Kaynın neden kendi karısına is buyurmuyor
Bilmiyorum...
Kv'ne sor bence kuzenin beni nereden tanıyor geçmişimle ilgili ne biliyor diye.
Maalesef kv ile aram ii değil. Eltimle birlik içindeler ve biz bayramdan bayrama önemli bişi olduğunda görüşüyoruz...
ayyyy sinir oldum eltine Allahtan eşin yanında bence muhattap olma ama sendende korksun
Evlendiğimden beri arkamdan türlü dolaplar döndü benim haberim olmadan kurgular yapıldı inanıldı. Bide olaya abiyi dahil ediyorlar. Bu konunun peşini bırakıcağımı düşündü ne zaman görüşmek istesek bi bahane buldu ve bugun gerçekten korktu. Kocamla aram bozulsun mu istiyorsun diyor. Dedim öyle bi niyetim olsa yarın yemekte direk söylerdim. Aslında amacım korkmasıydı. Yazışırken bi anda aradı konuşma diye
Ayrıca kv ne de sor kuzenin beni nerden tanıyo ne biliyomuş hakkımda diye
Sizde 7/24 araşıyo yazşıyosunuz gibiEvlendiğimden beri arkamdan türlü dolaplar döndü benim haberim olmadan kurgular yapıldı inanıldı. Bide olaya abiyi dahil ediyorlar. Bu konunun peşini bırakıcağımı düşündü ne zaman görüşmek istesek bi bahane buldu ve bugun gerçekten korktu. Kocamla aram bozulsun mu istiyorsun diyor. Dedim öyle bi niyetim olsa yarın yemekte direk söylerdim. Aslında amacım korkmasıydı. Yazışırken bi anda aradı konuşma diye
Açıkçası sormak gelmiyor içimden yaram varmış gibi. Ben kendimi biliyorum kocam beni biliyor... Bu dünyanın öbür dünyası da var Allaha havale ediyorum...
Sizde 7/24 araşıyo yazşıyosunuz gibi
Bi de birbirinizi sevseniz demek yapışık ikiz gibi dolanacaksınız
Yazışmayok devamlı araşmıyoruz görüşmüyoruz ama ben bu masa altından dürtme olayını öğrenince illa görüşelim diye tutturdum abiyle konuşucam çünkü. Nedense elticiğim çok yoğun ama yarın kayınpederlere gelebiliyor. Orada bu konuyu açacağımı tahmin etmedi o yüzden de şok oldu
eltin senin gözünü korkutmak istemiş...senin pısırık ve kaynının yani eltinin sözünden çıkmanı onun emirlerine itaat etmeni istiyor...bu eltini rahatlatacak...senin yerinde olsam söylerim...Merhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.
Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.
Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...
Anlayacağınız eltim çok tehlikeli kızlar. Nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum...
tam bir ortalık karıştırıcı dedikoducu teyzeMerhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.
Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.
Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...
Anlayacağınız eltim çok tehlikeli kızlar. Nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?