Eltimle görüşmek istememem normal değil mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İyi akşamlar bayramda Muğlaya gezmeye gitcez orada eltimler de yaşıyor esimde doğal olarak kardeşiyle görüşmek istiyor eltimi bir kez düğün salonunda gördüm düğünüme gelmişlerdi ondan sonra hiç görmedim konuşmadık da telefonları falanda almadık karsidan adım gelmeyince kendimde hiç oralı olmadım sanki düğüne değil de gezmeye gelmişler gibi düğün biter bitmez gezmeye gittiler neyse orası beni ilgilendirmiyor biz evlenince ilk aylarda aramız da sorunlar oldu eşimle ufak tefek şeyler den ötürü esimde bunlardan birkaçını erkek kardeşine anlatmış eee muhtemelen o da eşine anlatmıştır sonuç olarak yeni evliyiz hiç hoş değil eşimin yaptığı çok kizdm artık öyle şeyler yapmıyor lakin şimdi Muğlaya gittiğimizde ben eltimle görüşmek istemiyorum esimde olmaz öyle şey hatta onlarda bile kalabiliriz bir gün de olsa diyor ayrıca eltim Cook tutucu bir insan görüşseek bile yanında rahat edemem sizce haksız mıyım
Yok artık çok abartmışsınız, eltilikte zirve ...

Yeni evlenmiş çiftle plan yapıldığı nerde görülmüş yahu? Cidden bunu mu savunuyorsunuz? Elti de aynı sizin gibi mesafe seviyor ki ekstra yakınlık göstermemiş, düğüne katilip gitmiş. Yakınlık gösterse elti bana yapıştı diyecek insanlar bunu bahane ediyor. Komik cidden. İşinize nasıl geliyorsa öyle yorumluyorsunuz.
Arkadaşım snaa tekrar tekrar anlatayım miiiii cidden bak anlatıyorum biz antalyadayz eşimle eltimler Muğla da kaynanamlar İzmir de ve yaz mevsimi yaza kadar kimse kaynanamlara gelmedi bayram sonu yani bayramda da gelinmedi bizm balayı anltalyada acelemiz yok dönmek için orda kaldık eltimler de kalabilirdi haa ben bayilmiyorum ama orda büyükler var kaynana kayinpeder var onlarla bari kalabilirlerdi demek istediğim o yoksa meraklı değilim bende

Tamm ben mesafeli iyidir dedim arkasındayım lafimin en başta orda diyorlar ya kıskanıyorsun elti kalite insanı ee eltisi ondan önce o eve girmiş en başta yakınlık göstersin muhabbet etsin düğünü komşunun değil madem uzak durmuş mesafesini koymus başta kendini konu sahibide mesafe koymak iyidir en başta ne şekilde karsilasirsak o şekilde ilerler bana yakınlık kurana yakınlık uzaklık kurana mesafe bukadar eltide kıskanır içten içe illaki kıskanır yeni gelini ertesi gün yuzyuze gelmemek için tatile gitmişler zaten daha evine ne diye gidip kalalım
Konudaki eltinin yanından gelmiş gibi konuşuyorsunuz çok enteresan. Konu sahibinin bile eltisi hakkında bu kadar iddiası yok.

Arkadaşım snaa tekrar tekrar anlatayım miiiii cidden bak anlatıyorum biz antalyadayz eşimle eltimler Muğla da kaynanamlar İzmir de ve yaz mevsimi yaza kadar kimse kaynanamlara gelmedi bayram sonu yani bayramda da gelinmedi bizm balayı anltalyada acelemiz yok dönmek için orda kaldık eltimler de kalabilirdi haa ben bayilmiyorum ama orda büyükler var kaynana kayinpeder var onlarla bari kalabilirlerdi demek istediğim o yoksa meraklı değilim bende
Zaten hepsi tatil bölgesinde yaşıyorlar kiz bosver gitme kocan gitsin abisinin yanına çayını içsin ha yemeğe davet ederse gidersin gitmezsin sana kalmış ama yatılı olarak kalmam herkes keyfi sanki zoraki düğünde bulujup kaçıyorlar yeni gelin oldu cadaloz gelin 😀

