Eltimle çekildiğimiz resimler olmasına rağmen sadece görümcemle olanları paylaşmış

Aslında genelde benzeri hareketleri hep bana yaptığı için dünkü duruma takıldım. Bakın siz de diyorsunuz arardım. Yani illa gelmesi gerekmiyor.Bir de bunu bir yapar iki yapar ama hep yapıyor.

Ya ne takik bi millet olduk biz ya..eklemesin koymasin ilgilenmesin.. sanki dunyanin sonu gibi anlatiyosunuz

Ya ne takik bi millet olduk biz ya..eklemesin koymasin ilgilenmesin.. sanki dunyanin sonu gibi anlatiyosunuz
Doğru söylüyorsun canm ama hani artık tam çözeyim ki çizgimi ona göre belirleyim diyorum.Yoksa mesafe koymak zor değil.

3 eltim var. Bayramda seyranda görüşürüz. 6 ayda 3 bilemedin 5 kez görmüşümdür. Yan yana gelince bizden iyisi yok ama evlere dağılınca kimse kimseyi arayıp sormaz.

En iyiside bu bence. Ne kadar beklentini azaltırsan arana mesafe koyarsan o kadar iyi.

Çok sevdiğim bir arkadaşım var, aynı işyerinde çalışıyoruz. Sosyal medyaya grupça yaptığımız etkinliklerin fotoğraflarını atar. Ama çoğu kez yanında olmama rağmen bensiz fotoğraf atmıştır, hatta bir keresinde sadece kolum vardı fotoğrafta. Hiç umursamadım, takıldım sadece kendisine çünkü biliyorum ki çekilen fotoğraflarda sadece kendine bakar en beğendiğini koyar, huyu bu. Belki eltinizin de kişisel bir şeyi yoktur size karşı. Çünkü sebep gösterdiğiniz diğer konu da anlamsız geldi, kapınızı tıklatmasana gerek olmadığını düşünüyorum. İlla iyi niyetli değil derseniz de siz de umursamayın, size değer vermeyenlere neden değer verip kendinizi üzersiniz anlamam. Başka uğraşacak derdiniz mi yok?

gorumceye yalakalim yapip iyi gelini oynayacak kim bilir ne cikari var en boyle biriyle asla gorusmem

görümce degilmi mendebur isteee eltide öylee
esimle resim cekilyoruz benle olanları beyenmez kardesi tekse beyenir suratsız

Belki beraber çekindiğiniz resimlerde kendisini beğenmedi, o yüzden paylaşmak istemedi? Üstelik beraber olduğunuz fotoğrafı atmış..
Ayrıca kv gelince neden sizin kapınızı tıklatsın? Oyle bir zorunluluk mu var? En güzelini yapıyor bence o konıda zira ikide bir kv gelince kapınızı tıklatsa bu sefer de kv geliyor sürekli bana uğruyor diye konu açılır burda.
Abartıyorsunuz kesinlikle

Ne çok önemsiyorsunuz elti ve görümcenizi.istisnalar olabilir ama bence ne eltiden ne de görümceden arkadaş falan olmaz ..Mesafe iyidir

Kv ye geldikçe sana uğrasa bu defa çok geliyor diye konu açacaksın. Bırak ne hali varsa görsün. Nedir bu elti görümce sevdası yahu. Sana bulaşmasınlar yuvanda mutlu ol. Fazla muhabbet tez ayrılık getirir. Mutlu olmalısın

Haklısın canm dediğin gibi de olabilir.Ama genel anlamda bana karşı soğuk davranıyor.Artık kendi bilir.
Bak ne güzel söylemişsin ,"kendi bilir" .. kendine dert edecek kadar önemseme onu..çıkar ilişkisi güden insanlardan uzak durmak ruhunu tazeler ..kurup kurup kendini rahatsız edeceğine ,amaaannn ne verirse onu alır ,diyip ,umursama ..

Ay bi an benim eltim konu açtı sandım

Ben misal arar sorar hastalandiginda ilgilenirim gidince gönül alma babında hediye götürürüm ama senede bir defa gitmemize ragmen görümcemle vakit gecirmemize cok bozulur bunuda cok belli eder..ki ben vicik vicik bir iliski yasamam kimseyle öyle abartili resim paylasmam da.
Görümcemle bir dugunde ayak üstü denk geldik ve fotografci onu esini beni ve esimi cekmek istedi. Hepimizde tevafuken ayni tonlarda giyinmistik.ben bu resmi paylasinca hep gorumce hic eltinle yokmu diye sitem etti.
Bende yok keske sen cekseydin dedim..aman ne bilim insanlar degisik daha baska seylerde varda yani samimiyet kurmak istemiyor belli.
Benimkinin bu tarz hareketleri olunca bende geri cekiliyorum icimden gelmiyor. Sizin aranizda noldu ne bitti bilmiyorum ama size nasi davraniyorsa saygi cercevesinde sizde ona oyle yaklasin.
Hicte umursamayin kirildiginizi belli etmeyin

Aynen doğru aslında hiç belli etmeyim kırıldığımı.Saygı ve düşünce yok malesef ama gösterdiği ilgi alakanin aynısını benden görür artık.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…