Eltimle çekildiğimiz resimler olmasına rağmen sadece görümcemle olanları paylaşmış

Herkes herkesi aynı ölçüde sevemez,belki öteki eltiyi daha yakın görüyordur kendine, olabilir.
Haa yaptığı can sıkıcı evet,ama bosverin.
Siz de böyle kişilere çok önemliymiş gibi davranmayin,çok fazla samimi olmayin.Bazen cagirdiginda gitmeyin.Baskalariyla gezin tozun keyfinize bakın .

Aynen canm ayrı otursa çok daha iyi olur ama en azından ne yapıyosun?Yukarı gel faln diyebilir.Dediğin gibi bu şekilde erken yaslanirim.

Gerçekten bazen diyorum acaba ben mi abartiyorum ama kv,görümcem faln birlikteyken konuşurken hep onlara bakar benim lafım havada kalır. Giderken onları öpüp beni öpmedigi olmuş. Olumsuz bişeyler seziyorum yani.

e belki sizden fazla hoşlanmıyordur..
yani dedim ya yorucusunuz . kapıyı tıklatmamış falan bunu kimseye söylediniz mi? kulağına gitmiştir belki..

Hayır canm gelsin demiyorum ama bir slm verip geçebilir ya da arada bazen ben geldim sen de yukarı gel diyebilir.Resmi beğenmediğini ben de düşündüm ama sadece o değil. Bana karşı bir ön yargısı var.Ben bir konuyu savunurken tersini söylüyor mesela.İyi olduğu zaman daha konuşkan oluyor ama genelde kısa sürüyor.

Diğer eltiyi pek görmüyor çünkü bizimle evi daha yakın olduğu için daha çok biz birbirimizi görüyoruz.

Hayatında çok önemli bi yere sahip olmayan insanlar için bu kadar kafa yormaya değmez. Bırak onun sana davrandığı gibi davran. Mesafeli ol. Bir şey kaybetmezsin, o seni kaybeder

Ben olsam memnun olurdum ne güzel mıç mıç değiliz diye. Ve o mesafeyi korurdum. Zira çok yakın olup ilerde kötü olmaktansa, uzak olurum saygı sevgi çerçevesinde ara sıra görüşürüm daha iyi

Ben olsam memnun olurdum ne güzel mıç mıç değiliz diye. Ve o mesafeyi korurdum. Zira çok yakın olup ilerde kötü olmaktansa, uzak olurum saygı sevgi çerçevesinde ara sıra görüşürüm daha iyi
Aynen mesafeli olmak daha iyi ama evler de yakın olunca görmek zorunda kalıyoruz.Kötü niyetli değilim aslında.Bir adım gelse ben çok daha fazlasını yapıcam ama çözemiyorum.

Hayatında çok önemli bi yere sahip olmayan insanlar için bu kadar kafa yormaya değmez. Bırak onun sana davrandığı gibi davran. Mesafeli ol. Bir şey kaybetmezsin, o seni kaybeder
Benim iyi niyetimi görmedi. Artık kendi bilir.Mesafe daha iyi aslında. Uzak değiliz ama aynı evin içi de daha zor olurdu galiba.

Sen de foto paylaş sen de onu etiketleme emi yavrucum hadi git şimdi sütünü iç uyu bakayım
Süt ne alaka onu anlamadım. Yok öyle ben de ardından foto paylaşıp etiketlemeyim bunlar çok çocukça.Benim açtığım konu da öyle gelebilir ama sıkıntı olmaya başladığı için yazdım.

Senle olan fotograflarda kendisi çirkin çıkmıştır.

Oteki eltiyle ilgisi yok. Sonuçta üçlü fotoyu eklemis.
Üçlü fotoyu da sona eklemiş. Aslında mesele foto da değil de genel olarak düşündürücü hareketleri oluyor.

Aynen mesafe daha iyi ama evlerimiz de uzak değil. O yüzden ister istemez aynı ortamda olabiliyoruz.

Görümcem ve kvle yine iyiyiz ama bu eltimle bi ortayı bulamadık.

Benim eltimde kv altli ustlu bigün kapı tiklatmak aklıma gelmedi.
Çünkü eltim hiç kafa dengi değil.
Belki o da öyle dusunuyodur.
Onun kafasında olmayabilirsiniz.
Diğer eltim ve gorumcemle yemeğe çıktık beni paylasmamisti yine aklıma böyle bişey gelmedi.
Takmaya değmez bence böyle küçük şeyleri elti anlasmazliklari yıllardır var sadece size özel degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…