Size ne yahu eltinin nerede ne kadar kalacağından? Meraklısı da değilsiniz üstelik. Canı öyle istemiş, o kadar kalmış. Bunun sizin aynı sehre gidince yüzyüze gelmenizle hiç alakası yok. İnsanlar düğününüze gelmişler mi gelmişler. Bundan sonrası tamamen bahane. Ha bence yuzyuze gelmemek elti içinde hayırlısı zaten mesele o değil de.
Yok eşim kardeşine tartışmamızi anlattı, yok düğünden sonra kalıp bizimle bir yemek yemediler. Komik şunları bahane etmeniz.

Tatlım sen iyi misin kocam zaten otel ayarladı kardeşi ısrar ederse 1 gün belki kalırız diyor telefonda kalin demiş zaten... Ben 1 gece bile kalmak istemiyorum diyorum sen ne kendi kendine tribe giriyorsn eltime gitmek için can atıyormusm gibi yorumlar yapıyorsun yorumların çok gerizekalica
İşte kardeşi ısrar ediyor, etltiniz değil.

Benim 5 tane eltim var çok farklı karakterlerdeyiz ama senede 1 yada iki kere bütün aile birlikteyiz ve bizler eşlerden dolayı değilde onlar sayesinde tanışan ve birbirimizle olan arkadaşlık ilişkisinden dolayı görüşüyoruz elti =öcü gibi düşünmeyin

Mesafe Mesafe deyip ayni şeyi karşı taraf yapınca kıskanç yazmış ya 🫠 böyle böyle kendilerini gaza getiriyorlar demek ki.
Bi de daha önce evlendik diye ne diye yeni gelin eğleyelim yani, ama o da mesafe yapsın bu arada, nazlı nazlı süzülsün falan, oldu prenses başka derdin var mı?

Size ne yahu eltinin nerede ne kadar kalacağından? Meraklısı da değilsiniz üstelik. Canı öyle istemiş, o kadar kalmış. Bunun sizin aynı sehre gidince yüzyüze gelmenizle hiç alakası yok. İnsanlar düğününüze gelmişler mi gelmişler. Bundan sonrası tamamen bahane. Ha bence yuzyuze gelmemek elti içinde hayırlısı zaten mesele o değil de.
Yok eşim kardeşine tartışmamızi anlattı, yok düğünden sonra kalıp bizimle bir yemek yemediler. Komik şunları bahane etmeniz.
Ayyy tam sen haklısın üstadım eltimde eltim

Nasıl bir tartışma oldu ki böyle eşinizle aranızda?Eşiniz kardeşine söyledi oda karısına söylemiştir diyorsun.Yüz yüze gelmekten bu kadar kaçınacak kadar ne ola bilir?Belli ki eltinizin eline koz düşmesinden ya da sizinle dalga geçmesinden korkuyorsunuz ilk fırsatda laf sokar ya da söyler diye.Belki hiç eşi eltine söylememiştir.Ve eninde sonunda bir yerler de denk geleceksiniz hep kaçamazsınız ya.

Bi de daha önce evlendik diye ne diye yeni gelin eğleyelim yani, ama o da mesafe yapsın bu arada, nazlı nazlı süzülsün falan, oldu prenses başka derdin var mı?
İlgilense de suçlu olurdu. Elti peşimden koşsun ama ben mesafeli durayım isteği bu daha çok.
O yüzden en iyisi bu şekilde "mesafeli" olmak.

Abarttan siz olmayasinz
Kız niye abartayım sanki söz konusu benim eltim, basbayağı kıskanmışsın işte eşin olumsuz yanlarını anlatmış diye de deliye dönmüşsün, eltin de belli ki oturaklı mesafeli bir bayan en baştan mesafesini koymuş, emin ol eltinin umrunda bile değildir, durduk yere aşağılık sendromuna girmişsin, boş yere bilenmişsin, eltinin sorunlarınızı bilmesinden bayağı rahatsız olmuşsun çünkü sen de biliyorsun ki evliliğiniz çokta iyi değil, eltinin de bunu bilmesi zoruna gitmiş...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X