Eltimle çekildiğimiz resimler olmasına rağmen sadece görümcemle olanları paylaşmış

Keşke benim eltilerim ve görümcelerim de böyle olsa, ne güzel işte yılışmıyorlar, kapımı tıklasın ne yahu, tıklamazsa tıklamasın çok seviyorsanız kv ye geldiğinde siz de gidin.

Hicte onemli degil acikcasi elti yi gozunuzde buyutmeyin o mesafeliyse sizde oyle olun. Ne kadar ekmek o kadar kofte bosuna dememisler..

3 elti birlikte vakit gecirdiyseniz, cekildiginiz fotograflarin gorulmesini neden istemesin ki diger elti? Sonucta birliktesiniz ve fotograf cekiliyorsunuz. Gorse ne olacak? Neden onla koydun mi diyecek?

Siz de samimi olmayin.

Umursamayacak kadar küçük detaylar bunlar ..belki de birlikte cekildiginiz fotoğraflardaki görüntüsünü begenmemistir ve paylaşmak istememiştir .ben bugün eşimle milyon tane fotoğraf çektirdim ,demin temizlik yaptım ,sadece 3 fotoğraf kaldı ..bazılarında o çok iyi çıkmıştı ,sabah bakacak , kalan fotolardaki görüntüsünü begenmeyecek belki ..ama bunun için gönül koymaz bana :)

Bazı şeylere çok anlam yüklememek gerek ..hele karşı taraf hissederse bunu daha çirkin ..

Onunla olan fotoğrafın varsa kaldır sende, sil gitsin.
Herkese hakettiği muameleyi yap yani .
Mecburiyetten zaten gorusuceksiniz ama eskisi gibi samimi değilde o nasıl davraniyorsa sende öyle davran .
Görmezden gel .

Haklısın canm dediğin gibi de olabilir.Ama genel anlamda bana karşı soğuk davranıyor.Artık kendi bilir.

Onunla olan fotoğrafın varsa kaldır sende, sil gitsin.
Herkese hakettiği muameleyi yap yani .
Mecburiyetten zaten gorusuceksiniz ama eskisi gibi samimi değilde o nasıl davraniyorsa sende öyle davran .
Görmezden gel .
Aynen canm öyle yapıcam. Düşünsene gün boyu üç kişi birliktesiniz ama paylaşımda sen yoksun.Bir tek en sondaki resimdesin ama onu da yapmazsa açık açık belli edecek diye o fotoyu koydu.Bir de arkadaşı ya da herhangi biriyle çekilirken o kişiyi etiketleyen kişi. Çok hareketi oldu bana ama dünkü de son damlası oldu galiba.Dün ben yanlarında dış kapının mandali gibi gezmişim.

3 elti birlikte vakit gecirdiyseniz, cekildiginiz fotograflarin gorulmesini neden istemesin ki diger elti? Sonucta birliktesiniz ve fotograf cekiliyorsunuz. Gorse ne olacak? Neden onla koydun mi diyecek?

Siz de samimi olmayin.
Diğer eltim yoktu canm.Görümcem,ben,eltim üç kişiydik.Bilmiyorum canm bu eltim çok kurnazca düşünüyor herseyi.

Ektim yok,kv me gitseydim rahatsız ederim düşüncesiyle kapısını tiklatmazdim.ama kv den arardım o inerse inerdi.bunda bı mahzur göremedim.birtanede olsa resim koymuş bence siz çok inceliyorsunuz..Kendi içinizde sürekli muhasebe ediyorsunuz buna gerek yokki.

Hatta bu konum böyle açık kalsın. Aynı ortamdayken yine göstermiş olduğu davranışları burda paylaşayım.O zaman daha iyi anlayacaksınız bu kişinin bana karşı bir gıcıklığının olduğunu.

Bende ki elti=kaynana. Bana kaynanam değil eltim kaynanalık ediyodu sonra şikayet edince sustu. Sende çok takılma bence çok samimiyet iyi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…