Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düğünden sonra gezmelerine niye takıldınız? Sizinle balayına mı geleceklerdi?
Hayır farklı illerden geldik eşimin memleketinde buluştuk tam biz düğünden snra otele gittik kaldık ama ertesi gun hemen balayına gitmedik eşimin evine gittik onlarda hemen başka ile gitmişler yaz mevsimiydi oturup bişeyler yapabilridik Bi yerde yemek yiyebilirdik sonuçta onlarnda ailesi kalabilirlerdi

Baslik herseye yeter normaldir canim onlar kiskanc ve fesat olduklari icin iyi eltiden kim kacmak ister ama kiskanc kötü eltiden kac hayatina dahil etme ama bazen esin icin yüz yüze bakmak zorunda olduklarin icindedir bunu yapmazsan sen kaybedersin üzülen sen olursun esin etkilenecek yokmus gibi say o varken yeterli ne yapiyorsa yapsin eger karsina alirsan o amacina ulasmis olacak yok saymak ona en büyük sey ! o kimki birak haline cirpina dursun taklitler aslini yasatir 🤣
Abla sen ne diyon ya eltinin ne günahı var şimdi sayıp dökmüşsün

Hayır farklı illerden geldik eşimin memleketinde buluştuk tam biz düğünden snra otele gittik kaldık ama ertesi gun hemen balayına gitmedik eşimin evine gittik onlarda hemen başka ile gitmişler yaz mevsimiydi oturup bişeyler yapabilridik Bi yerde yemek yiyebilirdik sonuçta onlarnda ailesi kalabilirlerdi
Ben de eltimi beklemezdim kız.
Hem ayıp .
Yeni evliler basbasa bırakılır.

Sorun elti değil aslında sorun eşimin kardeşine anlatması ve illaki o da evliliğimzde sorun olduğunu eşine anlatmıştır oysa hersey gizli kalmalıydi
kadının öğrenip öğrenmediği bile mechul. Siz birinin sorunlu evliliğini öğrenseniz o kişiye “ayyy eziiiik bunlar anlaşamıyoooo bize gelecekler rezil olacaklar ıyy” mı dersiniz? Bu kadar dert ediyosanız karı koca elele gidin sevgi dolu gezinin de kadın “yaaaa kıskançlıktan çatlıycsm bunların arası bizden de iyiymiş” desin:d yahu her evlilikte sorunlar olur kim bilir o kadın da kocasıyla neler yaşamıştır. Eşiniz de kardeşiyle dertleşmek istemiş bu kadar da yıkıcı olmayın yahu. Ölümlü dünya

kadının öğrenip öğrenmediği bile mechul. Siz birinin sorunlu evliliğini öğrenseniz o kişiye “ayyy eziiiik bunlar anlaşamıyoooo bize gelecekler rezil olacaklar ıyy” mı dersiniz? Bu kadar dert ediyosanız karı koca elele gidin sevgi dolu gezinin de kadın “yaaaa kıskançlıktan çatlıycsm bunların arası bizden de iyiymiş” desin:d yahu her evlilikte sorunlar olur kim bilir o kadın da kocasıyla neler yaşamıştır. Eşiniz de kardeşiyle dertleşmek istemiş bu kadar da yıkıcı olmayın yahu. Ölümlü dünya
Tamamda ben eşime kızıyorum zaten kendi kardeşi gelip anlatıyor mu ki sen anlatıyosun hayır anlatınca değişen ne birde

İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Tabi ki haksızsınız, sizden tlf numarası istemediyse siz gidip yakınlık gösterip isteseydiniz. O da ben büyük gelinim onun gelmesi gerekir diye düşünüyorsa? Aranızda olanları eşiniz anlattı ve duydu diye sizin hakkınızda kötü düşündüğünü mü düşünüyorsunuz?

