortamda herkes varken yüzleşin eltinizle. Ama sakın öfkenize yenilip saçma bir şey yapmayın ya da söylemeyin. Yoksa haklıyken haksız duruma düşersiniz.

tam bir ortalık karıştırıcı dedikoducu teyze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…