Keşke benim eltilerim ve görümcelerim de böyle olsa, ne güzel işte yılışmıyorlar, kapımı tıklasın ne yahu, tıklamazsa tıklamasın çok seviyorsanız kv ye geldiğinde siz de gidin.İyi geceler arkadaşlar..Benim henüz çözemedigim bir eltim var.Onun dışında bir eltim daha var.Üç eltiyiz..Bugün küçük eltim ve görümcemle bir arada aksama kadar vakit geçirdik. Resimler çektik elimin telefonuyla.Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş.Zaten benimle olanların hiç biri değilde hep görümcemle olanları ve en sona da birtane ben görümcem ve kendisinin olduğu resmi yüklemis. Aklıma gelen diğer eltim görmesin diye böyle yaptı. Ya da bana garezi var.Bu anlattığımla tamamen sacmaladigimi düşünebilirsiniz ama sadece bu değil attığım adımları görmedi.Evlendiğinden beri bana karşı çoğu zaman soğuk davrandı. Kvye gelir benim kapımı tıklatmaz.Giderken yine aynı. Kv ben altlı üstlü oturuyoruz.Bir çok kırıcı hareketi oldu ama bugünkü de ayrıca kırdı.Bu nedir yani?Ben mi abartiyorum?Uzunca yazamadım ama sorularınız olursa cvplarim.Daha çok anlaşılır en azından eltiyle iletişimimiz.
Güzel bacım senin kocanda tatile kaçmıştı geri döndü müBenim eltimle bir kare fotoğrafım yok : ( beterin beteri var..
Güzel bacım senin kocanda tatile kaçmıştı geri döndü mü
Diğer elti yokmus.3 elti birlikte vakit gecirdiyseniz, cekildiginiz fotograflarin gorulmesini neden istemesin ki diger elti? Sonucta birliktesiniz ve fotograf cekiliyorsunuz. Gorse ne olacak? Neden onla koydun mi diyecek?
Siz de samimi olmayin.
Umursamayacak kadar küçük detaylar bunlar ..belki de birlikte cekildiginiz fotoğraflardaki görüntüsünü begenmemistir ve paylaşmak istememiştir .ben bugün eşimle milyon tane fotoğraf çektirdim ,demin temizlik yaptım ,sadece 3 fotoğraf kaldı ..bazılarında o çok iyi çıkmıştı ,sabah bakacak , kalan fotolardaki görüntüsünü begenmeyecek belki ..ama bunun için gönül koymaz bana :)İyi geceler arkadaşlar..Benim henüz çözemedigim bir eltim var.Onun dışında bir eltim daha var.Üç eltiyiz..Bugün küçük eltim ve görümcemle bir arada aksama kadar vakit geçirdik. Resimler çektik elimin telefonuyla.Normalde arkadaşlarını etiketlemesine rağmen bugünkü resimlerde beni etiketlememiş.Zaten benimle olanların hiç biri değilde hep görümcemle olanları ve en sona da birtane ben görümcem ve kendisinin olduğu resmi yüklemis. Aklıma gelen diğer eltim görmesin diye böyle yaptı. Ya da bana garezi var.Bu anlattığımla tamamen sacmaladigimi düşünebilirsiniz ama sadece bu değil attığım adımları görmedi.Evlendiğinden beri bana karşı çoğu zaman soğuk davrandı. Kvye gelir benim kapımı tıklatmaz.Giderken yine aynı. Kv ben altlı üstlü oturuyoruz.Bir çok kırıcı hareketi oldu ama bugünkü de ayrıca kırdı.Bu nedir yani?Ben mi abartiyorum?Uzunca yazamadım ama sorularınız olursa cvplarim.Daha çok anlaşılır en azından eltiyle iletişimimiz.
Haklısın canm dediğin gibi de olabilir.Ama genel anlamda bana karşı soğuk davranıyor.Artık kendi bilir.Umursamayacak kadar küçük detaylar bunlar ..belki de birlikte cekildiginiz fotoğraflardaki görüntüsünü begenmemistir ve paylaşmak istememiştir .ben bugün eşimle milyon tane fotoğraf çektirdim ,demin temizlik yaptım ,sadece 3 fotoğraf kaldı ..bazılarında o çok iyi çıkmıştı ,sabah bakacak , kalan fotolardaki görüntüsünü begenmeyecek belki ..ama bunun için gönül koymaz bana :)
Bazı şeylere çok anlam yüklememek gerek ..hele karşı taraf hissederse bunu daha çirkin ..
Aynen canm öyle yapıcam. Düşünsene gün boyu üç kişi birliktesiniz ama paylaşımda sen yoksun.Bir tek en sondaki resimdesin ama onu da yapmazsa açık açık belli edecek diye o fotoyu koydu.Bir de arkadaşı ya da herhangi biriyle çekilirken o kişiyi etiketleyen kişi. Çok hareketi oldu bana ama dünkü de son damlası oldu galiba.Dün ben yanlarında dış kapının mandali gibi gezmişim.Onunla olan fotoğrafın varsa kaldır sende, sil gitsin.
Herkese hakettiği muameleyi yap yani .
Mecburiyetten zaten gorusuceksiniz ama eskisi gibi samimi değilde o nasıl davraniyorsa sende öyle davran .
Görmezden gel .
Ah canım ben de anlasam..Yanlış düşünmeyim diye beni de çekti eve gidince yine dengesi değişti.O zaman neden resim çekildiniz? ben onu anlamadım
Diğer eltim yoktu canm.Görümcem,ben,eltim üç kişiydik.Bilmiyorum canm bu eltim çok kurnazca düşünüyor herseyi.3 elti birlikte vakit gecirdiyseniz, cekildiginiz fotograflarin gorulmesini neden istemesin ki diger elti? Sonucta birliktesiniz ve fotograf cekiliyorsunuz. Gorse ne olacak? Neden onla koydun mi diyecek?
Siz de samimi olmayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?