Tabi ki haksızsınız, sizden tlf numarası istemediyse siz gidip yakınlık gösterip isteseydiniz. O da ben büyük gelinim onun gelmesi gerekir diye düşünüyorsa? Aranızda olanları eşiniz anlattı ve duydu diye sizin hakkınızda kötü düşündüğünü mü düşünüyorsunuz?
Normalde ben büyük gelin oluyorum :)) ama ondan sonra evlendim evet tam olarak öyle düşünüyorm

Yok nem kapma değil eşimin yüzünden kadının karşısında rencide olmak istemiyorum

Eşim bahsetmese görüşürdüm belki

Yok evinde hiç kalmayacagz zaten sadece eşimin yüzünden dolayı kadını görmek istemiyorum

Ne alaka yaa hiç işim gücüm yoktu eşimin yüzünden diyorum

Uff size laf anlatamam bn kadına bisey demedim zaten eşim yüzünden kadını görmek istemiyorum diyorm

Kendimi rencide olmuş gibi hissetmemek adına gitmek istemiyorum

Sorun elti değil aslında sorun eşimin kardeşine anlatması ve illaki o da evliliğimzde sorun olduğunu eşine anlatmıştır oysa hersey gizli kalmalıydi

Ele güne dedikodunuzu yapan, sizden dert yanan, sizi çekiştiren kocanız. Asıl suçlu yanınızda ve ondan vazgeçmeye niyetiniz yokken diğer insanlarla görüşüp görüşmemeniz ne fark eder ki. 😏

Ne biliyorsun da konuşuyosn senin evliliğinde hiç mi sorun olmadı ayrıca benim kocam la öyle aman aman sorunum olmadı ufak tefek şeyler ve evlilign ilk aylarında olacak şey ele güne deigiin de kardeşi kocam beni aldatmadı dövmedi neyine kocamı bırakcam pardon

Şu an açtığınız konunun nedeni kim, mesajlarınızda kimi suçluyorsunuz yeniden okuyun isterseniz. 😒

Düğün sonrası yeni ciftler kendi hallerine bırakılır,elti niye sizi beklesin? Nasıl bir beklentidir bu? Balayına hemen gitmeyip aile evine gitmeniz sizin sorununuz.
Sizin insan ilişkileri konusundaki harika tutumunuz da konularinizdan bile ortada.
Sizi evinde misafir etme ihtimali olan da elti, kendisine kolaylıklar diliyorum öyle bir durumda.

Yine kimin canını yaktın.
Kiz senin eltin var mi
1 tane var ama tam tanımıyorum uzakta 😂 biz de yanlarına tatile gidebiliriz.

Neyse biz konu sahibi ile özelden helallestik. 😂 Güzel bir yorum yapayım bari. Her evlilikte sıkıntılar olur eltin bunu biliyordur. Sonsuza kadar kaçamayacağına göre git bari n'olacak sanki. Herkes kendi kapısının önünü süpürsün kimsenin evliliğinde yaşadıkları kimseyi ilgilendirmez.

Aaaa ne saçma sapan fikirlerin var size ne ayol kadın evlenmiş balayini ayarlamış normal olarak ve gitmiş napsin eltisini kb görümce artık kim varsa gidip balayı yapicak normali bu
Çok garip ya kendi gitmemis o gün diye karşı taraftan da aynı şeyi bekliyor bir de kocası gitmiş olanı biteni anlatmış ama sonuç yine eltiye çok tuhaf gerçekten bence de gidip insanların başına dert olmayın.

1 tane var ama tam tanımıyorum uzakta 😂 biz de yanlarına tatile gidebiliriz.

Neyse biz konu sahibi ile özelden helallestik. 😂 Güzel bir yorum yapayım bari. Her evlilikte sıkıntılar olur eltin bunu biliyordur. Sonsuza kadar kaçamayacağına göre git bari n'olacak sanki. Herkes kendi kapısının önünü süpürsün kimsenin evliliğinde yaşadıkları kimseyi ilgilendirmez.
Ayyy göz yaşım pıt pıt pıt senden böyle yorumlar gorecekmiydim nerde yaşıyorsan söyle de bayram şekeri göndereyim snaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X