• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimle başım dertte!

Tubik79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2013
47
15
88
İstanbul
Merhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.

Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.

Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...

Anlayacağınız eltim çok tehlikeli kızlar. Nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum...

Ben olsam aile meclisinde abi böyle böyle düşünüyormuşsun yanlış düşünmüşsün derdim madem eşinizde arkanızda sessiz kalmayın ve yarın eltiniz ne dediyse diyin yoksa ardı gelmez bu tip mevzuların

Merhaba kızlar, herkesin derdi aynı sanırım. Eltimle başım dertte. Daha 6 aylık evliyim. Eltimle ne zaman konuşsam yeni yeni bişeylerle karşıma geliyor. Hemen konuya gireceğim. Aile masasında kaynımın bana emir veren isteklerinden dolayı eşim çıkışmıştı. Benim karımla bu şekilde konuşamazsın düzgün bişey isteyeceksen iste diye. Aradan zaman geçti. Bi gün eltimle konuşuyoruz sen o gun kocanın ayagını dürttün ondan sonra abisine bağırdı. Ve bu dürtmeni abisi görmüş dedi. Ben şoka girdim çünkü yuvarlak masada eşimin karşısında oturuyordum ve o esnada abinin isteğini yerine getirmek için ayağa kalkmıştım. Yarın kayınpedere gidicez ve eltimlerde gelecek. Bu konuyu abiyle konuşacağımı söyledim. Acaip panikledi aile felaketine neden olmak istemiyorsan konuşma çok kötü olur ben abine söylerim sen yanlış anlamışsın falan diye konuşursan ben gelmem dedi. Dedim ne var bunda bu kadar fena olacak ortadan yanlış anlaşılmayı kaldırmak istiyorum. Konuşma başbaşayken ben laf atarım sen açıklarsın dedi.

Sonra konu değişti kv nin kuzeni beni tanıyormuş dedım ben tanımıyorum evlenmeden önceki hayatını da biliyormuş dedi. Ala ala dedim tanımadığım kadın benim hayatımı nereden biliyor. Falan derken konu kapandı gitti.

Eşim bütün konularda arkamda çok şükür. Her şeyin farkında görüyor. Kimin ne olduğunu çok iyi biliyor...

Anlayacağınız eltim çok tehlikeli kızlar. Nasıl davranacağım ne yapacağım bilmiyorum...

hiç görüşmeyin muhatap olmayın.

eğer susarsan korktuğunu düşünecek..ama sen yinede eşine danış ne yapayım diye...

Ben söyleyeceğim deyin baya panikledi yani. Aile faciasına yol açma diyor. Ala ala faciaya yol açılacak ne var ki anlamıyorum. aile içinde olduysa böyle bişey aile içinde çözülsün herkes bilsin dedim. Bu korku ona yeter diye düşünüyorum. Ama biliyorum ki ardı gelmeyecek yani. eğer söylersen ben yarın yemeğe gelmem dedi. Niye bu kadar korkuyorsun ki. Sen iyi niyetinle sormadın mı ben kocamın ayagını dürttüm mü dürtmedim mi diye? Ortadaki sorun kalksın istiyorum dedim. Söylemicem dedim ona Mesafeli halim bu daha ne kadar mesafe koyabilirim ki?

kesinlikle bu konuyu aile içerisinde konuş abi xx böyle söyledi ben ayağına vurmuşum dedi sen bunları görmüşsün ben böyle bir şey yapmadımki de ama tabi bu durumu eşine anlat. Yoksa bunun ardı arkası kesilmez ne kadar yalan söylüyor bir an önce söyle bu konuyu ve bir daha da konuşma gerek yok öyle birinin hayatında olmasına

Back
X